Ніколи не скажуть. Чому кинути краще спокійно і швидко

Знімок екрана від David Fincher's 1999 кіно Fight Club.

Ігорек пішов на два тижні. Він кладе на шкіряну куртку, серпані папери, обіцяє викинути комп'ютер з вікна, і лекціює офіс щодня на тему: «Ви повинні розбити систему, ви повинні зупинитися в рабі». Історія короткозорого повстання.

«Мій життєвий шлях» Хочу порушити систему. Я не буду жити так. Я можу зробити більше, я коштує більше. й

Це не моє слово, ні. Про це заявив Ігорек, який віддав минулого року. Відправляється шумом і через 2 тижні, які слідують за заявою про виїзд компанії, він отримав всіх.

Він був дивовижним, що вдихав мене і укладав вуха. Він поговорив багато, середні папери і шути, "Ви не ваша робота". Ви не стільки грошей в банку. Ви не їздите на машині. Ви не вміст вашого гаманця. Ви не автомобільні ключі. Ти співаєшся і танці, центр цього світу.

Я скажу, що слово так точно, тому що я дізнався пізніше, що це було з Боротьба.

І Ігор на 2 тижні з простого офісу nerd перетворився в альфа-чоловічу. Він раптом кинувся куртку, що кладе на шкіряну куртку. Людина стрижка. Я купив дивний годинник. І кожен день, щоденно я дав ці лекції на тему: «Ви повинні розбити систему, ви повинні зупинитися на рабі».

Сцена, яка стала легендарною: бухгалтерський підсумок для розрахунку. Подарує гроші, папери для підпису. І замість звичайного підпису він кладе деякі види кальмарів (найбільш «чорт ви на f ...» читати далі), а потім безтурботно подрібнює гроші, розгортається в м'яч і подрібнює в кишеню джинси. Весь відділ шукав його, як він був гіпнотизований. Після цього облікового запису вимагали зареєструватися.

Керівник відділу Ігорека заявив, що як мантра, повторити, що він викинув комп'ютер, який він мав лише кілька днів для роботи, з вікна. Для чого бос сказав, що сам Ігорек буде літати на комп'ютері. Ігор знову прокоментував, але комп'ютер вирішив не доторкнутися.

Я не розумію, що ця зміна була про. Вони кажуть, що він знайшов круту роботу, де він був обіцяний як більшою зарплатою, так і прохолодною позицією. Вони кажуть, що навіть його партнер в бізнесі назвав деякі. Одне було зрозуміло: хлопчик не може жити сірим життям.

Він пішов, щоб побудувати свій прохолодний майбутнє. І зробити це? Та-дам! Ночівля я лукнув до боса. Візьміть мене назад, він каже. Він знову зняв куртку, подряпинив голову.

Ми були сміятися з дівчатами, коли він стрибнув з офісу. І бос, реально - хороша душа, бере його назад! Але з деякими іншими умовами заробітної плати менше, позиція легше. Але він погоджується на все, баблінг про кризу-шмісію.

Я не знаю, що в офісі не буде ніякого духу. Я дивлю те, що він зробив протягом місяця, він не був тут. Яка життєдіяльність привертала і надихнула його? Де він збирається?

І я хочу попросити вас, ти думаєш, щоб повернутися до роботи, що я кинути з великою кількістю шуму? Чи залишили цей спосіб, який не любив, але стабільну роботу?

Я іноді хотів зробити це. Щоб бути красивим, як в кіно, так і в той же час, щоб сказати все, що ви думаєте. Що болить.

Але мораль історії: кинути спокійно і швидко. Як розбити систему? Видання

Джерело: www.livejournal.com/magazine/764644.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное