Підйомники 35+

У віці від 15 років кожна людина має море можливостей. Це здається, що він може бути будь-яким, просто вибрати. Як правило, здається. Але це не те, що я маю на увазі. У 30-35 р. змінюються речі. Якщо на 15 ви можете сидіти перед телевізором і подумати, що ви можете забити не гірше, ніж Наприкладarshavin, ближче до 30 різниці між вами і Narpimerarshavin є критичним. У той час як ви сиділи з пивом на дивані, він був навчанням і граючим і навчанням.

На 30+ людей стають те, що вони зробили. Я не думав, я не мріяв, я не хочу, я не хочу, я не хочу, я зробив. Тому, приміряючи «Я, ймовірно, зможе приїхати до літака / сидіння, як Netrebko» красива на 15-20 і страшна на 30-35. Вибачте, хлопці/дівчина. Навички – це справа практики, кількість годин, що витрачаються. Навички самі не вийдуть ніде. Для того, щоб вони з'явилися, потрібно приділити енергію, час і ярмарок душі до цього. І не під настрій, але наполегливо, протягом багатьох років поспіль. Говорячи: «Я буду співати, а також Паваротті» можливо, маючи рівень соліста обласної філармонії. Але без обробки трьох класів музичної школи.

Так само, правда про досвід, син помилок. 15 років тому, коли два друзі хотіли б мати мами, вони могли б прикрасити разом на тему "Коли ми збираємося мати дітей". Один з них став матір'ю і іншим не зробив. Так, досвід цих двох жінок більше 15 років відрізняється.

Встановлений нахил є аргументом тільки якщо ви дівчина, стаж, кандидат, тобто людина, яка має все попереду апріорі. "Якщо я був королева" в 30+ не є аргументом. Баба Бабаріха зрозумів це і не сидить на лавці з трьома дівчатами. Приклади класики:

до Ми не будемо жити в магазині (вирощування їжі, лежачи на поверсі).

- Коли я маю чоловіка, він ніколи не...

Де співрозмовник має досвід, тих, хто вимовляє такі фрази не мають досвіду. Можливо, Ваш досвід відрізняється. Але ви не маєте досвіду. Вашим майбутнім чоловікам, дружинам, дітям, собакам, квартирам і роботами ідеально підходять. Але вони не є. Порівняти недосвідчений (але ідеально) з реальним дивним, не ви думаєте? Деякі жителі повітряних замків дуже дивуються, коли хтось відступає від такої причини.

І знову, навички. Фрази, такі як «Я заздрююю вашу фігуру», «зроби, у вас є ваша компанія» (так, а також – іпотека і відносини з податок) в 30-35, також безглузді. У 30+ ви можете зробити все: спробувати, зробити, змінити, відмовитися і почати знову. Але не турбувати, будь ласка. Ви можете отримати знання та навички. Ви робите розриви, як ви йдете, ви великий. Це просто, ви хочете? До. Опубліковано.

Джерело: www.matrony.ru/podrostki-35-navyiki-i-opyit/