Як заробити гроші сидячи на пологовому виїзді - всі способи

Якщо ви розумієте, що протягом деякого часу «розумні» в домашніх умовах, і ви хочете заробити гроші, то це час, щоб стати фрілансером! Що таке фрілансування? Freelancing - це робота, яку можна зробити віддалено без приїзду до офісу, що працює з держави, будучи в іншому місті або навіть в іншій країні.

Якщо ви прочитаєте це, у вас є комп'ютер і підключення до Інтернету. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я не збираюся подивитися на всі види дивних заходів — коли я бачу оголошення, як це, я думаю, що це просто «розумні» — читайте новини, натискаючи кнопки, подивіться оголошення та налаштуйте свій вид. Це не для мене, і це не називається робота на всіх. Ви не отримаєте ніяких хороших грошей з цього! Одному другу написав, що наказав весь місяць і заробив 30 рублів, які навіть не могли бути видалені. Я спробував вибрати варіанти цікавих і реальних заходів, які можуть принести заробіток в пологах, на мій досвід і досвід друзів.

Спочатку потрібно визначитися з типом діяльності. Кожна людина має власний розум. Хтось є гуманітарним, хтось ближче до математичних напрямків, і хто думає творчо і це те, що з ідеями. Однак, навіть якщо в даний момент ви зможете виконати тільки найпростіші дії, адже мозок повністю зайнятий малюком, то в цьому випадку існує безліч способів заробітку в домашніх умовах з дитиною. Тепер давайте ходити.

Написання статей

Для людей з гуманітарним мисленням підійде написання текстів. Є різні варіанти – наприклад, ви можете писати про те, що близько до вас. Давайте скажемо так – практична інформація про попередній тип діяльності або пов’язана з вихованням дітей, активного життя з малюками, оформленням документів та переваг, про пологів, відгуки та відгуки деяких дитячих товарів та гаджетів. У статті вперше можна надсилати на різні публікації на тему, надати їм послуги як журналіста. Якщо ви пишете цікаві та грамотно, журнали та інтернет-портали будуть раді замовити статті, відгуки, дати завдання та теми від вас. Спочатку платіж буде невеликим, але з появою досвіду і імені ви будете називатися більш популярними виданнями, пропонують тримати ваші стовпці на популярних інтернет-порталах з сотні тисяч відвідувачів в день.

Програмування

(Розвиток сайтів, функціональних додатків різних орієнтацій, ігор, додатків для мобільних пристроїв, додатків для VKontakte, для Facebook, є багато різних напрямків програмування.) Це, звичайно, не є уроком протягом місяця або навіть року. Старт програми досить складно, на початковому етапі не буде матеріальної вигоди. Займає багато зусиль, щоб зрозуміти технологію, дізнатися синтаксис мови, опанувати IDE (інтегрований розвиток навколишнього середовища) і, найскладніший, дізнатися, як знайти власні помилки! Але, опанувавши ці мудрості, ви отримуєте свободу бекону, щоб вибрати проекти, з якими ви хочете працювати, час роботи і місце, де ви можете це зробити. Тепер все про програмування знаходиться в Інтернеті в дуже великій кількості, дуже докладно і для будь-якого рівня підготовки - статті, які допоможуть новачкам і професіоналам. Ви можете знайти все онлайн. Як почати програмування в обраній мові, технічної документації з необхідної функціональності, нескінченних форумів, щоб обговорити все від IDE до специфіки конкретної мови програмування, роботодавців та правої команди, яку ви хочете працювати, якщо ви не хочете працювати окремо. До неіснуючої особи все здається нескінченно складним. Орієнтовно, для того, щоб опанувати будь-яку технологію розробки програмного забезпечення з нуля, вона займає більше двох місяців з боєздатним вивченням та навчанням. Але після попередньої підготовки можна відразу отримати дохід, що можна порівняти з середнім заробітком, працюючи навіть як «студент» або «навчання» на проекті або виконувати невеликі завдання, якщо ви вирішили працювати виключно індивідуально. Ваша кваліфікація виросте дуже швидко, і з вашими навичками і впевненістю виросте ваш дохід. Середньо-кваліфікований розробник програмного забезпечення зазвичай заробляє 5-7 разів середня заробітна плата. Висококваліфікований програміст (або якщо ви хочете, щоб працювати над проектом) може заробити 10 до 20 разів середню заробітну плату.

