В даний час, як перестати турбуватися про трифлі

浜у 涓 蹇

У повсякденному житті ми часто повинні чекати. Лінії, консульства, університети, банки, джеми трафіку – і це не повний перелік місць, де ви можете відчувати безповоротний і тривожний. Як усунути занепокоєння і небезпечність? Чи можна навчитися жити в даний момент, приймаючи його як їсти?

Не схожий на те, що вони приходять на зустрічі, безглуздо рано і знайдуть себе, вимушені блукати навколо або сидіти в сусідньому парку. І все ж вони іноді приходять занадто пізно. Дуже часто буває. Під час руху, ви переглядаєте годинник і зрозумієте, що ви не отримаєте нараду. 7:47, 7:54, 8:07 - і ви все ще киньте шосе в трафікі. У такий час здається, що все всередині кип'ятіння. Ви відчуєте смерть у людини, яка спричинила трафік, бо це завжди простіше, коли хтось інший перебуває у несправності.

Я пам'ятаю один день практично не збочений, отримуючи ударний світло на моєму шляху до роботи на важливий день. Він був 8:15, і я сидів в машині, закриваючи всі вікна, і в одному місці я сказав голосно, "Хай! Я повинен бути на роботі зараз! Він був так міцним і я раптом зрозумів його. Я не відчуваю, що потрібно бути в офісі. Я тут в моєму автомобілі. І якщо ми відвертаємось від небезпеки і страху, то нічого не виправда. По суті, я б закликав його "перевагу" бути в офісі - але не потрібно. Я не в змозі змінити місце проживання, тому не було ніякого сенсу для того, щоб зробити себе. Я можу і почати наполягати, що мені потрібна єдинорога, і відразу.

Цей досвід дозволяє переосмислити почуття, що виникають з пізності та інших неприємних моментів. Ви завжди можете бути там, де ви є (і це тільки природний, що ви не можете бути іншим). Реальний виклик, щоб навчатися свідомо дозволити собі це зробити. І навіть думка про повертання своїх «недів» в «перевагу» є потужним інструментом, говорить Кен Кеєрс, Jr., експерт з росту. В результаті ви раптом знайдете себе у вашому автомобілі, на 8:11 a.m., з головою заспокійливою і стегною на радіо. Не поганий. Ви все ще відчуваєте, що ви будете жити в офісі, але ви відчуваєте, що це нормально і що таке враження можна зрозуміти.

Можливо, ця думка здалася незвичайною для когось, але насправді це нормально відчути неприємні почуття. Це нормально, коли відбуваються небажані події. Ви можете помітити їх, свідомо сприймати їх в рамках життя, і це значно знижує ступінь травми досвіду. Циркумії залишаються неприємними, але вони перестануть бути страшними. Всі види больових відчуттів можуть бути зроблені більш-менш керованими, дозволяючи болю існувати, де він зародився. Після всього, дуже потрібно бути, де ви часто стаєте стресовим і болючим.

Р

На Заході люди, як правило, не виробляють свою здатність розглянути цінні (або ж просто дозволити) речі, щоб піти їх шлях. Але свідомість і медитативні практики можуть зробити це фундаментальною майстерністю частина повсякденного життя, поліпшення його якості. У себе вони пропонують формування нового ставлення до болю. І через це несподівані шахи, відбуваються дивовижні зміни: ви раптом усвідомите, що ви присутні в даний момент, і вам більше не потрібно боятися важких почуттів, тому що вони вже з'явилися. Ця позитивна готовність, якщо ви зможете її сформувати, усуває найнеприємніші елементи складних ситуацій: паніка, нестабільність емоційного реагування, розпад і навіть жахів. Зникає загроза, і єдине, що ви повинні зробити, це дозволить щось стати.

Таке прийняття, звичайно, не виключає бажання змінити ситуацію на користь, якщо ви можете діяти. Ми працюємо щодня: спілкуючись з гарними дітьми, чекаючи лінії або на двері аудиторії, коли ви не знаєте, чи пройшли іспит. Головне, щоб дозволити собі бути присутніми в ситуації, яку ви по-справжньому хочете змінити. Після всього, коли мова йде про очікування результатів іспиту, найнеприємніші речі, іноді, тривожність і невизначеність, а не на всіх його потенційних результатах.

Коли нічого не може бути змінено, потрібно лише налаштувати своє ставлення до ситуації. Якщо кімната гаряча, нехай вона буде гарячою. Якщо друг не відповів на повідомлення, то він не відповів. Звичайно, це не обов'язково означає досконалість. Якщо ви не можете знайти цю позитивну готовність, а іноді просто забудете про можливість таких пошуків. І все ж, якщо ви берете звичку постійно дотримуючись свого настрою (власноруч, гнів, небезпеки), то стане зрозуміло, що він має величезний вплив на ступінь небажання бути в поточному моменті, коли така небажання існує. Що відчуваєш, що ти відчуваєш себе? Чи не ви просто не збираєтесь, якщо ви відчуваєте це? Цей елемент щоденної обізнаності є одним з найбільш нагородних речей, які можна дізнатися. Ми часто страждаємо через незначні речі, тому що ми не використовуємо для того, щоб дозволити собі бути де ми, навіть якщо ми не можемо бути в іншому місці.

Джерело: теоріяandpractice.ru