Ми не народжуємо рівних.

р.

Однією з найбільших суперечок є те, що всі люди рівні один одному. Без сумніву Ми не народжуємо рівних. Кожна людина приходить до цього світу з власними якостями, особливостями, запасом особистих і життєвих сил і, найголовніше, карма. Карма визначає, що буде людина, що буде доля. Щоб бути чесним і відвертим, не всі ми в цьому житті можуть досягти освітлення, нехай тільки повна свобода. Багато хто з нас доводилося народжувати і жити це життя несвідомий пантом, постійно крокуючи на одній граблі, роблячи однакові помилки.

У термінології погляду людей, знання називаються «запечені горщики». Імовірність їх зміни не залежить від себе. Скажіть, що це не в такій владі людей, щоб змінити свій власний акорд. Для самої частини вони постійно страждають. Навіть коли вони говорять вам інакше, вони все ще хочуть страждати. Ми можемо сміливо сказати, що карма таких людей не просто велика, вона передається всі приховані і незграбні ліміти.

Людина з важкою долею має одну універсальну відповідь, яка завжди використовує на кожну можливість:

«Це легко сказати! Ви не знаєте, що це, як виростити без батьків або бути зловживаними або поганою пастою.

І якщо ви подаруєте йому звукові поради, які дійсно змінять своє життя в найближчому майбутньому або розкриють причини його невдач, він витягує свою основну трубку з рукава і хвилює її перед обличчям як щадний хрест, знаходячи відчуження для себе, щоб зробити вас відчувати себе винним для того, щоб бути таким «щасливим людиною».

Моя відповідь, в таких випадках просто. Я ніколи не був в ситуації, як ви. Я хотів би жити в цих умовах, але чому я повинен відчувати себе про це? Я тебе мій друг. Якщо ви народилися і виросли в такому терорі, то десь в минулому житті ви мали багато диму, і це призвело до того, що ви зараз, де ви знаходитесь. Хто б полум'я? Просто.

Від особистої точки зору це несправедливе. Чому варто платити за гріхи моїх попередніх інкарнацій, коли я не пам'ятаю його? Але з точки зору Верховного, все абсолютно вірно і коли людина усвідомлює, що він не просто людина, а не просто его, але чарівна істота, чия багато еволюція, це значно розвивається прийняття.

І якщо ви дійсно хочете вирішити вашу проблему і змінити своє життя, а не зануритися в своїй самотності і спробувати спровокувати ці емоції в інших (чистіть мене, нещастя), то ви розумієте, що я правий і немає іншого рішення проблеми, ніж залишити своє минуле окремо, зупинити розмитування інших для вашої невдачі, взяти відповідальність за ваше життя і, нарешті, почати робити щось про це.

Зрозумійте, що майстер не раптом прибуде, хвилює і вирішує всі ваші проблеми. У вас є тільки два способи: щоб постраждати далі або вийти з цього піт. Якщо в цьому житті, ваша карма не працює, і уроки не навчаються, все це буде йти в наступний життя і не відомо, в яких початкових умовах ви з'явитеся в цьому світі. Чи з’явитеся у цьому світі? Як ви збираєтеся показати? Видання

Джерело: абстрактнийmagic.ru/mi-ne-rojdaemsya-ravnimi/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное