Йога для душі - це невелика, але дуже суттєва вправа, яку я збираю на основі тренера Єриксонака та гестольної терапії. Я вірю, що інтегрований і інтегрований, все це буде найбільш ефективним для вас. Таким чином, процес начинки і зміни себе від всередині призводить до природної зміни ззовні. Кожна з цих вправ розкривається тільки в особистому досвіді. Не так важливо знати, як жити і спробувати.
1 час Що я хочу зараз? « » » » » » » » » » » » » » »
Нерідко ми постійно блокуємо наші бажання, або наполегливо уникає чогось в нашому житті. Несвідомо, автоматично завершуючи багато енергії, щоб запобігти щось з чим ближче.
Невідомі побажання.
Що ви хочете зараз? Коли ви читаєте цю статтю, подумайте на фото... подивіться на бік?
Що ви відчуваєте, що ви хочете зараз?
Стоп сьогодні і завтра і попросіть себе, Що я хочу зараз? Як я дійсно відчуваю себе зараз? Просто зафіксуйте відчуття і бажання. Отримати його на поверхню. Реалізація. Зробіть себе видимим.
2 000 р. Що я чую, дивлюся, відчувати зараз? « » » » » » » » » » » » » » »
Завдання: Вчитися приєднатися до світу. І вимкніть занадто.
Для найбільшої частини ми перебуваємо в «офф» стані.
Наші почуття вимкнено. Ми занурюємо наші думки або зосереджені на конкретному задачі. Багато хто з нас не помітили, якщо ми змінюємо речі. У наших думках світ з'являється заморожена картина, як ми колись запам'ятовували його. Ми навігуємо світ не через те, що відбувається зараз, але за картою, створеною в наших головах. Спринти минулих подій, знімки знайомих місць, каталог звичних почуттів, розмальовані образи людей. Після того, як ми фотографували простір, ми рекомендуємо використовувати ці фотографії в майбутньому. Ми не орієнтуємося на реальний світ, але на наші ідеї про це.
Що ви бачите зараз?
Право перед вами, на відстані, навколо? Побачити це, якщо ви шукаєте вперше. Живіть, освіжайте картинку.) Зробіть кілька хвилин, щоб подивитися на все. Насолоджуйтесь актом розгляду. Ви відчуєте його, напевно.
Не зараз будуємо дескриптивні споруди: «Я бачу будинок, гілки сходових дерев...» Просто ввімкніть свій перегляд каналів.
Що ви слухаєте зараз?
Слухати Чи не так багато? Як багато звуків, і мозок намагається виявити кожного звуку незнайомця: Що це таке? й
Як ви відчуваєте зараз :
Як ви відчуваєте своє тіло? Наприклад, потепління в спині, відчуття з ніжками м'якоть ковроліну, поколювання в носі. й
Як ви відчуваєте? Наприклад, спокій, спокій, садиба. й
Спробуйте приєднатися до світанку не менше 5 хвилин, і ви побачите, скільки ваш досвід збагачений!
У світі є те, що ви бачите його або ні, з вами або без вас. Як твоя діаммедова телеекран не робить
Це просто ваш вибір.
Важливо розуміти, що в будь-який час ми можемо вибрати стан, який ми перебуваємо. Щоб бути включеним в світ або бути далеко від нього.
І на і без штатів важливі.
Якщо ви сидячи на стільці в стоматології, то його зручно мислити дуже далеко від цього місця, а не орієнтуючись на запахи, звуки і відчуття.
Але часто ми відокремлюємо себе від світу і власних відчуттів з непристойним фільтром, через який дуже важко сприймати світ адекватно.
Так. 3. відчуйте зсередини.
У нас є три зони обізнаності світу: «Іннер», «Екстернал» та «Мідель». Ми розуміємо те, що відбувається в цих зонах, ми розуміємо, що відбувається нам і світу зараз. Ми відчуваємо світ.
Внутрішня зона – це те, що всередині нас – «під шкірою». й
Зовнішня зона – що відбувається поза шкірою.
І середня зона - світ фантазій, планів, думок, спогадів.
Якщо ви відчуваєте себе «внутрішньою зоною», якщо інші люди можуть відчути це зараз, це може бути «зовнішня зона». й
Зосереджуватися на «внутрішня зона» зараз.
Дивитися всередину. Як ви відчуваєте зараз?
Відновити кожен шматок вашого тіла. Відчуйте верх, обличчя, очі, шия, горло, плечі, відчуття в грудях і спині. Візьміть внутрішній сканер на руках.
Почуття теплоти руки. Як ви відчуваєте в руках? Може бути ting або fever. Внизу тіла. Не відсутній міліметр вашого тіла. Запропонуйте себе в межах. Почуття підлоги або поверхні взуттєвої застібки ногами. Відчуйте шкіру однією поверхнею, яка підключає вас до світу. Відчуйте, як ви дихати, що відбувається з диханням. й
Як це? Як ви відчуваєте зараз?
4. дивитися на світ очима дитини. У нас є три зони обізнаності світу «Іннер», «Екстерна» та «Мідель». Ми розуміємо те, що відбувається в цих зонах, ми розуміємо, що відбувається нам і світу зараз.
Внутрішня зона – це те, що всередині нас – «під шкірою». й
Зовнішня зона – що відбувається поза шкірою.
І середня зона - світ фантазій, планів, думок, спогадів.
Якщо тільки ви відчуваєте, що ви відчуваєте, це внутрішня зона, якщо інші люди можуть відчути це зараз, це зона зовнішньої зони.
Він звучить дивним, але більшість часу ми бачимо не сам світ, але картина його. Ми не бачимо. Ми всмоктуємо в наших думках, в нашому аналізі, дуже рідко, дійсно, в контакті з світом. З цією «зовнішню зону».
Дитина бачить світ вперше, він ще не має багато років судових рішень і ідей, як ми маємо. Він просто зробив свою картину.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Найчастіше ми в «середній зоні» – в думках, планах і аналізі. І світ за межами і світу всередині несвідомий, плаває неспішно.
Розглянемо об'єкти прямо зараз. Скажіть собі, "Я знаю..."
Наприклад, я тепер знаю тіні на шторах, гілки в'язнів дотику вікна. Я усвідомлюся з похилінням птахів за вікном і далекими голосами людей.
Якщо ви побачите, почуєте, і «швидкість» дозволить вам розбитись з аналізу простору і ввести в чисту обізнаність.
Що ти знаєш зараз? Видання
Автор: Ірина Дибова
Джерело: dybova.ru/joga-dlya-dushi/