376
Життя без цукру
Ми говоримо про хімічний цукор, який проникнув так щільно в наше життя. Тому що тема актуальна і болюча. Цукор, після всього.
Перша посилання. Ми знаємо це, але ми зазвичай ігноруємо його. І ще. Від перевірених наукових фактів:
- Цукровий флейш кальцію з організму
- Цукор позбавляє організму вітаміни В
- Цукор провокує жирові відкладення
- Цукор негативно впливає на роботу серця
- Цукровий стимулятор, що створює стрес в організмі
- Цукор знижує імунітет до 17 разів
- Доведено, що цукор викликає звикання
Цукор і аутизм
Я почав думати про цукор майже п'ять років тому. Коли мій чоловік і я активно займався реабілітацією нашого злодого сина, діагностика якого в цей час звучала як аутизм. Ми шукаємо рішень, ми прочитали багато, і я провів кілька місяців на біомедичних сайтах. Я дізнався про безглютенову і безшумну дієту, яка допомагає так багато дітей і є обов'язковим. Той факт, що аутистика має порушення метаболізму, і такі складні білки як клейковина і казіно стають отруйними для них.
Ми не думали, що ми пішли на дієту. Якщо ви не змогли зберегти ці продукти в домашніх умовах. Спочатку дієта була безглютеновим і безшумним. Немає молока і нічого пшеничного. Ми сиділи на цій дієті протягом трьох років. Він був твердим. Особливо мій чоловік і я. Замінена пшениця з гречкою і рисом, кукурудза. Молоко коров'яче замінило козячим. Я купила спеціальні вироби, я сам зробив багато рисового борошна. В цілому було дуже важко, особливо для мене, тому що я повинен розібратися, що ще годувати дитину. Але це не про це.
Після 6 місяців цієї дієти питання про виникнення цукру. На початку статті багато досліджень про її шкоду, і я прочитав їх -- ті ж факти, як і на початку статті, але якось я завжди пропущений.
На форумах, кожен написав, що аустика і цукор також дуже шкідливі. Я почав дивитися. Щоб відмовитися від солодощів, здавалося неможливим - це те, що я збираюся пройти через. Але мені довелося. Тому що це було очевидно, що коли щось солодке хітує дитину, вона стає як алкогольний або наркоман. Він контролює втрати. І з шести місяців безглютенової і безшумної дієти я бачив, що дитина може бути такою, відмінність цукру і без цукру помітна. Він не був точно кучерявим солодким зубом, але він часто їсти мармелад, там був цукор у моїй випічці. Я не знаю, що робити з дитиною.
Потім я прочитав дослідження про гриби роду «кандида», які живуть в наших органах і особливо активуються при попаданні імунітету. Я не лікар, так що я розповім, як я розумію, не судити категорично. Попри те, що всі жінки зіткнулися з молочною щіткою принаймні один раз. Це гриб, один з його проявів. Ви можете побачити в роті дитини, як білі серветки. Ці гриби живуть всюди. І найгірше про них - це те, що вони постійно вимагають нової дози, «організують» порушення організму. Не тільки цукровий пісок, що викликає звикання до емісії допаміну, але кандида також додає тягу і розрив. Candida надає міцні тангтруси, неконтрольованість, залежність від цукру і багато іншого. І не просто аутистика. Це лише те, що аутістика зазвичай мають поганий імунітет, і це дозволяє їм виростити будь-яку невидимість, включаючи гриби.
Ми поступово перемикаємо на заміну цукру. Найпопулярніші і медові. Татруси пройшли практично повністю, дитина стала адекватною. Але не відразу - нам довелося витримати майже два тижні пекти, коли він готовий продати маму для цукру. Дитина (і він був три роки) мала реальну поломку, ми залишили практично весь час в домашніх умовах, адже на вулиці він відразу ж побігає в магазин навколо кута, відкривали цукерки і почали його з'їсти. Він ніколи не зробив це до або з тих пір.
Щоб полегшити стан, ми давали йому сорбенти - гриби, помирання, виділяють багато токсинів. І навіть давали протигрибкові препарати (записані лікарем). Наявність кандида підтверджено випробуваннями з величезним надлишок норм. Все, що варто, хоча це не просто.
