Шукаю молодше: 5 простих правил

Отже, як ми повернемося до молоді і позбавляємо від усіх ознак старого віку: фізичних і, важливіше, психологічних?

Для початківців не зайве впадати в дитинстві і перестати робити серйозне обличчя - в певному віці не фарбувати жінку. Вирішуйте сьогодні для такого експерименту, а потім, можливо, ви знову відчуєте смак життя, який втратив протягом довгих років існування «серійного дорослого». Не той факт, що завтра ви будете пам'ятати і будете дотримуватися цих правил, але коли ви повернетеся до них, очі будуть світитися з цим непристойним hooligan вогонь, що робить обличчя дітей і молоді настільки привабливими. А до речі, найчастіше ви використовуєте їх в житті, краще воно буде розвиватися – ці правила застосовуються в будь-якому полі. Молодіжна та краса – це системні концепції.

OK, початок:

1) Дивитися з захопленими очима на співрозмовників. Якщо ви не пам'ятаєте, як це зробити, запам'ятовуйте обличчя ваших дітей - як вони дивляться на вас. Як вони дивляться на світ, відкрийте рот, відкрийте очі широкими в дивовижності, пам'ятайте, наскільки вони захоплюють вас. І ви готові дати їм все - любов, захист - що вони просять. Великі очі та пологи круглі особи привабливі величезній кількості людей і викликають позитивні емоції. Побачити чоловіка, якщо ви живете з ним протягом 15 років, і він нічого, крім нудного. Якщо ви хочете змінити цю ситуацію, зробіть життя більш яскравим для вашого чоловіка, і над усім для себе, подивіться на нього з захопленням.

Ви приймаєте коментар з захопленням. «Як ти, що ти, це щось!» - сказав одна леді в загальній компанії, яка дивиться на її коханні і сміється на будь-який смак, який зробив. І він сором'язливий з щастям, і всі законні чоловіки в той момент спокійно загинув його. Через їх дружини рідко очікують захоплення. Ми всі немовляті, незрівняні – ні батьки, ні близькі люди, так що такий маленький комплімент і захоплений обличчя працюють чудеса. Особливо з чоловіками.

А Агата Крісті писав: «Небагато плащів у випадку чоловіків». Аудиторська посмішка, комплімент, тепер прирівнюється з діловою зброєю – ви знали, що психологи навчають своїх слухачів серед бізнесменів, високопомічених чиновників, людей, які хочуть досягти більше у житті – зробити компліменти? Джон Максвелл, провідний експерт, має спеціальне правило для створення ефективної комунікації – правило перших 30 секунд, коли ви зустрічаєте людину, ви повинні заплатити комплімент – незалежно від того, що: автомобіль, годинник, очі, оксамитовий голос тощо. А потім людина буде автоматично відчувати користь до вас.

Під час проведення семінарів в Казані «Читати чоловіка як Відкрити книгу» для бізнес-аудиту, третину його виступу було присвячено важливості посмішки в житті успішної людини. Кожна думка, що тепер навчить нейролінгвістичного програмування, і ми зможемо впливати на мозок партнера. І навчив нас, як посміхатися, оскільки це трохи краще, ніж гіпноз, антидепресант і NLP комбінований. Хто ви шукаєте? У чоловіка, якщо дорогі, потенційні дружби, босів, бізнес-партнери, діти — загалом.

2) Смоктати себе! Бажаєте дітям, граючи з дітьми у всіх своїх гріхах. І не думайте про те, що ваші сусіди та інші будуть говорити про вас – вони просто ревні! Вони не бачать матері і дитини, вони бачать молодої матері і дитини, і це змінює все. Зустрітися з природою частіше, бути цікавим, захопленим.

(3) Зацікавити все. Молода людина хоче все, але що заважає нам від бажання? Ми відкриваємо наш мозок на новий. Неординарне розширення свідомості досягається не тільки медитаціями. Просто «Я хочу!» виводить бар’єри і обмеження в наших мозку. І зупинити читання жіночих журналів з статтями про «33 способів порадувати чоловіка» Дивись, які люди читають та розвивають інтелектуальний потенціал. Світ швидко прогресує, і жіночий глянець ще десь на кухні, на модних шоу і в шафах зірок. Мистецтво також слугує духовною їжею.

Що таке твій чоловік? Forbes Журнал і популярні механіки Тільки захоплена особа привабить людей до вас, але вони залишать близько до інтелектуальних і передових людей, тому що кожен хоче рости. Ніхто не хоче мати справу з Cinderella. На вашу думку, ваш життєвий інтерес надихає чоловіка, надана вам ентузіазмічна особа і не плутана маска.

(3) Не скаржайтеся на життя, бізнес, чоловік, діти, зовнішній вигляд і т.д. Що таке джині ви будете в посуді бажання? Виникнення неспроможного життя, де головний герой ви, програвач. Так, своїми руками, або досить з ротом, ви прогнозуєте своє майбутнє, вилікуючи презент або минуле. Ми вже говорили про клітини мозку і сигнали, які він отримує і надсилає. Говорячи про негативність, думаючи про негативність, ви тільки звертаєте увагу на негативність, ви тільки активуєте ці клітини мозку. Це тільки негативні сигнали вашого мозку надсилаються в простір навколо вас. Як змінити речі, особливо для кращого?

Не розуміючи жартів. І якщо ви скажете, що все погано, надії, що вони будуть любити вас і приходять допомогти, то будьте впевнені, що вони не пошкодять і не прийдуть. Ви не даєте підсвідомий шанс виправити ситуацію. Саме тому, щоб поліпшити ситуацію, в тому числі підвищити самооцінку, важливо подякувати за невичерпні переваги, які були надані нам. “Всі люди люблять людей, і я знову люблю!” – говорить телеведучий Лера Кудрявцева, який шукає себе в дзеркалі вранці. І це працює! Відчуйте безкоштовно і зробіть замовлення самостійно.

Скажіть як мантра, як молитва кожен день ці характеристики, які відповідають вам в реальності: молоді, красиві, успішні, тонкі. Встановити себе для того, хто ви дійсно хочете бути. Так, сміливо, сміливо завадить себе і ніколи, навіть як жарт, критикуючи його зовнішній вигляд, характер, розумові здібності, життя і т.д. Згадуємо ефект рекламних повідомлень – коли відео про дивний пилосос буде показано на нас за тисячу часу, ми дійсно почнемо думати, що цей пилосос є дивним. Що стосується проблем, то це також і підбадьорить і тони, коли є щось для поліпшення і доведення до досконалості. Ви можете скористатися будь-якою ситуацією?

Не спілкуйтеся з людьми, які скаржаться на життя. Послухайте, ви не маєте достатньо часу для вашого життя, щоб жити смачно, корисно, дихаючи повністю. Хто прагне на грудях з могильником проблем? Непристойна негайна. І якщо ви не знаєте, як допомогти людині, то давайте йому можливість розібратися з ним. Це його карма, його життя, доля, що навчає щось. Все це «серфельт» говорить про неприємності і невдачі – це колосальний відтік енергії в своєрідний депресивно-агресивний тампон, в якому буде раковина. Все, що ми можемо дати в таких випадках, щоб заохочувати людину, сказати, що ми віримо в нього. Все, що ми можемо зробити, щоб він кохав. Все інше в руках Бога і професійного психолога.

(4) Проживання в гарному настрої. Як кажуть у класах йога, посміхатися з мозокм. Ви можете скористатися будь-якою ситуацією, так і великими, може бути достатня причина поганого настрою, але ніхто не вигідно від нього. Налаштуйте мозок на користь, вирішує багато проблем.

(5) Візьміть його легко. Моє друг, модний дизайнер Катерина Борисова любить повторювати: «Спонтанність – ознака молоді!» Одного разу вона сказала мені і запропонувала зустріти мене, але я був так зайнятий з роботою, проблеми, які виникали там, що природно відмовлялося. Катя дала слово «Спонтанність – знак молоді». Він був щіпкою болю – хто не хоче бути молодою, безтурботною дівчиною з її життям попереду?

Я терміново пішов до неї, щоб поговорити з інтелектуальною людиною є великим благословенням, під час таких зустрічей з авторитетними людьми, що трапляються, що я викликав розуміння, розуміння. Це надзвичайно корисний для життя, але ще більш корисний для бізнесу, адже рутинне і вузьке існування перешкоджає слуханню внутрішнього голосу, інтуїції. Відповіді не припустимо, коли ви стикалися з проблемою і намагаєтеся її вирішити. Відповідність часто виникає, коли ви повністю вимкнете, відволікаючись від проблеми. Ось чому важливо бути відкритими для всіх нових.

Скажіть світ так! Скажіть «Так!» до того моменту, щоб будь-яку пропозицію, яка прийде на тебе, радить Михайло Литвик. Що б ви сказали, погоджуєтесь негайно. Це хороший сигнал Всесвіту, який вам потрібно все. Чудовий, абсолютно ефективний закон, психологи і психіки рекомендують дотримуватися його.

Він навіть запросив мене заступати за депутата від однієї партії, хоча мені нічого не робити з політикою. Продовжуючи згодувати, я стала обличчям партії! Саме там, де я закінчив свою кар’єру, бо флерінг з політикою приємно, але не з політиками. Видання

Джерело: www.cross-club.ru/library/article/kak-vyglyadet-molozhe