Наші думки є матеріалом. Кожен вже знає, що. Але не всім відомо, що думки однієї людини мають певні коливання, схожі за сутністю до коливань інших людей.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Але, потрібно відрізнити прояв думи про важкому скелі від скрипки або фортепіано. З музикою перед нами ми можемо повністю змінити звучання мелодії нашого життя.
Вирощування, ми зберігаємо лише кілька штанів, ми можемо сказати, фрагменти чудової музики, яка звучить в дитинстві.
Це ілюстровано таким чином:
Після того, як час був великий прогноз. Але мій мама сказав: «Стоп висить у хмарах!» і в школі вимагали дізнатися все «тільки так і голову над». А горизонт вузькі і звужені до того, як він став точкою. З тих пір, як було викликано точку зору.
З одного розуму ми думаємо по-різному. Але ми маємо спільні думки. Це ці думки, які ми ділимося з світом та Всесвітом.
Це як наші підсвідомі роботи. Вибираючи, свідомо або несвідомо, це або поведінка, ми потрапляємо в певну групу (категорію) людини.
Іншими словами, мислити, говорити і діяти певним чином, ми з'єднуємо людей на тонкому рівні, які думають, говорити і діяти аналогічними способами.
Всі люди говорять різні слова. Дякую за життя.
Коли ми критикуємо життя, ми є критичними для Бога і життя. Як накопичується ця енергія, вона переходить в космос.
Скажіть слова молитви, подяки, любові, життя, ми у категорії багатих людей. Найбагатші не в плані доходів (хоча це те, що ми привертаємо до нашого життя), але багаті духовно.
Є такий термін - «синергізм». Можна пояснити двома словами: багатозастосування реальності. Це, коли ми додаємо 2 і 2, вихід не чотири, але 5, 8, 12 (в залежності від нашої фантазії).
Тож коли ми говоримо про те, що ми думаємо, нам потрібно пам'ятати, що кілька ідентичних думок підведені і демонструють вібрації обраної групи на фоні всієї планети.
Яку групу можна належати? Є різні групи: Оптимісти, Реалісти, Пессимісти, Вальруси, Відьми, Психіки, Ціли... Є багато з них. Але ми не будемо шукати ці імена ще – в даний момент це незворотно.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Це означає, що коли ми думаємо, "Я можу!" ми потрапляємо в категорію людей, які думають однаково. І цей сигнал направляється до Всесвіту.
Поговоримо слова любові та доброти, ми приступаємо до цього руху вперед і вгору. Ми змінюємо спосіб. Я хотів повернути право. Я хотів піти зліва. Звичайно, потрібно дотримуватися правил дорожнього руху, але я не знаю ці правила ще. Все, що я знаю, що ви можете переключатися з однієї думки до іншого.
Ми добре робимо. Ми посолимо Бога в цей світ. І ми показуємо себе з одного боку або іншого. Ми також впадають в обрану категорію.
Ми або лікери, психіки, долоні, або тарологи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Що ми вибираємо в житті, що відображає нашу реальність.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: Naturalworld.ru/article_misli-kak-sostavlyayushchie-miroviovih-vibraciy.htm