395
Якщо ви не бачите хорошого, це не означає, що світ викручений, це ваш оптики.
«Хто, хто більше не закоханий, - сказав Червоний, і я все ще не звикати до цього почуття перебільшеної, несприятливої легкості істоти, таких як ослаблена сила і опір повітря, і як тільки ви хвилюєте свою руку комусь, так як він кидає вам половину метра над землею; перед тим як був тяжкість, і він центрований; ви знали, як балансувати з ним, як затяжний пройлер; тепер ви трохи втратили від вільної простоти життя - і власної абсолютної невинності.
Де він завжди болить, це не боляче, але в цьому місті він налаштований, щоб вивчити один одного рани, лушпиння, щіпка вашого язика, погладити голову і симпатувати; якщо ви чистий і скаржаєте про нічого, ті навколо ви миттєво втратите інтерес до вас і переключіть до когось, хто страждає від цього міста; це єдиний місто, відомий мені, де ви докладно і глянцево, як ви тут, і як ви досягнете цього життя, і як ви досягнете успіху в цьому житті, як ви покинути, слабкі і незадоволені там, як ви знаходитесь тут, як ви не помилитеся тут, і як ви, і як ви, і як ви
Отже, десять днів тому, я отримав дуже збуджений, але щоб вірити, що все так обов'язково приступив і дешево, я не хочу; я вірю, 6 місяців тому в Індії, які нормальні люди закликають вірити, що сталося мені - вперше щось стало ясно про смерть, Бог, структура, баланс і справедливість, стала сором'язливою для так багато наших слів, скинули багато питань, і тепер я кінцевий жирист, пантеїст і центр розпаду любові життя; тому що якщо ви не бачите добре, це не означає, що світ гниться, це просто означає, що у нас немає нічого в світі після вас, і ми зможемо розбити все.
Як тільки ви дивилися з вашим особистим освітленням, ви станете невеликими, необов'язковими і щасливими; ви зупините так вентиляційно захоплюючими речами, погладжуючи вашу шкіру і вирішуючи чужу думку (це буквально станеться: ви більше не будете настільки зацікавлені в купівлі, як раніше, ви станете набагато простіше терпіти фізичний біль і ніколи не знову перейде в будь-який Google або блог. Яндекс, щоб подивитися на те, що інші особисті пекти люди вписують ваше ім'я; речі, як смерть і черв'яки підпілля, зупинити рубрику вас, і люди стануть більш важливим для вас, як ви робите друг, і знати, що ви важливі для себе, як ви ваш друг, як ви будете, і скільки важливі ви самі, і як ви будете самі, і як ви будете зробити друг. Їхній розрахунок швидко блискавка, необхідність для інших зникне зовсім скоро.
Ви дізнаєтесь про те, що в мозаїці такого масштабу, що ви будете дуже втілюватися для всіх нападів солідності молоді, таких дитячих захворювань, як ревнощі, переконуйте всі, що ви познайомитеся і відроджуєте за собою наміри, вдячні Богові, залишать вас; релігії будуть тільки один або інший вид конвенції між людьми, деякі форми соціального регулювання, досить ефективні, до речі; новини в репутації матки почнуть сміятися, як прогнози про кінець світу в 1656 році; ви будете трохи незрівняні з того, що ви не можете залишити ще
Що ми говоримо про? У той факт, що осінь в любові є дуже заземлюючим; знайдеться контакт, з яким вся ця величезна машина Всесвіту приєднується до вас. Коли ви не маєте нічого контакту, ви відчуваєте, як ви astronaut, ви з космосу, красиво, але ебать холод.
Холодний, yeah.
Вера Полозова
Джерело: sobiratelzvezd.ru/esli-ty-ne-vidish-xoroshego-eto-ne-znachit-chto-mir-protux-eto-u-tebya-xrenovo-s-optikoj/