Ми попросимо кожного таланту.

Бізнес і життя. Здійсніть свій потенціал у професійному розумінні

На сьогоднішній день одна з найпопулярніших теорій полягає в тому, що потрібно працювати на всіх ділянках вашого життя одночасно. І душа, і тіло, і бізнес, і відносини – все «пам'ять» паралельно. Але що цікаво, як можна орієнтуватися на чотири сфери життя?

Ніщо. Якщо мова йде про створення цих сфер, то не можна будувати їх одночасно, це практично неможливо. Якщо ви не перебуваєте у вашому 20-ті, енергія над краєм і у вас є рідкісна непристойна здатність розподіляти цей тиск ефективно (який зазвичай тільки з віком і досвідом).

Робота на всіх фронтах можлива тільки при їх підтримці. Це етап двох. У вас вже є сім'я, ви вже маєте бізнес, який ви хочете розвивати, все добре з фізичною активністю і здоров'ям - вам потрібно підтримувати це ефективно і щодня. Далі про вас розповідає історія одночасної роботи в усіх напрямках. Але якщо ви і ваше життя потребує великого капітального ремонту, то це час, щоб створити себе нове, то намагатися відразу «підйомник» кожен з областей, швидше за все, вийде, що ви не будете тягнути і навіть більш розчарувати в власних спробах. Це дуже енергоефективний процес, який вимагає чіткого фокусу на задачі під рукою. По-перше, фундамент у вигляді відносин з собою, а потім сфера за сферою, ви побудуєте своє життя, як ви хочете, щоб бути.

Є лише три речі, які визначають ваш успіх або невдачу по дорозі: чіткий фокус, закономірність і можливість відрізати зайве. Крім того, більша швидкість ваших змін в певній області. А коли ви намагаєтеся зробити «все відразу», вам подобається, що черепаха, яка гордо підняла свою голову, вірить в все краще, не розуміючи, що вона вважається таким чином протягом останніх 10 років, і ще не змінилася.

Чи можна зупинити мрії і почати принаймні одну область життя?

Як ви відроджуєте себе?

Деякі люди торкаються тим, що робота життя повинна бути однією і тільки. Так, є загадка, яка повинна бути вперше, ймовірно, вирішена, а потім, безумовно, зробить вас щасливим для життя. Головне, щоб виглядати дуже акуратно. Я ніколи не бачив когось, як це знайти. А ти? Але люди, які роблять свою роботу добре і з душею, відчувають себе чудово навіть без всіх цих питань, щоб самі.

Люди, які транслюють пошук, отримають лише нові причини пошуку. Думки є матеріалом. Якщо ваші думки шукають вас, ваш світ також шукає вас.

Цей стан може тривати протягом тривалого часу, поки ви не втомилися або побачите:

Ви не можете знайти себе, ви можете створити самостійно. Те ж саме за роботу і ваш шлях.

Перше, що я хочу сказати про випадок, що це не повинно бути в одній копії для життя. Варіюватися від етапу до етапу, залежно від вашого прогресу до світла. Якщо перед кожним процесом ви були щасливі і перетворилися, і зараз він не хоче зробити це абсолютно, це не означає, що ви зробили помилку в минулому, це тільки означає: «Лонг живе новий етап. й

Але це також вірно, що чим далі ви прагнете знати себе і світу, тим більш стабільний ваш вибір.

Консистенція - знак майстерності. Але ми говоримо про динамічну консистенцію протяжку, яка зберігає свій баланс і не стежить, при цьому на канта, і не про так звану застій, коли нічого не буває і не змінює свідомо, тільки роки проходять. Така констиція є досить ознакою декаї і атрофії багатьох ваших здібностей.

Похід з одного етапу в інший корисний і ефективний, стрибаючи з боку в сторону, rushing from case is an sign of немовлята і зрілості. У цих штатах, які визначаються найглибшими мотивами. Якщо ви шукаєте бізнес, який заповнить вас щастям протягом всього дня і назавжди, це дитячий садок. Якщо ви хочете зрозуміти, через який процес ви можете максимізувати свої таланти і здібності (не передаючими і відповідними зусиллями), це знак, який ви готові отримати цей процес.

Ми попросимо кожного таланту.

Наша природа проявляється в процесі виконання, не в характері самої речі. Відчуття спілки з вашою доріжкою відбувається, коли ви добре і з повним добровільним віддаанням. І саме те, що ви отримуєте. Про свідомість

Красива ілюстрація – у книзі «Свято» Айн Ренд, яка представляє два архітектори. Одна хвора на роботу з усім серцем і кладеться назустріч з максимальною відданістю, інший робить компроміси і робить «право». Другий успішний і насичений, він має хороший кар'єрний зростання, але він не задоволений. Не про свідомість Він просто робить те, що він очікується і отримує деякі фрукти. У першу чергу слідував шлях самовиправлення і кожен раз зробив все, що він міг. Він приходить до успіху і грошей, але з повної внутрішньої радістю.

