385
Що робити для сну тільки кілька годин на добу в зручний час
Що потрібно робити для сну лише кілька годин на добу в зручний час?
1,1 км Не боятися.
2,2 км Відносно від соціальних звичок
3. займатися діяльністю, які не перешкоджають цьому
Не можна спати строго 3-4 години на добу і не більше, так як це буде жорстким графіком, і будь-яка жорсткість тут не вийде. Результатом є плаваюча крива, як це: 3-3-5-4-3-7-2-3-4-3 години і так далі.
Пройшовши прямо в цей режим, як виходить і працює марафон. Ви отримаєте кілька кілометрів. Потрібно тренуватися, шукати варіанти, поступово переходити в обраний напрямок.
У той же час, вам потрібно розуміти, що якщо вільний час дійсно не має ніде йти, то нічого не буде працювати – ви не можете заперечувати себе в такому випадку. Якщо ви витрачаєте на трифлі, на телевізорі, на розвагах, нічого не буде працювати.
У моєму особистому випадку все базується на реалізації, що нічого не може бути зроблено в цьому світі, крім проектів. Робота для когось чисто для зарплати? Зробіть відчуття тільки на етапі навчання, або у вигляді додаткового завдання. Ще одне - проекти. З усіх доступних, ви можете вибрати, що просто неможливо вибрати і зробити замовлення. У будь-якому проекті завжди є більше ресурсів, ніж є. Включаючи тимчасовий. Це означає, що активне занурення в проекті займе якомога більше часу. Це там, де сон приймає своє місце.
Час дня, коли сон найефективніший, у кожного буде свій власний. Це пов'язано з особливостями діяльності і з особливостями / історією тіла / психікою. Може вийти, наприклад, в день годин - wow, як пересуватися! І все через те, що з'явилася довгострокова заборона на денний сон (тільки діти сплять в день). Можливий більш ефективний для сну 2-3 години вранці і 2-3 години ввечері.
Також необхідно розуміти, що перехід на «планування» сну призведе до десинхронізації з «облицевим гірчицем». Спочатку відчувається тиск. Якщо є чіткі соціальні аспірації, то, в кінці, вам доведеться спати як всім іншим.
Короткий, але достатній сон пов'язаний з здатністю не проціджувати в вагу в принципі - не рати з емоціями, а не "рубати за ганчірки", не боротися за смерть за ганчірки і обгортання. Якщо виникає напруга, то не буде нормального сну. Якщо не натягувати, то в якийсь момент мрія прийде самостійно. Це буде прийти і йти швидко :
Велике милосердя гідність людей, які підуть на ліжко «в десятку», адже завтра «попередньо отримай»!
Сонце і їжа є двома універсальними перервами, які природно змінюють фізіологічні процеси і дають необхідний відпочинок.
Що таке відпочинок? Просто зміна фізіологічних процесів. Самий організм не знає. Це те ж саме, що і зовнішній світ, що завжди там і ніколи не відпочиває. Під час сну, наприклад, до чверті калорій, що споживаються протягом дня, опікуються – і це тільки підрахунок вартості. Глибоко всередині, під час сну, організм займається «дефрагментацією», яка зазвичай не завершена, що накопичує спотворення і це з часом призводить до захворювання. Те ж спотворення в помірній формі стають особливостями характеру.
Під час дня, в більшості випадків, що може бути викликаний незадоволеністю накопичується. Потроху, в більш щільну форму, внесений в організм і психіку.
Ось такі моменти незадоволеності:
1,1 км Я хочу, щоб зробити щось інше.
2,2 км Я хочу сказати щось, але я не зробив.
3. У Я був божевільний, але це не працює.
4. У Складання конфлікту
5. Умань Розглянуто безробітний уряд
і речі, як це.
Для боротьби з незадоволеністю необхідно:
(a) розпізнати його
(b) подивитися, як він виникає
(c) зрозуміти свою природу
Розуміння перетворень, що відбувається. І відриви незадоволеності, занадто звужують розуміння, консолідації та фрагментації. В результаті багато частин всього всередині не можна вважати живим організмом і невпинно виключені з життя.
Коли ви пишете, скажте, лист або забивайте ніготь, ви займаєтесь виключно цим. Маленький ти знаєш, як працює весь світ. Виявляється, що фрагмент світу глиблюється в фрагмент світу, що дає піднятися на нові фрагменти. Вам потрібен весь світ для нігтя. Це принципово різний підхід.
В кінці традиційного «де розпочати?» ?
Все в кращій традиції з'єднання. Один витягає інші. Краще почати з чого більш надихає і йде сама по собі. Це може бути працює з сну, і усвідомлення того, що відбувається, і дотримання ваших звичок і багато іншого. Перехід на «інтегрність» – це не лінійне завдання. Наслідки не вирішать. Ми просто повинні почати переміщення в правильному напрямку. Видання
Джерело: ariom.ru/blog/
Вино-барвне море і мідне небо: як змінюється сприйняття кольору на мовах світу
Багаторічна розмноження грунтів