Як зупинитися і почати жити

Я хочу розповісти вам про мій спосіб боротьби з лізією. Щоб застосувати його, вам не потрібно буде таїнної сили, вам не потрібно особливого розуму, ентузіазму, катоку в асах і Шалінському монастирі. Вистачить робити те, що навіть найяскравіша людина в світі здатна.

Перед тим як потрапити в точку, я знезабуджу основну міф про концепцію лізису. Це міф лежить в фразі “свідомість, коли я нічого не робимо”. Це бульсит. Коли людина каже: «Я лази», він нічого не робить, але їсть, слухає музику, читає газети і журнали, сидить на Vkontakte, дивиться відео YouTube, обирає мобільний телефон в Yandex. Ринок та ін.

Всі ці дії. Ще одна річ, що коли ці дії беруть 6 годин на добу, вони починають заважати життя. Таким чином, більш точне визначення буде наступним чином: «Лажність без застосування». І тепер реальний метод. Він складається з однієї фрази: «Щоб не бути мереживними, потрібно нічого робити. й

Я серйозний. Я використовую цей метод близько трьох років. Так як застосовується цей метод? Покажіть, що ви повинні зробити щось. Ви вирішуєте (або, напишіть на папір), коли ви почнете цей бізнес і як довго ви це зробимо. Почнемо, що ви починаєте це в 11:00 і зробимо це на наступні два години (до 13:00).

На 11:00 ви починаєте боротьбу з лізією, а саме, щоб зробити нічого. Це, ви припиняєте всі випадки, перераховані вище. Ви зупинитеся робити все на всіх. Просто сидіти або стояти в номері. Не лежайте, це принесе тіло в стан сну.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У моїй голові буде уточнення - що потрібно робити зараз. І ви починаєте це.

Якщо під час роботи ви знову відчуєте бут з лізису – знову зупинитеся робити щось. Ви будете повернені в порядок роботи.

Це його. Цей метод можна використовувати в будь-який час для будь-якого бізнесу. Я повторю, нічого не потрібно робити. Ви не повинні переконувати себе, що ви повинні працювати. Ви не повинні працювати самостійно. Не потрібно, крім того, ви не можете пригнічувати ваші думки. У будь-якому напрямку повинні бути допущені витрати вільно і в будь-якому напрямку. Якщо робота переривається «потоком свідомості», вона не страшна. Найдовший з цих продуманих потоків триває 7 хвилин. І зупинити, часто даючи вам корисну ідею.

І, нарешті, ви можете почати використовувати цей метод не в 11:00, але зараз. Просто припиніть робити все. Видання

Автор: Максим Волков

Джерело: vk.com/psy.person?w=wall-70841494_18307