259
Нехай не буде bigots. Про харчування звички і не тільки.
Пост надихнув те, що я вирішив деякий час, щоб їсти ще більше сирих продуктів. Відповідно, я пішов шукати рецепти для сирих продуктів. Що не існує, і все так смачно і корисно! Тепер зробіть салати, супи і солодощі, і радіти. Тільки сумність. Повідомляємо мене, до чого постійно звертайтесь до когось? Чому б незрівнянники лікують і зберігають? Чому не просто робити те, що вам подобається і що добре для вас?
Це, звичайно, стосується не тільки харчових уподобань, які, до речі, вже утворилися всі підкультури. Якщо ви не є сирим eater, загорніть вас в пеклі, харчовий наркоман! Зазвичай такі сайти часто містять релігійні та політичні конотації. Тут Великоросійські патріоти, є спотворені шестерти з Катанди – в цілому, це не працює для середньої особи, щоб просто їсти, як він хоче, без підштовхування субкультурних і особистих світоглядів в цю справу.
Чому навіть нав'язувати щось на кого, судити, пообіцяти страшну смерть і пекти? Якщо мова йде про їжу, то це може бути виправдано в разі вегетаріанства і веганізму. Так, мова йде не тільки про здоров'я своєї дорогоцінної шкіри, але і про мільйони тварин вбитих, життєрадісних і жахливо дихаючих, а також екологію всієї планети, страждаючи від м'яса. Дзвінки до інших можуть бути обгрунтовані - але тільки так довго, як вони беруть форму рекомендацій, не біблійні локації. Не кожен може негайно відмовитися від своїх звичок харчування – запам’ятайте себе перед переключенням вегетаріанської дієти; а деякі не дадуть на всіх. Не тому, що погані (ди, ніщо! oh, це мене..., але тому, що це суспільство, яке вони живуть.
Уявіть, якщо ви сказали, що «повернути автомобіль за брухту, адже сумарні вихлопні гази вбити одну міграційний птах щодня над Мадагаскаром, і ви отруйовані, і навколишнє середовище завдає шкоди». Абсурд? Але факти вірні. Можливо, ви купуєте не менше гібрида на зріле мислення. Але не якщо ви почуєте слова кіз з усіх боків і побачите гордо контемптуозні очі тих, хто вже перетнув. Вони є агрегією і вони викликають агресію.
«Я знаю, що ваша проблема!» – це те, що вони стають фанатичною. Вимикаючи їсти сиру їжу, людина бачить дивовижні результати, його здоров'я покращує, витривалість, молодь і енергія додаються. Що робити? Зробіть сирі продукти харчування і зношує родичів і друзів, щоб спробувати? У вас є хороший обід? Взяти участь у спортивних змаганнях, тому кожен зможе побачити, як здорово і красиво. Це буде логічно, тому що, можливо, деякі його друзів і знайомих будуть розуміти, як чудово, це бути сирою їжею. Але ні. Після того, як людина стала різною, і рівень створення залишився однаковим. І якщо вчора він загнав і занурився на форумах тих, хто не вкорінює для Zenit, сьогодні він запалює і змащує в компанії свого роду тим, хто все ще «похилого вареного харчування» (як він сам тільки тиждень тому, але він не говорить нікому). Агресія, необхідність вступати в субкультуру і ненависті не зникла, людина залишалася однаковою.
Поведінка їжі стала дуже сильним культурним чинником. Але є інші, відомі всім: суспільні, політичні, релігійні. Якщо ви знайдете щось класне, дуже гідне і корисне, поділіть його! Рекомендую! Але не нав'язувати, не атакувати.
Відео на YouTube, який показує зловживання тварин на фермах – це добре, це те, що середня людина не знає, дивлячи тільки щасливі свині і корови в рекламі ковбас. Але якщо мова йде про м'ясоїдки в цьому відео, це погано. Купання та взаємні куртки в обговоренні такого відео також мертвого кінця. Інформація повинна бути передана людям до максимальної кількості, але взаємна ненависть не повинна бути збуджена за будь-яких обставин. Хатред не змушує всіх любити тварин, планети, їх країна, їх релігія і т.д. Не змусить вас любити. Люди можуть зробити власний вибір.
Я вірю, що суспільство буде рости один крок далі, не коли його складові стають більш освіченими/політичними/релігійними або навпаки/плідими правими і так далі в тексті, але коли вони подолають саджанці вболівальників, які гніздяться в кожному і починаються не блювотні, але рекомендувати; не лікувати, але сказати; і не щастити, але любити. Видання
Кредит Андрей Нордбон
Джерело: Mindness.ru/ %D0%B%D0%B0%B0%B0%B0%B0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B0%B%D0%B0%B%D0%B0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%
Гімнастика – особливо шкідливі вправи з дитинства
10 наукових питань, які кожен повинен знати відповідь