Альфа інстинкт

р.

浜у 涓 蹇

Дивовижна річ про це інстинкт. Ні, зрозуміло, що в нас є багато природних програм, які потребують лише деякі вигідні комбінації обставин, які проявляються себе.

Щось раптово буває, і ось ви, як якщо на зіткненні пальців, то один, і все, закладені природою розгортається до очей.

І все ще приходить сюрприз.

У мене є невелика, ніжна донька п'яти років. Ароматизована, повітряна. Принцеса на фото тип.

Вона часто просить допомогти в питаннях вона знає, як впоратися з; вона любить носити на її ручки, що проводяться на колінах. Він не схожий на темний, якщо не боїться.

Як тільки вона отримує темний зовні вікна і сутінки надходить в будинок, ця дівчина не буде ходити окремо до кімнати, де світильники не запалюються, до туалету або до ванної кімнати на горщику. Вам необхідно супроводжувати її, ввімкнути на вогні, а іноді навіть залишити близько.

У мене є ще одна дочка. Тип дуже схожий на маленький хабар з сноу королева. Швидкий, шумний.

Небезпека, вона, як правило, атака, прикус, щіпка, а не запускати і приховати. Після того, як на пляжі несподівано побігли велику собаку, засмажена лопаткою в носі з рубцем.

вона набагато молодша – вона тільки дворічна. Але вона, як її старша сестра, не любить темного, якщо не боїться.

І це те, що я бачу один день.

"І, це!" Я хотів би, "Я дива, що буде означати?"
І п'ятирічний план мене перепрошував: "Це Береніс!" Зателефонуйте мені!

Точно. Я бачив два з них насіння. І де б я коли-небудь думав, темна ванна. У мене є невелика дисадрація, плутанина і матове питання на очах: «Як?» Як це можливо? й

Похилого віку ходиться попереду без найменшого знака небезпеки або страху. Наймолодший за нею, довіряючи її сестра повністю.

Як проявляється альфа-інстинкт. Не навчаючись і фіксуючи майстерність, дитина раптом проявляє дорослі якості так цінується в суспільстві. Що таке? Де? Відповідь: «Це ваш характер». Все вже прокладено всередині. Чекаємо Вас!

Незалежно від того, як може бути маленька, беззахисна і смілива людина, варто лише помітити когось ще меншою, слабкою, повністю недосвідченою або просто в необхідності допомоги, як бажання допомогти, надати по батькові і підтримку приходить до тебе.

Звичайно, без зцілення, це просто інстинкт. Відштовхує всі інші прагнення до фону. І ви, як добре птах Тарі, поспішайте допомогти тим, хто потребує.

А потім все, ліктя знову стала залежним і непарним, знову перетворюється на мене, коли необхідно піти в несвітній кімнаті.

Автор: Тетяна Лемузен

Джерело: alpha-parenting.ru/2015/03/26/alfa-instinkt/