Це відбувається в нашому офісі. Включає роботу, намагатися, спробувати і, як правило, дуже швидко виростити, відпочинок повільно пити каву, сидіти на Facebook, багато разів виходять на дим. Вони отримують просування по дорозі, вони мають хороший дохід за стандартами їх навколишнього середовища і іноді корпоративного автомобіля. Вони також хочуть знайти свій бізнес. Саме тоді, коли вони працювали належним чином, і ось чомусь процідити, коли все працює вже? Похід до Індії з такої держави без використання. Індія, звичайно, допоможе зрозуміти, що ви є роботом (який також корисний для загального розвитку), але навряд чи знайти бізнес через такі налаштування.

Офіси не зла. Вони можуть рости і розвиватися на першому етапі. Evil це ваш зомбі поворот, коли ви йдете на роботу за принципом «навіть, гроші сплачуються. й

Послухайте, не просто послухайте.

Розуміння відбувається за допомогою. Дуже мало людей відразу розуміють, що вони хочуть зробити, але більшість йде через шлях виконання – від процесу до розуміння, тим самим досягаючи наступного, більш свідомого, етапу створення.

У сенсі, на першому етапі, вам просто потрібно вибрати те, що ви будете робити і робити це з максимальним ударом. Не тому, що ви боїтеся бути некомпетентним, не тому, що ви пристойні до кістки, а не тому, що ви не можете пустити бос вниз, а не тому, що ваш бос ваш тато, не тому, що вам потрібно гроші, але тому що ви вирішили. Як це було вашим вибором.

Зробіть рішення, щоб зробити свою роботу надзвичайно добре прямо зараз, і він буде змінювати ваше життя радикально.

Ви секретар? Стати одним секретарем у світі. Я серйозний. Нехай твій бос згасає. Підходу до процесу сьогодні в тому випадку, що без «чуйного» секретаря від категорії «дозволити лише в тому, що потрібно». Включаючи проактивність, думають про те, як краще робити, бути точним, послідовним і професійним. Не на добу, не на тиждень, але назавжди.

По-перше, ви будете пропагувати дуже швидко, і по-друге, і більш важливо, ви доторкнетеся до шляху, що кожен шукає свій власний свідомий внесок і подальші повернення. Наскільки простіше знати і відчувати «Чому я?» таким чином, ніж в яшрамах Індії. Звичайно, після таких самооцінок, ви навряд чи хочете залишитися секретарем, ви будете рухатися далі, ви будете розуміти необхідність зростання, і це допоможе вам.

Коли ви починаєте робити з душею і максимізувати все, що ви доторкнетеся, ваш простір перетворюється на весну до аспірацій вашої душі.

Бажаєте бізнес, власний бізнес, але ви не можете почати, тому що ви шукаєте? Позбутися від книг, які вам сказали, а потім попросіть собі два речі:

• Що робити? Що я можу зробити на даний момент?
  • Коли я запустив бізнес?
Встановити термін і йти вперед. Почати невеликий. Деклараційний номер. Запустити, що ви можете. Продати? Зробіть Інтернет-магазин. Організація? Зробіть західну компанію. Написати? Написати Отримати команду копірайтерів, нехай це буде агентство.

Зрозумійте, що ви робите прямо зараз. Почуття процесу, смакування смаку.

Коли ви починаєте піднімати гору свідомого життя, одного дня, на наступному кроці, оглядовий майданчик відкриється перед вами, на якому вид буде більше, ніж на одному, на якому ви зараз. І ви можете побачити, що ви хочете зробити на сцені два, вже з знаннями та досвідом усвідомленого виконання. Чи потрібно вказати, що вид зверху краще і що без певного болю в м'язах не можна піднятися на пагорб?

Ще раз, Ваші гроші або кар'єрний прогрес на цьому етапі не є показником свідомих минулих дій. Можлива сходження сходів напівавтоматично. Товстий, ви знаєте, також можете перекачувати хірургічно, але це не означає, що ви зараз розумієте, що робити в тренажерному залі і що у вас є сильні, щільні м'язи. Так що слово в стилі «Я вже досягав все життя, це морталь, я підуся до медитації» також дає чесну пологу, так як кар'єрне зростання трьох стільців не є значним показником, що ви навіть пара кроків вперед на шляху.

Питання, що ви зробили в житті, що ви допомогли? Не те, що ви зробили.

Настає момент, і, ймовірно, його назва є «продам номер два», коли ви явно хочете зробити свій бізнес. Щоб стати творцем в повному розумінні слова і створити свою реальність у вигляді, в якій ви бачите її.

Якщо є більш трагійний фольг, ніж бізнесмен, який не підозрює, що він є одним, хто має найвищий творчий дух, це художник, який бачить бізнесмена як ворога. й "Атлас Шпригований"

Створення себе нового в бізнесі полягає в тому, щоб вибрати те, що вам подобається, і почати робити це з відвагою самураї і уважності того ж щільного хода, який рухається крок за кроком в правому напрямку, вміло балансувати над будь-якими життєвими обставинами на тонкій обтяжці власного наміру. Ні, але ви знаєте, якщо ви досягнете успіху або ні. Ви повинні вирішити самі.

Неможливе перебування на такому підтяжці без руху, можна пересуватися вперед і підтримувати баланс тільки шляхом прийняття кроку за кроком і ретельного пошуку ніг (і не на спинці більш успішних товарів).

Насолоджуйтеся тим, хто з них не має нічого спільного з смаком споживання, коли ви просто «збудете» емоції та враження.

«Особливості цілей не можуть принести справжнє задоволення», як кажуть, що ті, хто розуміє цілі квартирно-туристичної та подорожі. Відповідь. Справжнє задоволення приносить творчий процес створення вашого бізнесу, що це, від вишивки хрестиками до відкриття консервного заводу, якщо душа і здібності лежать на ньому. І плоди цієї діяльності, тобто результати (у вигляді грошей, в тому числі), є прекрасним десертом, але не тільки їжа, яка повинна заповнити нас.

З того, як ви закінчили читання цього місця, і не менше 5-ї сторінки Word, я припустимо, що ви готові почути щось інше, і я буду говорити без фільтрів. Я скажу вам прямо, ви, ймовірно, не хотіли б це, але моя мета на цьому проекті не схожа на це.

Про хобі. Хобі є компромісами з тим, що ви любите, і нічого не вбиває мрію, як компроміси.

Здавалося б, любов зробити щось, але ви присвятите цьому процесу крихти часу, які залишаються з усіх інших завдань. Цікавий бізнес, для якого у вас є можливість, отримайте залишки з вашого життєвого столу. Таким чином, ніхто не може стати творцем. Ви не можете робити речі професійно і повністю, щоб не встигнути. Ви також можете чітко зосередитися, якщо ви ще не маєте багато спільного.

Я ніколи не був хобі в класичному сенсі, кожен раз я знайшов щось сподобалося, я спробував і спробував поставити його на професійний шлях, щоб дати йому все. Так було з тривалою поїздкою, і з блогом, і власним проектом в Інтернеті. Це дає мені можливість переробити результати і зберегти інвестацію, тим самим наготовивши процес і відчуваючи повернення у вигляді радості, а не просто зміст думки «Я маю хобі», «Я маю щось, що я люблю».

Якщо ви не розвиваєте необхідні навички через тверду роботу. 浜у 涓 蹇

У вас є хобі? Подумайте про те, хто є одним у світі сьогодні на цьому випадку. Подивіться на цю людину не знизу вгору, як ми звикли зробити, але як рівні. Тексти пісень, а це означає: Він звичайний, так само, як ви. З`ясуйте свій шлях: що потрібно було відмовитися, де взяти ризики, де стояти і не ламатися, а потім повернутися до фрази «дозволення вашого бізнесу з відвагою самури». Ці люди заслуговують свого першого місця, і кожен, хто має хобі, але не встигає за це, також отримайте те, що вони заслуговують. Світ божественно. Що ви заспокоїте, ви перезавантажте.

Завдання людини якнайшвидше визначити, що він любить робити (найкраще піднятися на гору через свідоме виконання), і піти на професійний рівень, щоб заробити гроші на цьому і вміти вкладати ще більше в улюбленому процесі, постійно покращуючи свої навички. Це ріст і свідомість, і не хабар до власної душі, вони кажуть, я буду радувати себе, коли є вільний момент.

Особистий кабінет

Я не писати і писати, щоб заробити гроші. Я зароблю гроші писати і виконувати на професійному рівні.

Якщо завтра у мене є необмежені фінансові ресурси, деякі форми моєї діяльності можуть змінитися, але сутність і структура залишаються однаковими. Я не буду подорожувати, я не буду купувати ресторан морем, я не буду відкрив бутик в центрі Москви, я буду писати і говорити, і продовжувати розвиватися в цьому напрямку (і, звичайно, завоювати світ з подальшим створенням світового панування).

Але я не знаходився. Довгий етап експериментації та ендореавору. Я не знаю, що я хотів бути так, як я був дитиною, і я не маю ніяких відмінних можливостей. Я думаю, що якщо це не для моїх перших офісів, я б не відкрився дуже важливі грані себе, без яких я просто не можу уявити сьогодні руху, так само, як я б не зробив без подорожі. До того ж, якщо це не для тривалих поїздок і життя в Азії, я ще подумав, що сенс життя в радість від подорожі, і ви повинні жити морем. Я хвилююсь, що я можу крок за межами цих вірувань і знайти свою кінцеву формулу: «Створити більше, ніж споживати. й

Не торгуйте. Не варто компромісів. Не руйнуй своє життя з надії про те, що «все, відразу і швидко». Не дивлячись на те, що Бог благословить вас! Починайте якісно зробити те, що ви робите, таким чином, декларуючи свій відсоток відкритим. Не відхиляйте офіси, не сподівайтеся на спалювання в Індії - це все всередині. Ваше ставлення несе відповідні плоди. Свідоме і відповідальне створення (не споживання) – це спосіб відчути радість життя в процесі.

До неї. Творчість. Видання

Автор: Олеся Новікова

Джерело: re-self.ru/delo-i-zhizn-realizovat-svoj-potencial-v-professsionalnom-smysle.html#more-1273