Зареєструватися

У вас є щось сказати і статті відтворюються у вашій голові і в комп'ютері? Почати свій блог! Тепер досить багато сайтів, які дозволяють вам зареєструвати місце і хостинг дешево забезпечують форми сайтів, які достатньо заповнити фотографії та статті, не турбуючись з програмування. Ви можете писати блог про що-небудь – поділитися своїми рецептами та оригінальними кулінарними ідеями, вихованням та розглянути питання психології, допомогти іншим матерім, розповісти про досвід ваших подорожей з дітьми або розробити будь-які інші теми. Що таке точка закупорювання матеріально? Коли ваш блог просувається і набирає хорошу відвідуваність (і для цього, теж, вам доведеться працювати, крім цікавого контенту (заповнення), Ви все ще перепрочитаєте багато статей з категорії «SEO оптимізація», «Блог», «Оцінки на партнерських програмах» і т.д., можна покласти рекламні блоки, лінії з Yandex і Google, банери з різних компаній на тему сайту ... Гроші занурюється як для натискань на них, так і для звичайних вражень. Це, звичайно, в довгостроковій перспективі, гроші починають нараховувати не відразу, можна відкликати від певної суми, потрібно добре пропагувати. Тим не менш, ви можете поділитися своїми думками і отримати хороші гроші за це. Наприклад, автор одного блогу, який я підписався на тому, що я зацікавлений читати його статті, нещодавно опублікував повідомлення про те, що блог приніс його в минулі місяці близько 150 000 рублів і більше для кожного, і забарвлений для чого, яка реклама і т.д. Він каже, що він витрачає 10-15 годин на добу. Так все досить реально, хоча не відразу. Зауважте, що написання та налаштування тексту, обробки фотографій, макетування, красиве оформлення статті, що надходить з цікавими підписами, вистосування, оптимізація, відповіді на коментарі - все це потрібно витратити багато часу.

Корекція текстів

Якщо в інституті російської мови та літератури були ваші друзі, то вичитування, корекція, редагування текстів завжди доступна вам і затребувана в принципі. Такі пропозиції від різних видавців, які я познайомлюся з мережею постійно. Звісно, без досвіду і оплати не буде великим, але це тільки перший раз!

Спеціальна поезія

Я, ї, це популярний. Багато закоханих хочуть висловити свої почуття по-іншому, (і бажано подарувати таку поему для їх імпульсу душі), а на свята дні народження приємно представити особисту поему, створену спеціально для них. Замовники описують характер, звички, зовнішній вигляд майбутнього героя вірша, розповідають про його захоплення, висловлюють свої побажання, і ваше завдання полягає в тому, щоб полотнищити все це в поетичному вигляді. Ціна такої роботи залежить від обсягу вашого ода. До речі, не багато хто пропонує такі послуги, тому конкурс ще не великий. Але за словами авторів - принаймні вони мають замовлення! Також добре оволодіти каліграфією по шляху і можливістю малювати тексти.

Написання книг і дипломів

Як автор кількох популярних книг, я можу розповісти вам впевненість, що немає нічого надприродного про їх створення. І якщо в моєму випадку було потрібно деякі специфічні знання, так як я був співавтором книг з психології (і мають відповідну освіту), то для створення більшості книг в серії «для домовласників» і «прочитаних в метро» вимагає виключно грамотних знань інтернету і можливості обробки інформації. Після того, як ви можете використовувати різні джерела, що вказують на них, 30% всього тексту можна запозичено, об'єм кожного з них не більше 1 аркуша автора (40,000 символів). У книзі обов'язково обов'язкові посилання на основні джерела. Я був здивований, щоб дізнатися в одному видавництві, який майже всі їхні книги на feng shui, дизайн, поради, довідники, і багато інших написані вичитувачами, невеликими редакторами кафедри та іншими співробітниками в їх запасний час. Більшість інформації було просто намальовано з інтернету і вміло оброблено, заробляючи хороші кошти на оплату і видача «оригінальних» книг. Плата за бронювання, звичайно, не може бути настільки високим, як ми хотіли б, в залежності від кровообігу. Але якщо книга є комерційно успішною, то вона переоблікована, і плата знову сплачується і знову (з грамотно укладеним договором, звичайно)! Наприклад, я був дуже щасливий, щоб отримати гроші знову в рік, пара років, коли ви не очікуєте. Ну, написання дипломів і термінових паперів завжди буде затребуваним, але доцільно зрозуміти деякі теми, вивчити питання. І часто не менше 80% оригінального тексту необхідно для диплома. До речі, я зробив мій головний диплом в декількох ночей з моєї тренувальних робіт, проте я розумів і працював на ньому протягом декількох років. Диплом був відмінно захищений. Для тих, хто любить розвивати одну тему, але добре, є навіть спеціальні сайти, які купують аналогічні роботи і розміщують замовлення на теми.

Тип тексту

Допомагати студентам, школярам, зайнятим працівникам, письменникам. Коли необхідно перевести рукописний текст у електронну форму. Або розшифрувати диктафонові записи. Така робота не дуже платна, але не вимагає ніяких навичок, крім швидкості друку тексту.

Адміністратор сайту, модератор, адміністратор групи в соцмережах тощо.

На жаль, така робота затребувана в наш час. На різних сайтах часто буває стабільний платіж, наприклад, в контакті, часто оплатити відсоток реклами. Подруга сплачує 5 000 місяців, щоб запустити групу. Ви можете мати щонайменше 10 таких груп. Сьогодні заробіток через рекламу в публічних та групах набирає більше і більше популярності. Для того, щоб спочатку пропагувати групу, заповнивши його цікавими новинами та матеріалами щодня. (Прийміть, робіть «чистий» спам і так само, спілкуючись з відвідувачами.) Коли активні читачі, абоненти дійсно отримують багато, реклама починає з'являтися. Щодо того, як я знаю, середня ціна для реклами в просованому стані становить 500-3000 рублів за пост. Імпресивний, це не так? Звісно, можна організувати групу і зробити це самостійно. Але тут, щоб почати з, варто вивчити теми найбільш популярної громадськості, які будуть цікаві як рекламодавцям, так і читачам. Наприклад, у мене є кілька груп, одна кількість абонентів досягла 47,000 осіб, але рекламодавці не стоять на лінії. Для групи є вузькоспеціалізована специфіка, і для рекламодавців це число не на всіх великих, чи є мільйон читачів. Так що простіше отримати роботу в іншій групі, просування вашого є довгостроковим бізнесом і вимагає часу і зусиль.

Художник макіяжу, стиліст.

Якщо у вас є кому допомогти, сидіти з дитиною на деякий час, можна закінчити курси макіяжу, стилістів, перукарів. Ви можете займатися красою інших людей в домашніх умовах, поки дитина спить, якщо він має чіткий режим дня. Або запрошуйте няню на дві години - вартість макіяжу і зачіски значно вище послуг. Ви також можете працювати як масажист.

Майстер дизайну нігтів є однаковим за цією спеціальністю. Якщо ви хочете допомогти вам, сидите з дитиною. Ви можете приймати клієнтів в домашніх умовах, маючи стабільний, хоча б не величезний дохід. До тих пір, поки є жінки, їм знадобиться манікюр і педикюр. Однак для цієї діяльності в домашніх умовах вам знадобиться окремий номер, щоб малюк не дихає хімічних речовин.

PR менеджер.

