Щоб стати лідером для інших, перш за все стає лідером для себе.

Я вірю, що найбільші правди Всесвіту не знайшли десь поза, серед зірок або планет. Вони приховані глибоко в нашому серці, розумі та душі. До того, як ми розуміємо себе, ми не можемо зрозуміти, що навколо нас. Аніта Моржані, «Діє бути мені»

Для того, щоб перейти до кращого майбутнього, встановивши гідні цілі і вдало долати перешкоди, людина повинна в першу чергу вчитися керувати власним життям. Лідерство часто йде довго. А щоб стати лідерами для себе.

Минулого тижня я сидів у віртуальному круглому столі з:

• Боб і Грег Ванурека з @TripleCrownLead, співавтори потрійного коронного лідерства. Боб є генеральним директором або старшим виконавчим директором багатьох державних підприємств, а також провів тренінг з лідерства в університеті. У Стокгольмській бізнес-школі та Королівському технологічному інституті.
  • Джон Балдоні, @JohnBaldoni, автор 10 книг, включаючи лідерство з метою. Це всесвітньо відомий бізнес-тренер, автор і викладач. У 2012 році лідерство Гурус Інтернаціонал очолював Джон 10th у списку лідерів світового лідерства.
На основі наших круглих столів я обрала три ключові точки, щоб допомогти вам розпочати свою подорож до керівництва:
1,1 км Розумне серце

Коли слухати голос причини, і коли слідувати за серцем?
Боб і Грег Ванурик: Відомий письменник і викладач Parker Palmer розкриває суть серця, коли він писав, що це центр людського існування, місце де буде і інтелект, цінності і почуття, інтуїція і світогляд все об'єднання. Це джерело цілісності людини. Відвага водити з серця. й

Серце надихає людей, допомагає їм подолати перешкоди і змушує їх рухатися до перемоги. Потужність сутності та логіки. Він прагне замовити навички управління та інструменти.

Уміння використовувати здібності розуму і серця необхідно для хорошого лідера. Коли лідер зіткнувся з складними вибірами, особливо ті, які за участю етичної дилеми, він або вона просить себе або себе, чи буде вибір:

• Логічні, «обґрунтовані» з певним співвідношенням ризику/доповіддю.
  • Coinciding з його особистими значеннями та значеннями, які він ділиться своїми колегами (серце).
  • Хто може жити, якщо вибір відомий всім.
  • Подавати свої партнери, не его (серце).
Досвід розповідає про те, що при розумі та серці ведуть нас в різних напрямках, він повинен стежити за другим. й
2. Лідерство з метою

Що означає привести когось до мети?
Джон Балдоні: Мета роботи полягає в тому, що лідери можуть сміливо розблокувати потенціал організації. Успішні організації в першу чергу потрібні лідери, які знають себе; тобто мають внутрішній компас, який веде їх у правильному напрямку. Багато лідерів ніколи не думають про це. Дуже важливо, щоб зрозуміти, що потрібно зробити, чому це необхідно і як його реалізувати.

Метою лідера є похідна зірка, яка веде людей в правильному напрямку. Вона допомагає створювати:

• Візія – де здійснюється організація;
  • Місія виконує;
  • цінності, які об’єднують колектив.
Лідери використовують спільне призначення для об’єднання людей. й

3. У Потужність безладності Як не вийти з курсу життя?
Faisal Hawk: Важкі роботи не можуть бути замінені на все. Майже всі успішні люди працюють важче, ніж більшість людей розуміють. Як повідомляє бізнес-середник, «Атлети, як Майкл Йордан і CEO, такі як Howard Schultz, всі однаково відомі для отримання рано і працюючих цілей, в той час як інші люди все ще знаходяться в ліжку. й

Я зателефоную йому самовідданість або shadhona. У Санскриті «ШАДОНА» означає «розпорядкований рух до мети життя». Я народилася біля набережної Будди. Про аспірацій, відданості та обов’язки сплачуються. З моєю близькістю до східної філософії, я вірю, що ми можемо тільки навчитися керувати нашим життям, коли наша дедикація стає дисципліною.

Я вірю, що невпевненість починається з:

• правильного зусилля – не можна легко витягти рибу з водойми;
  • поінформованість – активне спостереження та дотримання обраного шляху;
  • Правова спрямованість на позитивні думки і дії.
Хоча ми не можемо контролювати все з нашою силою, ми можемо відмовитися від мети нашого життя. Наша дедикація зробить нас кращими лідерами. Ви не можете вести когось без прикладу. й

«Особливе керівництво не є одноразовим актом». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Джерело: megamozg.ru/company/mbaconsult/blog/10970/