517
Жінки Реальні та False: порівняльний аналіз
«Морозко», радянська кольорова музична казка, 1964 режисер Олександр Рове
Зовні я знаходжу тексти, курси, веб-сайти, майстер-класи в Інтернеті, де вони обіцяють виростити РЕАЛЬНУ ЗОМАНУ з будь-якого, хто хоче. Я не можу сказати про те, що вони говорять, інші жінки, на думку таких тренерів, не зовсім, um, реальний (іграшки, що?), але навіть це не точка. І той факт, що всі реально-жіночі курси і удари ... страх.
Побоюючись, що приваблює нових клієнтів до подій «Поведінка реальної жінки», це страх, який слугує рушійною силою. «Чи найяскравіші, стають найбільш бажаними, опануйте секретні знання та навчайтеся опанувати приховані енергії» – це в рекламних оголошеннях True Women курсів. Але друга половина рекламної пропозиції часто не сказав: «...і тоді ви замовляєте чоловіка, тоді ви ніколи не будете покинутися чоловіком, то ви завжди будете жити в миру і процвітання, і вам не доведеться зіткнутися з небезпекою світу». Ніщо не може статися в реальній жінці.
Так, дуже страшно ввести небезпечний, волатильний, не завжди дружній світ. Предметом навчання, як командувати секретні енергійці, так що чоловік любить вірно і вірно, захищає від всіх неприємностей, вирішує всі труднощі і сплачує гарантовану заробітну плату в будинку здійснюваного – здається менш страшним.
Світ непередбачуваний. Вчимося отримати шматок хліба в ньому складне завдання. На шляху до самооцінки є неприємні колеги, з якими доводиться спілкуватися, і економічні кризи, і небезпека в порівнянні з кимось іншим (так же Маша з сусіднього відділу, що робить проекти швидше, і прибуток вона має більше, і преміум).
Сидіння в домашніх умовах самоповнення набагато менш страшно: домашні котлети, вони виготовляються кожним господинею за власним рецептом, тому не змагатися з господинями всієї ділянки. Чоловік також є одним, надійним джерелом грошей, тому якщо фінансова ситуація сім'ї не підходить, ви можете твердо сказати, що є полум'ям. (Це важливо, щоб дізнатися, хто в несправності, це чудовий рельєф, щоб дізнатися, що це не мене, це чужа несправність.) Щоб реалізувати, що я зароблю таку і таку суму, і може бути 20% більше, знову рубець на самооцінці. Ні, ні, ні. Я реальна жінка, і вони не турбуються базовими матеріальними питаннями – Реальні жінки даються матеріальними перевагами за їх захопленням реальні Чоловіки, і рясно складені на ногах. Взяти його, дорогі і створити затишне сімейне вогнище з 20 000 я заробив як рекламний менеджер.
Він йде до екстремальних. Тут, наприклад, є те, що я знайшов в одному бюлетені (наприклад, буде досить велика цитата):
... Один день жінка сидить в її будинку, видаляючи вікно. "Я хочу, щоб я був коханим, і ми мали дитину." Так що він буде пропускати через наші квітучі луки і плавати з собою в нашому теплій озері. Немає цього ще, але я дійсно хочу. й
Вона думала, мріяла, побажала її... І через рік вона вже мала кохану людину, і дитину, і її будинок озерою, і лушпи з квітами і бджоликами, і лісом, і все інше, що жінка може мріяти.
Як вона досягла цього? Що робити для цього?
Немає! Вона просто жила як звичайна жінка. А потім один день вона була просто щасливою, вона посміхалася удачі, як, дійсно, завжди.
У нашому світі є такий простий візерунок - якщо жінка жіночна, і ніколи не робить нічого, що суперечить її жіночності - вона щаслива. Все падає прямо з неба, якби Бог сам проносить його в руки.
Але якщо жінка не особливо прагне бути жіночним, і постійно бере участь у справах, які суперечать своїй жіночності, вона недбала, і удачі від неї відходить.
Ця жінка не отримує все в житті: ні чоловіка, ні будинок, ні в одному (або в цілому, часто немає чоловіка або будинку). Чому?
Бо вона не є сама...
Якщо жінка не дуже жінка, як вона буде щаслива в житті жінки? Неможливе, не має сенсу.
Вона може бути щасливою як бухгалтера або салон краси працівник і зробити кар'єру. вона може бути щасливою, як дружина «жіноча» чоловіка, і вона буде зустрітися в її житті тільки такий «жіночий» чоловік. Але все це не буде так і так, і вона буде отримувати задоволення від усього цього.
Просто деякі казкові, міфологічні думки. Скажіть, що жінка хоче.
Насправді, в реальному світі, це не зовсім сподобалося. І ті жінки, які борються з утриманням бренду «Real» просто приховують страхи і біль від інших. Вони просто не демонструють інших, як вони розводять в подушку від попадання на зовнішній чоловік, попередили, що вони не помітили своїх справ, не скажуть нікому, як приниження її було бегувати чоловіка для скромної кількості нового взуття для дитини. Вона сказала, що реальна жінка і хороша дружина завжди повинні бути торкнутися, чуйний, турботливий, турбота. І зробивши компламентний вираз обличчя і висловлюючи другуліни набагато простіше, ніж насправді перетворює чоловіка в щось, що він не (і ніколи не призначений для того, щоб стати). Так є більше жінок, які розкривають щастя від частки жінки на обличчі, ніж є ті, хто дійсно щасливий з цією долею. З усіх питань, які можуть приховати гроші, не погоджуються з чоловіком, проблеми з дітьми. Поблизу, фасад красиве життя, як щаслива дружина і матір, і теперішній стан справ пригнічує всім своїм можливостям.
Але нормальне життя, не глянцева картина, це праця, біль, помилки і невдачі. Чоловік може втомитися, сердитися, втратити свою роботу, бути відхилений, може навіть стати незнайомцем до своєї дружини – так, буває. Діти можуть боротися, хворіють, навчаються погано, мають проблеми зв'язку, або перевозяться на щось небезпечне або неприємне. Будь-яка жінка також втомилася, і робить помилки, і в зв'язках коханих, і худі, а іноді бояться міцно і навіть потворними. Всі люди роблять це з часу і життя нормального життя людини, більш-менш щасливим.
Все, крім реальної жінки – особлива глянцева картина, яка завжди повинна бути вірно, і тому все завжди казково успішним, правим, красивим і в цілому великим.
Хочу закінчити з старим жартом, однак, письмово про чоловіків: «Дійсно людина ніколи не криється, не п'є, не курить, не грає листівок, не говорить mate, не має господині ... і не існує. й
Так, реальна жінка точно однакова.
Автор: Єлизавета Павлова
Джерело: psyholog-in-web.ru/ 2011/11/15/zhenchiny-nastoyashie-i-nenastoyashie