Через два тижні у нас була інша дитина. Варто. Ми отримали премію у вигляді нашого сина, свідомість якого не змогла токсини.
Діти та цукор
При видаленні діагнозу ми вирішили закінчити дієту, адаптуватися до нормального світу. Все добре пішло і ми всі пішли назад до нормальної їжі. Включаючи цукор. Я бачу, що я вже мав два діти. Починати щось на всіх, ніж пересуватися. А наймолодший став солодким зубним хребтом. Як і будь-який цукор-залежній людині, він має дуже нестабільний настрій під впливом цукру, швидкої втоми, що вимагає наступної дози.
Мій чоловік і я почав чітко помітити з'єднання – діти мали сніданки з кульками молока (і в готелях сніданок, як правило, так) – після півгодини бойових дій, змів, повною будинкою. Ате щось інше - абсолютно нормальні діти, без стібок і божевільних поглядів. Так само з солодких заводських йогуртів, сиру сиру (з сиру - навіть з варенням - немає такої речі). Пакетні соки, кондитерські вироби, цукерки - завжди одна реакція. Яким чином батьки не люблять.
При поході в сад, один з викладачів запросив батьків на день народження дитини не довести торт, але досить фрукти. Оскільки торт в саду є бомбою, яка буде вибухати. Я не пам'ятаю свою мудрість на цьому тему.
Це так само, як і останній раз, коли ви це не робили. Починаємо прибирання трохи. Спочатку вони не змогли вірити, що в будинку не було нічого солодкого – вони піднялися шафами, шукали. Вони не робили концертів. Вони ще можуть купити солодощі в магазині. Трохи. Ось чому це, як правило, тільки Дад, який йде в магазин – це дешевше для всіх. Мій тато зазвичай приносить трохи цукерки. І решта робіт. Це різні діти. До речі, є солодкий смак в їх раціоні - чим старше має мед, тим молодше має фрукти і молоко. Після природних солодощів такі реакції не спостерігаються.
Без солодощів, у дітей є кращий апетит, вони їдають кашу, супи з апетитом. Якщо є печиво в будинку, можна тільки з'їсти їх молоком в день.
Звичайно, старші діти, складніше. Важко не давати солодощі – особливо напередодні Нового року (це цукровий пекл!). Вони можуть їсти в іншому місці. Але якщо солодкий не в домашніх умовах, ви не з'їсти його самостійно, дитина отримає менші дози, і побачить хороший приклад. Він буде легше для нього і вам.
Я зазвичай попросила гостей не довести цукерки, торти, бабуся, попросити вас не надсилати нам цей кошмар - і все ще відправити, принаймні в пакеті - як ми можемо позбавити дітей дитинства? Нерідко ми просто очищаємо, відкидаємо, приховуємо.
І я.
Я нарешті зрозумів, що це все почалося з мене. Я одна тріщина цукерки, торт. Через мене в будинку є солодощі. Морква, шоколади, цукерки. Я пишу чоловіка, щоб купити морозиво, печиво, йогурт. Я любила себе. Я люблю пити чайники з тортом ввечері. Моя людина попросила мене принести торт з кафе. Шоколад, як і знову. Я причина цукрової залежності в домашніх умовах. Я кладаю цукор в будинку.
Крім того, що моральне право мені потрібно позбавити дітей цукерок, коли я їсть її ввечері або вранці? Діти знають, коли батьки можуть бути довіреними і якщо вони не можуть. Один день Матвей навіть попросив мене: «Мама, чому ви можете і Дад є цукерки, але я не можу?» І не знайшов нічого сказати.
3 місяці тому я вирішив правильно харчуватися. Це було важко рішення, але я хотів спробувати. Перший крок, щоб уникнути солодощів. Повністю. По-перше, це було важко. Я відчував. Я усвідомлю, як діти відчувають, коли вони приймають цей препарат далеко. І відчув, що я став ще більш визначеним до кінця цукру.
Цього тижня я майже загинув чоловіка, коли я бачив його з тортом. У мене була справжня перерва, як наркоман. Я не знайшов себе. Я подарував каву, тільки гірше. Тому що я відвертаю каву дуже раз на добу, і частіше - один раз на два-три дні. І був мій друг весь час. У три дні я пройшов через нереальну депресію. Світ згортається без цукерки! Я мріяв шоколадних цукерок, рука простягається і практично шоок. І в домашніх умовах була солодкість - залишки поставок. Я ніколи не забув цього тижня. Але я дуже вдячний їй.
Я не хочу. Всі Що я спокійно пасю паси, навіть один раз коханий. Коли ви купуєте морозиво для ваших дітей, ви не з'їдете. І не тому, що ви не можете. Я просто не хочу.
Найсолодша річ в житті. І це досить. Мед, фрукти, молоко. Немає цукру. Після тижня, згідно з правилами, я можу щось заборонити. Який торт. Я не використовую його протягом тривалого часу. Я не хочу його. Всі В цей час краще їсти смажену картоплю.
Єдина солодкість, яку я досі піклуюся про те, що є ведиковою солодкістю «Шиам», яка виконана в Раді та К. Я їсти його, коли мова йде про руки (пара разів на місяць). І їсти його з чіткою совістю. Бо це не просто солодкий м'яч, це м'яч, наповнений любов'ю.
Життя без цукру відкриває нові горизонти для мене. Як при переході до вегетаріанства відкриваються нові аромати, тому з відторгненням цукру я дізнався багато про їжу. Я дізнався, що багато речей у світі солодкі та без цукру. Як вівчарка. На воді нічого, солодкого. Молоко - тепер я розумію, чому доктор Торсунов говорить це солодко, це факт. Я ніколи не любила себе, і тепер вона моя найкраща друга. Мій солодкий друг. Фрукти - як різні вони смакують, коли ви не їсти штучний цукор! Трав'яний чай без цукру набагато багатший і насичений – як смак, так і запах. Я навіть впала в любов з постійним сиром, який раніше міг їсти тільки з великою порцією цукру всередині. І це не було смаку, як я думав, що це б.
Три місяці без цукру, і я отримав свою попередньою формою назад без фізичних вправ і інших самоефективності. Мінус десять кілограмів, не зупиняючись на грудному вигодовуванні. Я відразу пам'ятаю фотографії того, що торт з (і він з жиром на алеті). Всім подобається мені, як я повернувся у форму. Я просто не їсти цукор. Я регулярно порушую і забуваю принципи правильного харчування, навіть вода не завжди п'яна стільки, скільки необхідно. Виявляється, що відторгнення цукру вже давало багато в цьому напрямку.
Я відчуваю себе дуже різними. Блискавка, легша, очищувач голови. Я знаю, що цукор дійсно препарат. Я чекав на себе. Як кава, алкоголь, сигарети. Юридичний препарат, який не використовує. І хто постійно вимагає нас їсти більше і більше солодощів, щоб не бути брутальною. Ви знаєте, що ефект, прямо? Якщо я не їсти шоколад, я вбити всіх. Ну і це не нормально. Я знаю його на власній.
Хочу сказати, що жінки потребують солодощів. Звісно я роблю! Ви повинні Щоб забезпечити те, що наша гормональна система працює і не зламається. Але які солодощі вона потребує? Хімічні сполуки, які викликають звикання? Жирний торт на алеті? Ноп. Природні солодкі! Молоко, мед, фрукти, сушені фрукти. Я буду. І штучний не принесе ніякої вигоди - ні характеру, ні фігури. Солодкий смак необхідний жіночим психатом, не заводським тортом або шоколадом з горіхами.
Я не хочу стати на п'ятдесят, як деякі мої друзі, які не брали участь у цукровій чаші. Крім розмитого фігури - цукровий діабет, проблеми серця і відсутність зубів. Я не схожа на те, що у мене є інші плани. Цукор і його наслідки не є частиною плану.
Кожен вирішує себе. Ви можете ігнорувати факти про цукор, так як я використовую для того, щоб зробити, зніміть його на час. Ви можете спробувати його. Я теж почав відмовитися від солодощів, хоча він не має наміру. Але я думав. Тому що я бачив мій приклад, тому що я хочу, щоб діти були здоровими.
Ви можете вибрати, теж. Для себе і дітей. Спробувати і приймати рішення. Не намагайтеся, і це буде Ваше рішення. Бажаю всім здоров'ям і внутрішню гармонію!
Автор: Ольга Валяєва
Джерело: www.valyaeva.ru/zhizn-bez-saxara/