Посольство з Христом - що робити, якщо ви не можете бути в храмі на Великдень

Хоча ми ходимо з нашими ногами до храму, ми хрещені своїми руками, ми лікуємо з нашим цілим тілом, це не те, що називається духовним життям.



Є багато православних людей у світі, графік роботи якого не дає їм бути в церкві всі неділі та свята.



Чи знижується духовне життя до механічного набору її зовнішніх проявів, що відображає Приести Дімітрі Туркіна.



Серед православних людей багато хто працює практично без вихідних, або працює на святах. Це питання, звичайно, стосується як Великодня, так і Свята тиждень.

Бажаєте провести цей час духовно, молитвно, можливо навіть в храмі, під час поклоніння, підіймаючи те, що вони хотіли б зробити головне в житті. Але вони не можуть, тому що це те, що обставини.

Це питання, хоча він виникає прямо зараз, перед Великоднем, насправді більш загальним: як об'єднати світле життя з церковним життям. Є кілька підходів до цього.

Духовне життя не те, що ми робимо своїми руками і ногами. Хоча ми ходимо з нашими ногами до храму, ми хрещені своїми руками, ми лікуємо з нашим цілим тілом, це не те, що називається духовним життям. Це методи духовного життя, речі, які можуть привести до неї людину. Але може бути не так.

Таким чином, незважаючи на те, що це наступ, щоб почути і важко говорити під час богослужіння, людина може бути позбавлена там духовним способом.

Це один з екстрімів, коли людина прийшла до служби, запалених свічок, робить луки, навіть зізнається і причасть - і в цей час немає. Не бо він поганий, але бо ніхто не дав йому таке завдання. І він не кладав його на себе, бо він не встиг.

Так, є люди, які дійсно відсутні від сервісу і змушені працювати навіть на самому Великодні – просто тому, що є такі роботи, які не можуть бути зупинені – лікар в амбулаторії, правоохоронний офіцер, транспортний драйвер і багато інших речей, які вимагають постійної участі людини.

Що робити ці люди? Про насВони можуть і повинні, навіть перед бенкетами приходять, переживаючи, що вони знають про Христа, про Бога в цілому, про церкву, про святих. Ви повинні турбуватися про час.

Я не розкриває нічого нового, якщо я кажу, що кожна літургія є пам'ятником Великодню, а не тільки Великодню, але і Різдвом, і проповіддю Христа, і Його жорстокість. І це кожну літургію, яку можна подавати назовні кожного дня.

І ви можете, до речі, знайти такі храми, де ця Великодня радість може бути досвідчена не тільки на Великодні, але завжди.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Не боятися.У наших думках ми зробили поклоніння свого роду театру. І поклоніння не є театром, це найважливіше життя.Просто тому, що багато людей не відчувають його з дитинства і не відчувають його правильно, для них літургія така дія. І для інших, це життя, це просто інший – духовний, і він повинен відповідати.

Потрібні читати трохи про це, з'ясувати його. А потім, якщо ви перебуваєте на роботі на Великдень, ви можете радіти, знаючи, що Христос піднімався. І це секрет, що завжди з вами і не буде йти від вас, і радість, які ніколи не залишать вас.

Автор: Дарія Менделєєва

Відео: Віктор Амром



Джерело: www.pravmir.ru/soperezhivanie-hristu-chto-delat-esli-na-pashu-ne-mozhesh-byit-v-hrame/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное