5 міфів про любов

Міфи впливають на нас, тому що вони рідко визнаються, рідко обговорювалися наголос, і значно менш проаналізовані з точки зору їх корисності. Таким чином, міфи стають «незручними» правилами нашого спілкування і тихо контролюють настрій і поведінку, і ми не можемо усвідомлювати їх присутність.

Міф 1. «Любо тільки відбувається раз в житті. й
Небезпека цього міфу полягає в тому, що людина може бути лівою для життя. Що, якщо ваша любов не відповідає? Ви ніколи не дозволите собі любити і бути щасливим, навіть якщо у вас є любляча людина поруч з вами?
Як ми захищаємо взаємну любов і відносини, які ми зараз.

Міф 2. Поцілунки повинні зловити настрій один від половини погляду і зрозуміти один від половини слова.
Небезпека цього міфу полягає в тому, що коли людина переконана, що партнер, якщо він любить, варто половити всі свої бажання, то він:
Не скажи партнера безпосередньо, що він хоче чогось (що це не обов'язково - інша людина розуміє все ідеально);
Він сподівається, що партнер не просто здогадує, але, безумовно, буде виконувати своє бажання.
Якщо це не буває, то партнер не тільки не виконав бажання, а й не розуміння того, що очікувалося йому.
І після декількох подібних ситуацій людина починає вірити, що якщо партнер не розуміє його з пів погляду, то він просто не любить - виходить все дуже логічно!
Насправді, ви часто просто повинні об'єктивну інформацію, яку неможливо вгадати: що ваш партнер хоче сніданку сьогодні, як він хоче провести вечір, як він відчуває про музику, яку ви слухаєте, і т.д. Особливо на початку відносин, має бути багато таких питань, і просто любов або любов не можуть дати відповіді на них - необхідно запитати і вести переговори.

Міф 3. Чоловік міф: «Щоб заробити любов, я повинен бути повністю забезпечений фінансово, і тільки тоді я буду цікавою жінці. й
Цей міф продає такі приховані припущення:
Людина вірить, що всі жінки mercantile і хочуть витрачати багато грошей на них.
Любов в цілому має бути заслужена, не може бути неоціненною любов до звичайної людини з власними перевагами і недоліками.
Людина з цією вірою може подумати, що якщо він надає дружині, вона повинна пробачити його все інше (наприклад, погана якість їх відносин).
Крім того, якщо людина вважає, що він коханий за гроші, то він також представить дуже суворі критерії для своєї любові (достаток обраного, господарського господарства, безладності).
Таким чином, такі особисті стосунки перетворюються на ринок.

Міф 4. Схожі жіночі міфи: «Якщо я не красива достатня (смак, модно одягнена і т.д.), то я не заслуги любові. й
Заховані припущення тут:
Всі чоловічі цінності тільки краса у жінок.
Якщо жінка має красу, вона є премією для чоловіка.
Внутрішня якість жінки не має значення (так вона може дозволити собі холод, не виростити особисто і т.д.);
Для того, щоб бути з цією жінкою, людина повинна сплатити високу ціну (гроші, догляд, судді);
Якщо жінка вважає, що вона красива, вона не розуміє, як хтось може не схожий на неї.
Будь-які невдалі зміни зовнішнього вигляду стають катастрофою, тому що тільки гідність втрачається.

Міф 5. «Любо не може тривати життя. й
Спостереження з цього міфу:

Люблю поїхати з часом (якщо вона не йде, це не нормально!).
Незалежно від того, наскільки важко і партнери намагаються, їх почуття виходять за їх контроль.
Отже, навіть на першому карелі, кожен може повернутися, позбавляючи, що любов вже закінчилася.

Такі ідеї значно ускладнюють наше життя і відносини. Але це в нашій силі виправити це, тому що ми колись вірили в них і здатні змінити нашу віру. Вам необхідно звернутися до свого партнера: Це дійсно правда? Що таке інше пояснення? Задайте свій партнер про свої думки та почуття, замість того, щоб вигадати їх та поділитися власними силами. Це особливо важливо на початку відносин або сімейного життя, коли ми все одно знаємо дуже мало про одне одного.

Джерело: www.b17.ru/article/29942/