Якщо ви не бачите хорошого, це не означає, що світ викручений, це ваш оптики.

Якщо ви не бачите хорошого, це не означає, що світ викручений, це ваш оптики.

«Хто, хто більше не закоханий, - сказав Червоний, і я все ще не звикати до цього почуття перебільшеної, несприятливої легкості істоти, таких як ослаблена сила і опір повітря, і як тільки ви хвилюєте свою руку комусь, так як він кидає вам половину метра над землею; перед тим як був тяжкість, і він центрований; ви знали, як балансувати з ним, як затяжний пройлер; тепер ви трохи втратили від вільної простоти життя - і власної абсолютної невинності.

Де він завжди болить, це не боляче, але в цьому місті він налаштований, щоб вивчити один одного рани, лушпиння, щіпка вашого язика, погладити голову і симпатувати; якщо ви чистий і скаржаєте про нічого, ті навколо ви миттєво втратите інтерес до вас і переключіть до когось, хто страждає від цього міста; це єдиний місто, відомий мені, де ви докладно і глянцево, як ви тут, і як ви досягнете цього життя, і як ви досягнете успіху в цьому житті, як ви покинути, слабкі і незадоволені там, як ви знаходитесь тут, як ви не помилитеся тут, і як ви, і як ви, і як ви

Отже, десять днів тому, я отримав дуже збуджений, але щоб вірити, що все так обов'язково приступив і дешево, я не хочу; я вірю, 6 місяців тому в Індії, які нормальні люди закликають вірити, що сталося мені - вперше щось стало ясно про смерть, Бог, структура, баланс і справедливість, стала сором'язливою для так багато наших слів, скинули багато питань, і тепер я кінцевий жирист, пантеїст і центр розпаду любові життя; тому що якщо ви не бачите добре, це не означає, що світ гниться, це просто означає, що у нас немає нічого в світі після вас, і ми зможемо розбити все.

Як тільки ви дивилися з вашим особистим освітленням, ви станете невеликими, необов'язковими і щасливими; ви зупините так вентиляційно захоплюючими речами, погладжуючи вашу шкіру і вирішуючи чужу думку (це буквально станеться: ви більше не будете настільки зацікавлені в купівлі, як раніше, ви станете набагато простіше терпіти фізичний біль і ніколи не знову перейде в будь-який Google або блог. Яндекс, щоб подивитися на те, що інші особисті пекти люди вписують ваше ім'я; речі, як смерть і черв'яки підпілля, зупинити рубрику вас, і люди стануть більш важливим для вас, як ви робите друг, і знати, що ви важливі для себе, як ви ваш друг, як ви будете, і скільки важливі ви самі, і як ви будете самі, і як ви будете зробити друг. Їхній розрахунок швидко блискавка, необхідність для інших зникне зовсім скоро.

Ви дізнаєтесь про те, що в мозаїці такого масштабу, що ви будете дуже втілюватися для всіх нападів солідності молоді, таких дитячих захворювань, як ревнощі, переконуйте всі, що ви познайомитеся і відроджуєте за собою наміри, вдячні Богові, залишать вас; релігії будуть тільки один або інший вид конвенції між людьми, деякі форми соціального регулювання, досить ефективні, до речі; новини в репутації матки почнуть сміятися, як прогнози про кінець світу в 1656 році; ви будете трохи незрівняні з того, що ви не можете залишити ще

Що ми говоримо про? У той факт, що осінь в любові є дуже заземлюючим; знайдеться контакт, з яким вся ця величезна машина Всесвіту приєднується до вас. Коли ви не маєте нічого контакту, ви відчуваєте, як ви astronaut, ви з космосу, красиво, але ебать холод.

Холодний, yeah.

Вера Полозова

Джерело: sobiratelzvezd.ru/esli-ty-ne-vidish-xoroshego-eto-ne-znachit-chto-mir-protux-eto-u-tebya-xrenovo-s-optikoj/