Цікаві головоломки для зважування

Бажаєте розбити своїх друзів або зробити вашу сіру справу трохи? Потім намагайтеся вгадати такі цікаві свічки. (Відповіді на кінець, але не дивляться на них!)

1,1 км Кількість до трьох.

Якщо у вас є три, у вас є три. Якщо у вас є два, у вас є два. Але якщо у вас є тільки один, ви не маєте. Що це таке?

2. Хто я? Я можу бути швидко і в даний момент я можу бути мертвим. Я суміш каменю, оболонок і кісток. Якщо я стала людиною, я зроблю людей мрії. Я зроблю мільйони частинок через струмки, море і океани. Хто я?

3. У Коли 99 більше 100?

4. У Чоловік пішов до готелю на автомобілі. Як тільки він досягає готелю, він продемонстрував банкрутство. Чому?

5. Умань Хін: Не чоловік. Я зникла. Хто?

6. Жнівень Хлопчик і лікар прогулянку по дорозі з лікарем. Хлопчик – сина лікаря, але лікар не батько хлопчика. Хто лікар?

7. Про нас Чоловік, який придумав, що не хоче бути для себе. Людина, яка купує її, не купує. Людина, яка потребує її не знає. Що це таке?

8. У У 2000 році письменник перетворив 50 років, а в 2010 році перейшов 40 років. Як це можливо?

р.

1) вибір

2) Пісок

(3) Мікрохвильова піч - Якщо ви встановите її до 99, він курсуватиме за 1 хвилину і 39 секунд, але якщо ви встановите її до 100, вона буде працювати за 1 хвилину

(4) Чоловік грає Монополи, але він отримує майно, за яке він не може оплачувати.

(5) Сила

(6) Лікар, мати

7) Куфін

(8) Автор жив у ери до н.е., не в нашій епоху.

Видання

Джерело: Mixstuff.ru/archives/78274