3 Найприємніші слова: Обов'язок, обов'язок, відповідальність

Коли я говорю про зрілість з жінками, я часто чую

• Чому ми змінюємо і не можемо?
  • Чи маю я занадто багато обов'язків?
  • Чому слід обійти і послухати його?
  • Чому я маю дітей і перебування вдома?
  • Я не бачу всіх!
  • Нехай Валяєва виконує свої обов’язки, і я вже добре!
Слово «визволений», як слово «дути», викликає нас не найгарячіші емоції. Як слово «відповідність», вони часто пов'язані з чимось важким, страшним, сумним, голодним. І для того, щоб не відчути цей тягар, ми часто відмиваємо цю відповідальність на когось ще.

Наприклад:

• Я не можу одружитися, це моя мама, яка приніс мене.
  • Я не хочу, щоб одружитися.
  • Це не мене, це всі мої предки, які викручують речі.
  • Я не зруйную сім'ю, це мій чоловік.
  • У мене є діти.
  • Я не мене, хто працює погано і бос не ярмарок.
  • Не хочу змінити, це Torsunov і Narushevich, які говорять про все неправильно.
Пам'ятайте, як дитина була такою грою, «сіфа», коли діти кидають брудну тканину один на одного і доджують її. Вони відбігаються і приховують, тому що якщо він потрапив до вас, ви повинні запустити після інших. І це не престижно, вони сміються на вас.

Ми продовжуємо грати в цю гру, але замість брудної ганчі, ми кидаємо відповідальність. Ніщо і відповідальність за своє життя.

Взявши слово «справедливості», уникаючи «злиття», ми втратимо контроль нашого життя. Все, що йде. В кінці ми не робимо, що ми бажали. Не дуже. Ось чому ми покладаємо деякі значення на слова. Що насправді не має нічого спільного з словами.

Чи можу я?

Чи варто боятися Ведикові знання та обов’язки? Це так страшно?

Насправді, Vedas не є набором чітких правил. Що вранці необхідно ввімкнути тричі на правому п'ятці і розкачати на лівому плечі, після чого буде щастя. Люди створюють правила для полегшення життя і мислення менше.

Ведас розповідає про закони. Про те, як працює світ, які закони діють в ньому, що відбудеться, якщо ці закони порушуються. І тоді кожен має свободу вибору. Ви можете створити правила, щоб ви не думаєте про закони, які кожен раз і жити їх автоматично. І ви можете зламати їх прямо і залишити, якщо ви хочете.

Я маю на увазі, я дійсно не слухаю чоловіка, носити спідниці, мати дітей, навчаюся бути покірним. Не варто.

Але є закони. Ви не можете втекти, ви не можете приховати. Наприклад, кажуть, що чоловік любить дружину. І скільки я навчаю його, залежить від ступеня його відповідальності. Тоді я можу вибрати, я хочу відповідального чоловіка? Або я задоволений?

З однаковими спідницями - сказав він, що одяг жінки зверху повинен бути у формі, а нижче - безкоштовно. І навпаки у чоловіків. Це пов'язано з переміщенням енергії в жіночому і чоловічому типі тіла. Це закон. Тоді я вирішив собі, що хочу. Як модний, сексуальний в джинсах подобається всім іншим. Або вибрати здоров'я на жіночому боці і бути красивим по-різному, в жіночому вигляді.

Або закон про несудимість. Коли ми усвідомлюємо, що якщо ми їсти м’ясо, рибу та яйця, буде більше насильства в нашому житті. Я можу погодитися з тим, що я дійсно піклуюся про стейк. І свідомо обирають м'ясорубку. Розуміння наслідків. Або, навпаки, свідомо віддаємо м'ясо.

Тексти пісень, а це означає: І ніхто не хоче, щоб зробити все. Ви знаєте, як це чудово? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Є закони, які звертаються до нас. Ми слідуємо за ними або порушуємо їх. Для порушень є ціна, за комплаєнс - його бонуси. І ніхто нічого не кине.

Якщо ви кидаємо камінь над головою, то він подарує вам, прямо? Є закон Універсальної гравітації. Ми спробували його, ми побачили його, ми навчили його. І ми не зловживали його. Я не хочу вдарити голову скелям.

Або закон, що сила дії дорівнює силі опозиції. Кожен запам'ятовує каутерацію гумки, яку ви тягнете один шлях і ваш друг інший? Що повернеться з такою ж силою?

І є тонкі закони, які не відразу видно. Але це не означає, що вони не існують, що вони не працюють, що вони можуть бути порушені домішкою.

Як закон чесності. Ми можемо, наприклад, зупинити викрадення з інших – завантажити фільми, книги, програми, друкувати наші підручники для роботи, взяти додому, що не наш. І після того, як ми помітимо, що наше багатство підвищило. При цьому багато цих явищ не пов'язані один з одним, тому що результат не миттєвий.