Ви можете зробити домашні прес-релізи різних подій (композиції хороших 500-2000 рублів), залучати в рекламу різні виставки і події. Ви повинні працювати на телефоні і в інтернеті. Згодні на місцях, відстежувати прибуття і розміщення модулів в публікаціях, шукати інформаційні спонсори і так далі.

Серед недоліків роботи в Інтернеті: найчастіше електронні гроші використовуються для оплати (платно, Яндекс гроші). З одного боку, зручно, але з іншого боку, знімати їх, наприклад, на вашу банківську карту потрібно сплатити відсоток. Для того, щоб оплатити онлайн різні товари та послуги.

головоломки Crossword.
Я теж не навчаюсь. Головне, що завжди є попитом на письменників для різних видавців! І після всього, ніхто не скаже, що мама на материнті залишають мозку тільки думають про діаперів. Ви можете підвищити рівень інтелектуальної власності

Організація спільних закупівель, відкриття власного інтернет-магазину

По суті, цей випадок спочатку не вимагає інвестицій, але вам потрібно буде працювати на рекламу, наповнивши вашу групу фотографіями товарів, організувавши процес збору грошей, замовлення, доставки... Багато мам щасливі брати участь в колективних покупках, коли однакові іграшки або одяг, як в магазині, можна придбати значно дешевшими. Однак, довіра клієнтів необхідна, тому перші клієнти можуть стати знайомими мамами, друзями і сусідами, які повинні просити залишити відгуки в Інтернеті про свою діяльність і рекомендації друзям. Ось і власні заощадження, і невеликий заробіток, і якщо це можливо, все це може призвести до хорошого інтернет-магазину з гідним доходом!

Кукурудза

Якщо ви встигли виготовити кілька годин під час сну дитини, і вам подобається приготувати - це дуже цікавий тип заробітку, в якому можна заробити ім'я, і стати постійними клієнтами, і стати людиною, чия кулінарна творчість буде радувати друзям, і зробити хороші гроші.

Перше, що приходить до розуму, робить торти. У більшості випадків будинки роблять торти з мастичними прикрасами для дитячих святок. Цей варіант - це безпрограшний, день народження завжди буде, а також бажання батьків порадувати дітей. І перші клієнти швидко стануть друзями і знайомими. Крім того, будинки роблять чашки, ручні печиво та інші солодощі. Я особливо вражаю всіх сортів шоколадних луків і ручних фігур.

Можна зробити пряники - коза. Я намагався випікати пряники і зробити пряники. Я був здивований - виявився перший раз, неймовірно смачний, і після тренувань, навіть живопис почав виходити вперше дуже красиво. (І перед тим, як я мав час поставити фото в мережі, вони відразу почали запитати, якщо я можу замовити.) Якщо я мав час, можливо, я навіть працюю, але я ще люблю інші заходи. Більшість всіх, пряники замовляється на новий рік, для корпоративних заходів, але коли з'являються уяви і необхідні форми - можна зробити кози для Великодня, і як пам'ять дня народження, так і як сувеніри або запрошення на весілля, вечірка бачолет, дитяче свято і т.д. Я пам'ятаю для мого весілля вона замовляє пряники серця з нашими іменами і дата в подарунок гостям.

Звичайно, вам доведеться витрачати час на оволодіння рецептами, підвищення кваліфікації, розвиток здатності до підрахунку порцій. Ви повинні дійсно любити приготування їжі. Але якщо на кухні ви відчуваєте в своєму елементі – чому не намагайтеся зробити гроші на ньому?

Тут, можливо, включають виготовлення букетів з цукерок. Не зовсім кулінарний бізнес, але його не можна віднести до простої творчості. Такі букети дарують не тільки на свята або в подяки. На новому році кладуть різдвяні дерева цукерок, весілля часто замовляють букети нареченої (іноді - кинути її замість основного букета). Подарунок, діти роблять автомобілі з цукерок, чоловіків - цілих суден (до солодких пляшок). Видання

Джерело: teddy-love.com/kak-zarabatyivat-sidya-v-dekrete-vse-sposobyi.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное