Що думають про літаючі автомобілі?

Елон Муск – титан технологічних інновацій. Він зробив електричний автомобіль, який люди люблять, перетворює сонячний ринок електроенергії, а також планує місію Марсу створити колонію землеробства на Червоній планеті. Для всіх своїх футуристичних проспектів Муск не бачить літальних апаратів в майбутньому. Чому? Давайте дізнаємось.

Це те, що Елон Муск розповів Neil deGrasse Tyson в інтерв'ю.

"Одно, ми всі, як літаючі автомобілі, - сказав Тюсон. До якого Муск відповів, я бажав на те, що нам потрібно літати автомобілі або ні. Є два види на це. Якщо потрібні літаючі автомобілі, то, очевидно, ви додаєте додатковий вимір, де автомобіль може падати на голову і буде залежати від погоди. І звичайно, ви будете літати автомобіль, який має автопілот, інакше ви можете забути про це. Якщо у вас є надійні двигуни і леза, ви не знизите до нуля шанси, що щось випадково знизиться на голову. І тоді існує проблема шуму ... Я насправді думаю, що тунелі в містах можуть вирішити проблему. Але це проблема для міст, де офіси і будинки досить щільні. Таким чином, вони повинні функціонувати в трьох розмірах, а потім зануритися зовні і раптом ввести два розміри. Я думаю, якщо ви екстраполювати, що для автомобілів і отримати тунелі для автомобілів, ви позбавляєте від джемів трафіку повністю... а потім вам не потрібно літати автомобіль і все буде працювати навіть якщо погода погана. Ніщо знизиться на голову. Якщо ви хочете літати автомобіль, нехай Ельон Муск вилікував вас з цієї обсесії. опублікований

Джерело: hi-news.ru