402
Джеймс Altuscher: Керівництво для тих, хто хоче радикально змінити поле діяльності
Яна Altuscher, програміст, інвестор і підприємець, який вже запустив кілька стартапів, опублікував дуже простий, корисний і чесний посібник по TechCrunch для тих, хто хоче радикально змінити поле діяльності, але не знаю, куди почати.
Ось так: Я був в нулі кілька разів, повернувшись до життя кілька разів, зробіть це і над. Я почав нову кар’єру Люди, які знають мене, то не знаю мене зараз. І так далі.
Я почав свою кар’єру з нуля кілька разів. Часом тому, що мої інтереси змінилися. Часом тому, що всі мости спали, і іноді тому, що я відчайдушно потрібні гроші. І іноді тому, що я захоплю всіх на моїй роботі або тому, що вони захопили мене.
Є інші способи відродження себе, тому бути скептиком того, що я кажу. Що працює в моєму випадку. Я побачила, що вона працює близько сотні інших людей. Від інтерв'ю, з листів я отримав за останні 20 років. Ви можете спробувати - або ні.
1,1 км Зміна ніколи не закінчується Щодня ви поновлюєте себе. Ви завжди на ходу. Щодня ви вирішите, де ви їдете: вперед або назад.
2. Починайте з чистим шифером Всі ваші останні етикетки є простою. Ти був лікар? Випускники Ivy League? Власні мільйони? Ви мали сім'ю? По догляду за тілом. Ви втратили все. Ви нуль. Не намагайтеся сказати, що ти щось більше.
3. У Вам потрібен наставник або ви будете вниз. Хтось повинен показати вам, як рухатися і дихати. Але не хвилюйтеся про пошук ментора (див. нижче).
4. У Три види прямих менторів. Хто ви перед вами, хто покаже вам, як він отримав. Що означає? Продовжити. До речі, наставники не люблять, що персонаж Jackie Chan в кінофільмі "Karate Kid". Більшість викладачів завітають вас.
Непрямий. Книги. Кіно. Ви можете отримати 90% інструкції з книг та інших матеріалів. 200-500 книг, еквівалентних хорошому ментору. Коли люди просять мене, «Що варто читати?» Я не знаю, що сказати. До 500 книг варто прочитати. Повернемося до натхнення книг. Що б ви вірили, посилити ваші переконання з щоденним читанням.
Наставник може бути будь-яким. Якщо ви не хочете відтворити себе, все, що ви шукаєте, може стати метафором для ваших бажань і цілей. Дерево, яке ви бачите, з коренями, які ви не можете побачити, і ґрунтова вода, яка її годує, є метафором для програмування, якщо ви покладете індивідуальні крапки разом. І все, що ви подивитеся на з'єднання точок.
5. Умань Не хвилюйтеся, якщо ви не подбаєте про здоров’я. Почати з ним. Візьміть невеликі кроки. Вам не потрібна пристрасть до успіху. З любов’ю та успіхом буде природна симптоматика.
6. Жнівень Час відтворити себе: 5 років Ось опис цих 5 років.
Перший рік: ви вказали і прочитаєте все і просто починаєте робити щось.
Рік другий: Ви знаєте, що потрібно поговорити і тримати в контакті з. Щодня. Ви, нарешті, розумієте, що карта власної Monopoly гра виглядає так.
Рік три: Ви можете отримати гроші. Але, можливо, недостатньо, щоб зробити життя.
Рік четвертий: Ви добре робимо.
Рік 5: Ви зробите фортуну.
Іноді я отримав розчарування в перші чотири роки. Я попросив себе, «Чому ще не сталося?» і я пробив стіни і зламав руки. Це океї, просто тримати ходи. Або зупинити і вибрати нове поле для діяльності. Неважливо. Одного разу ви будете вмирати, а потім буде дуже важко змінити.
7. Про нас Якщо ви робите це занадто швидко або занадто повільно, щось буде неправильно. English, Українська, Français...
8. У Це не про гроші, але гроші – це хороший захід. Коли люди кажуть, «Це не про гроші», вони повинні переконатися, що вони мають інший блок вимірювання. «Що робити те, що ви любите?» До вас не подобається. Якщо ви це з чистої любові, це займе більше п'яти років. Щастя – це позитивна реакція вашого мозку. Щодня ви будете нещасливими. Ваш мозок - це просто інструмент, який ви не визначаєте.
9. Навігація Коли ви можете сказати: "Я роблю X" коли X стає свою нову професію? Сьогодні
10. Коли я можу почати робити X? Ніч. Якщо ви хочете пофарбувати, купити полотно і фарби сьогодні, почати покупку 500 книг одночасно і фарби. Якщо ви хочете писати, зробіть наступні три речі:
- Читати його.
- Написати.
Зробіть свій улюблений автор і роздрукуйте своє нове слово за словом. Запитайте себе, чому він писав кожне слово. Нехай буде ваш ментор сьогодні.
Якщо ви хочете розпочати власний бізнес, почуєте бізнес-ідею. Відновити себе починається сьогодні. Щодня.
11. Коли я зроблю гроші? За рік ви витрачаєте 5000 до 7000 годин на ньому. Це досить добре для вас, щоб бути у верхній 200-300 у світі за будь-яку спеціальність. Прийміть до вершини 200, майже завжди надамо вам живильність. За третій рік ви дізнаєтеся, як заробити гроші. До четвертого ви можете збільшити швидкість і забезпечити себе. Деякі люди зупиняються там.
12. До п'ятого року ви будете вгорі 30-50, так що ви можете зробити фортуню з 13. Як я знаю це шахта? Будь-яке поле, в якому можна прочитати 500 книг. Зайдіть до книжкового магазину і знайдіть її. Якщо ви набридли протягом трьох місяців, поверніть до книжкового магазину. Позбутися від ілюзій нормально, це точка поразки. Успіх краще, ніж відмова, але найголовніші уроки приходять з ладу. Дуже важливо: не поспішайте. У вашому житті ви можете змінити себе багато разів. І багато разів ви не зможете. Це весело, теж. Ці спроби перетворять своє життя в книгу історії, а не підручника. Деякі люди хочуть, щоб їх життя було підручником. Муні – книга історії, доброго або поганого. Так змінюється щодня.
14. Ви приймаєте сьогодні буде у вашій біографії завтра Зробіть цікаві рішення і у вас буде цікава біографія.
15.00 р. Рішення, які ви приймаєте сьогодні, будуть частиною вашої біології. 16 Що я люблю щось екзотичне? Біблійна археологія або XI століття війни? Повторіть вищевказані кроки, і п'ятий рік ви будете багатими. Ми не знаємо, як. Ви не повинні шукати закінчення поїздки, коли ви просто збираєте перші кроки.
17.00 р. Що, якщо моя родина хоче бути бухгалтером? Скільки років життя ви пообіцяли подарувати вашій родині? Що? Все моє життя? Тоді чекайте наступного життя. Це ваш вибір.
Виберіть свободу для сім'ї. Свобода, несудимість. Свобода, не уряд. Свобода, не задоволення інших. Тоді ви будете задоволені вашими.
18 років Моя менторка захоче мене слідувати його шлях. Це нормально. Майстер його шлях. Далі виконайте свій шлях. З повагою.
На щастя, ніхто не кладе гармату на голову. Тоді ви повинні відповідати своїм вимогам, поки він кладе гармату вниз.
19.00 р. Мій чоловік (дружина) - хто подбає про наших дітей? Людина, яка змінює себе, завжди знаходить вільний час. Частина зміни себе – пошук моментів і відновлення їх способу, який ви хочете використовувати їх.
20. Що, якщо мої друзі думають, що я божевільний? Хто такі друзі?
21. Що робити? Не змінюємо себе. Це специфічна професій. Якщо вам подобається простір, є багато професій. Річард Брансон хотів бути астронатом і створив Virgin Galactic.
22. Що, якщо я люблю пити і повісити з друзями? Читати цей пост знову в рік.
23. Що, якщо я зайнятий? Чи можу я обдурити дружину, або я зраджую мого партнера? Прочитати цей пост ще раз в два-три роки, коли ви зламали, з роботи, і всі вони обертаються на вас.
24. Що робити? Читати пункт 2 знову.
25. Що робити, якщо я не маю ступеня або це без використання? Читати пункт 2 знову.
26. Що робити, якщо я повинен зосередитися на виплаті іпотечного або іншого кредиту? Читати абзац 19 знову.
27. Чому я завжди відчуваю себе зовнішнім? Альберт Ейнштейн був позаштатний. Ні в силі запрошують його. Кожна людина відчуває себе непрозорим часом. Найбільша творчість походить від скептицизму.
28. Я не можу прочитати 500 книг. Ім'я книги, яку ви повинні прочитати для натхнення. Тоді ви можете відмовитися від.
29. Що, якщо я занадто хворий змінити себе? Зміна спустошить виробництво корисних речовин у вашому тілі: серотонін, допамін, окситоцин. Перемістити вперед і ви не можете відновити на всіх, але ви станете здоровіше. Не використовуйте своє здоров’я, як прикус.
Нарешті, перебудьте здоров’я першим. Сонце більше. Краще їсть. Грати спорт. Це основні кроки для зміни.
30. Що робити, якщо мій партнер поставив мене, і я все ж замовив його? Поверніть позов і ніколи не подумайте про це знову. Половина проблеми з вами.
31. Що робити, якщо я ходжу до в'язниці? Ідеальна. Перечитаний пункт 2. Читати більше книг в тюрмі.
32. Що робити, якщо я хвора? Зробіть слабкість вашої міцності. Інтроверти краще здатні слухати і концентрувати, вони здатні відірвати симпатію.
33. Що робити, якщо я не можу чекати п'ять років? Якщо ви плануєте залишатися живим протягом п'яти років, ви можете почати сьогодні.
34. Як зробити контакти? Зробіть концентричні кола. Ви повинні бути в середині. Наступний коло друзів і сім'ї. Далі онлайн-спільноти. Тоді є люди, які ви знаєте з неформальних зустрічей та чаювання. Учасники конференції та лідери думок у своїй галузі. Потім наставники. Клієнти та ті, хто робить гроші. Почати свій шлях через ці кола.
35. Що робити? Через шість місяців ви повернетесь до пункту 2.
36.00 Р Що робити, якщо я пристрасно про два речі? І я не можу вибрати? Поєднайте їх і ви будете кращими в світі для цього поєднання.
37. Що я хочу навчити інших, які я навчаюся? Читати лекції на YouTube. Почати з одноособистісною аудиторією і подивитися, чи росте вона.
38. Що робити гроші в сонці? У четвертому році стартує аутсорсинг того, що ви робите.
39.00 р. Як знайти наставників і експертів? Після того, як ви накопичили достатньо знань (після 100-200 книг), напишіть 10 ідей для 20 різних потенційних менторів.
Відповіді не відповіли. Написати більше ідей для 20 нових менторів. Повторіть цей тиждень.
Зробіть свій інформаційний бюлетень для всіх, хто не відповів. Повторіть до тих пір, поки хтось відповів. Напишіть блог про навчання щось. Створіть спільноту, де ви можете стати експертом.
, доб. 172
40. Що робити, якщо я не можу придумати ідеї? Тоді практикуйте його. «Приховані м'язи» схильні до атрофії. Вони потребують навчання.
Я знаходжу до себе, якщо я не зроблю це щодня. Я повинен зробити це щодня, доки це легко для мене. Не варто чекати, щоб мати хороші ідеї з дня.
41. Що ще можна читати? Після книг можна ознайомитися на сайтах, форумах, журналах. Але більшість з них сміття.
42. Що робити все, що ви сказали, але це все ще не схоже на роботу? Це робота. Просто почекайте. Зберігати себе щодня.
Не намагайтеся знайти кінець дороги. Ви не побачите його в тумані. Але ви можете побачити наступний крок, і ви будете розуміти, що якщо взяти його, ви в кінцевому підсумку досягнете кінця дороги.
43. Що робити? Сидіння в тиші за годину в день. Вам потрібно повернутися до вашого ядра.
Якщо ви думаєте, що це звуки silly, це не робити. Перемістіть на вашу депресії.
44. Що робити, якщо в тиші немає часу? Потім сидять в тиші два години на добу. Не медитація. Ви просто повинні сидіти.
45. Що робити? Сонце 8-9 годин ніч і ніколи не йде. Сонце є першим секретом для здоров'я. Не тільки один, але перший. Деякі люди пишу мені, що чотири години сну достатньо для них, або що в своїй країні, ті, хто спить багато, вважаються мережива. Ці люди розгромляться і гинуть молоді.
У нашому мозку біологічно запрошуються 150 друзів. А коли ви вішали з одного з ваших друзів, ви можете піти про одного з інших 150. Якщо у вас немає 150 друзів, ваш мозок хоче прочитати журнали gosip, поки він не думає, що він має 150 друзів.
Не робіть, як ваш мозок.
46. Що, якщо я відчуваю, що я ніколи не досягне успіху? Практика за 10 хвилин на день за подякою. Не пригнічує страх. Повідомляйте свою гніву.
Але також дайте собі вдячність за те, що у вас є. Агер ніколи не надихає, але вдячність надихає. Витончений міст між вашим світом та паралельним Всесвітом, де живуть всі креативні ідеї.
47. Що робити, якщо у вас виникли питання? Знайти інших людей, які ви можете знайти.
Людина, яка змінює себе, завжди зустрічає людей, які намагаються пригнічувати його. Мозок боятися змін – він не може бути безпечним. Біологічно, мозок хоче бути безпечним, і змінити ризик. Отже, ваш мозок збирається підштовхувати людей, щоб зупинити вас.
Вчимося сказати ні.
48. Що, якщо я щаслива в офісі? Успіхів.
49.00 р. Чому варто довіряти? Ви перемогли так багато разів. Не довіряю мене.
50.00 р. Чи станете ти наставник? Ви вже прочитали цей запис. Видання
Джерело: теоріяandpractice.ru