Чому не варто купувати курку в магазині

Р

Що ви можете розповісти нам про продукти харчування, які ви не знаєте, як зробити?

Журналіст Філіп Лімбері написав книгу, що називається Farmageddon, яка вивчає, як насправді виробляється найпопулярніші продукти харчування. Як ви можете уявити, що тут немає хороших новин.

Лімбері говорить, що в ЄС є тисячі етикеток на харчових пакетах – “натуральні”, “від ферми”, “не-GMO” – але це нічого не означає. Чи зрозуміло, що всі тварини м’ясних порід вирощуються на фермах. Зрозуміло, що м’ясо корова не може бути синтетичним. Але, парадоксально, ці безглузді теги можуть дати нам помилкове почуття впевненості, що ми їсти здорові продукти харчування.

Але ніхто не кладе етикетки на курчатах бройлера або м'ясо свиней, які були смажені спеціальні корми для додаткового росту. Курячі індички їсти тільки зерно, і це не нормально. Промислові конгломерати захищають нас з нашими навігаціями («Державна держава переглядає ці речі, тому це океї».

Швидкість росту курчат-бройлерів має квадрообробку протягом останніх 50 років: тепер вони живуть тільки через 7 тижнів, перш ніж потрапити в чорнило. Крім того, тому що вони несуть, вони навряд чи рухаються. Якщо ви купуєте фаршировану курку на фермі, ви повинні знати, що вона містить три рази більше жиру, ніж вона повинна бути здоровою. У 1970 році курчати були дво третинні білки.

Порося та будь-яка інша сільськогосподарська худоби зазнали однакової трансформації. М'ясні виробники? Немає, це більше жирової промисловості.

Щоб запобігти хворим тваринам від помирання в натовпі овець, вони постійно пропалюють антибіотиками. А також препарати, які сприяють надмірному росту. Ці речі є законними в США, в ЄС, в Росії, і в більшості світу на планеті.

У 1953 р. МП в УССД попередили, що практика використання хімічних речовин у виробництві харчових продуктів може викликати стійкі збудники, але вони були змащені сміхом. Зараз зрозуміло, що вони були правими.

Ця система виробництва не тільки шкідлива для вас, але і для планети в цілому. Фермерські тварини споживають третину світового виробництва зернових, 90% соєвих продуктів і 30% всієї риби спійманих.

Ще однією проблемою є гній. Його дитина абсолютно ніде, тому фермери, які припинно "запліднити" їхню землю. Якщо пшениця не вбирає всіх мінералів з добрив в грунті, то грунт вигорає. Земельна ділянка використовується в якості полігонів. Ліси, водні тіла, луки забруднені.

І це Божевілля ніколи не закінчується. Експерти кажуть, що населення світового тваринництва виросте на 50 відсотків до 2050 року.

Але тепер ми трохи пом'якшуємо нашу позицію. Саймон Ферлі, у своїй книзі М'ясо: Неякісна екстравагантність, говорить про те, що близько половини м'яса, виробленого на планеті, не шкодить здоров'ю. Тварини їсти траву, що люди не споживають. На жаль, не можна знайти таке м'ясо в нашому магазині, як в США, так і в ЄС. Тож не витрачайте час на ринок фермера, що вихідного дня.

Статистика показує, що тільки 2% американців вегетаріанців. Лише половина з них затримують з м’яса більше року. 84% не хочуть відмовитися від м'яса, решта – «не можна». Я не думаю, що статистика буде на користь веганів.

Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що люди подарують м'ясо. Я вірю, що один день ми зможемо зробити м'ясо в плиті. І вдарить полки. Ви можете змінити нашу соціальну тканину.

Що неправильно з їжею тільки на свята, або просто у вихідні дні? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. М'ясо - подарунок, привілеї, неправомірно. Не споживайте його безглузно.

Всі діти в школах повинні їсти принаймні один раз на свино-птицях. Давайте їм бачити в яких умовах тварини, які їдять, і виводимо висновки про те, як безпечно і в цілому доцільно. Якщо ми не можемо відмовитися від наших старих звичок, ми повинні принаймні змінити наш вид значення м'яса. Видання

Фото: ліфтинг.com.ua/Pochemu-ne-stoit-pokupat-kuritsu-v-magazine #15095