Або інший закон, який стверджує, що жінка створює успіх чоловіка. Не зрозуміло. Після того, як час, все було добре, він став успішним. А потім він пішов з дружиною на інший, а через рік все почалося розпад. Я знаю багато таких прикладів. Успішні бізнесмени не можуть повернутися на ноги після такого акту. Ви можете подивитися на світлих літописах і знайти подібні приклади. Не явний чоловік. Не буває відразу, не миттєво. Як виміряти вплив вашої дружини на ваш бізнес? Але є закон, і це працює.

Закон про благодійність або життєдіяльність. Багато людей кажуть, що чим більше ви даєте, тим більше приходить до вас. Але знову не кожен бачить прямий візерунок. Вони не використовують цей спосіб збільшити достаток.

Закони про здоров’я жінки. Почати дитину можна на двадцять, ніж сорок. Але можна вибрати кар'єру і відкласти материнство. Для цього існує ціна, і багато людей, які зіткнулися з безпліддям, оплачують цей спосіб.

Закон про час. Ви можете піти в ліжко на двох і трьох ранку. Ви можете отримати десять або дванадцять. Але доведеться платити за здоров'я, оптимізм і енергію. І ви можете спробувати жити в ритмі з природою - піти на ліжко рано, отримати перші птахи. Але кожен вибирає, щоб бути совам, свинкою або свідомою людиною.

Закон дзеркала, коли світ дзеркалує свої недоліки і якості характеру. Ви можете вибрати сердитися або змінити, який виглядає в дзеркалі.

Приклади тонких законів можуть бути довгими, є багато. І ви можете дізнатися, як вони працюють. Цікаво і цікаво. Проаналізуйте, подивіться на наслідки і подивіться на причини. Якщо ви хочете, спробуйте це.

Зріла позиція

Милосердя не тільки жінки, але і будь-яка людина – бачити закони, розуміти, що вони існують. А потім зробіть поінформований вибір.

Наприклад, мій зовнішній сексуальність є більш важливим, ніж мій здоров'я. Я хочу носити щільні джинси і піти. Не про це нічого страшного, це вибір конкретної людини.

Я не хочу від'єднатися з чоловіком і отримати розлучення. Так, я розумію, що це доведеться працювати пізніше - і наступні не будуть краще. Я розумію і свідомо приймає цей крок.

Або я одягаю супер тісні сукні, провокуючи бажання у чоловіків. Я насолоджуюся такими видами. Знаючи, що це займає багато енергії і краси від мене. Але я не шкода, і я тримаю.

Можливо, я хочу бути самодостатнім і заробляти більше, ніж мій чоловік, я розумію, що це ціна – покинутих дітей, будинок. Немає сили на чоловіка. Чоловік заробляє менше. Я знаю, що я знаю. Я свідомо оберіть цей сценарій.

Я думаю про своє майбутнє і майбутнє моїх дітей. І тоді я тримую свою невинність для мого чоловіка, не змінюючи хвилинні з'єднання. Я обирає старий вік з любов'ю дітей і кинути свою роботу, не турбуючись про пансіонат і давні гарантії. Я обирає успіхи для чоловіка і починає надихати, допомогти і підтримувати його.

Це відповідальність за життя. Коли ми робимо вибір в будь-який час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І ми робимо цей вибір свідомо, знаючи наслідки.

А «добрий» і «дути» є похідними законів. Як і правила трафіку. Якщо ви не хочете потрапити на автомобіль, переключіть до зеленого. Ви не хочете, щоб ваш чоловік сердитися і піти “лівий” – годувати його. Якщо ви не годуєте довго, ви можете залишитися без чоловіка.

«Для того, щоб слідувати законам природи» «Особливості» означає «Я хочу все добре йти. й

Якщо ви повернетеся до такого внутрішнього перекладача і зупинитесь на цьому слова, то лекції Д. Торсунова стануть величезним складом мудрості для вас. У кожній лекції він розповідає про стільки різних законів, які можна слідувати чи ні. Знайте ці закони, зробіть свій вибір у кожному з них. Не звільняється від відповідальності.

Закон не піклується про те, що ви знаєте його або ні. Він просто діє. Неважливо, якщо ви погоджуєтесь з ним або ні, камінь буде падати на голову, якщо ви його поставили. Закони не знають винятки, звільнення та «тільки один раз». Вони люблять машини, які роблять свою роботу.

Ми безкоштовно. Бог дав нам свободу вибору. Ми вирішили жити тут в матеріалі світу. Ми вирішили жити, якби не був Бог. Не хочу побачити його тут. І він погодився з нами. Але є ціна на оплату. Цикл народжень і смерті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це безперечно.

Ви можете зробити вибір тут і почати прагнути до Him. Потім не тільки весь матеріал регулюється. Це простий наслідок. Щось відбувається всередині, значення, обізнаність, енергія, любов. Ми не повинні робити це. Але ми можемо вибрати цей шлях. Якщо ми хочемо.

Це до вас і я, щоб вирішити. опублікований

Автор: Ольга Валяєва

Джерело: www.valyaeva.ru/obyazannosti-dolg-otvetstvennost-tri-samyx-strashnyx-slova/