290
Пороги прийому
Якщо ми відреагуємо наші близькі або не дуже близькі люди для того, що вони «попередньо» відповідають нашим словам, запитам, обставинам життя. Не як чуйний, не як емоційний, не так швидко, не як глибоко, не так як ми б хотіли б. Іноді нам потрібна така підтримка, а саме в цьому моменті наші родичі не мають правих слів або часу для нас, ми кидаємо, щоб поділитися великою радістю, і людина дуже класна і стримана, ми думаємо, що є плече вірного друга поруч з нами, але буває, що людина відкликається від нас саме тоді, коли більшість всіх необхідних. Ускладнений час ми максимально відкриті і вразливі.
Я помітив, як різні люди сприймають ту ж ситуацію. Іноді людина говорить так негативно про когось, а потім познайомитеся особисто з тим, хто ви сказали, і ви усвідомлюєте, що в реальності людина виглядає і поводиться зовсім інакше. Згодом я дізнався не приймати слова про інших людей до тих пір, поки я бачу їх жити, для деяких з сюжетних топтелів у моїй голові відразу попросив вікно «режисер на десять». Я слухаю чоловіка, але я розділяю на десять. Люди – це гарна історія Це означає, що не поспішайте приймати буквально все, що людина каже вам, не поспішайте відірватися незвичайними реакціями, адже кожен з нас має власний поріг чутливості до життя іншої людини - хтось без зайвих слів буде поспішати допомогти своєму другу, навіть якщо немає сил і можливостей для цього (що виглядає героїчно, звичайно, але не завжди призводить до хороших результатів), а інший буде стояти, думати і сумніватися надовго. Не завжди погано, тому що це не про те, чи ви заслуговуєте допомоги або ні, це часто про те, що я збираюся боротися з болем коханої людини, чи дійсно я можу допомогти або зробити це гірше. І ви знаєте, що ви можете спілкуватися з деякими людьми протягом десятиліть, але один день ви будете здивовані себе, якщо ви раптом повинні зіткнутися з форс-мажорними обставинами близького життя. Ви не завжди знаєте, як ви збираєтеся відреагувати, поки ви не будете в ситуації, як це. Ви можете припустити можливі сценарії, але реальність може відрізнятися від ваших уподобань. Як я часто кажу, зовнішнє життя дуже повсякденне. Багато годин, днів, місяців і років кожного з нас складають найбільш поширені рецидивні обряди і події. Нерідко події відбуваються просто і щоденно. Ми не хочемо, щоб ми готували для них або ні. А наші рідні також не завжди готові до нашого поганого настрою, фінансових проблем, труднощів на роботі, погіршення здоров'я тощо. У повсякденному бізнесі або дружній зв'язку ми часто не йдемо до деяких екстремальних станів, тому ми не знаємо, щоб бути чесним, як невеликий або великий наш поріг сприйняття і толерантності до тих, хто живе і працює поруч з нами, тому ми завжди повинні намагатися зробити знижку на тому, що в складних випадках ви і ті, хто поруч проявиться досить незвичайною поведінкою. Кожна людина має свій власний досвід, щоб побудувати, кожен має свій власний нездоровий біль, який або резонати з вашими або не робить, і кожен з нас має великий масив захисних відповідей. Наприклад, ви йдете до батька і скажете, що чоловік пішов в іншу жінку. Деякі батьки будуть йти прямо, щоб мати зловживання дочкою, як чоловіка, право? А інші немов мовчки. Вони не мовчать, тому що вони не знають, як відреагувати по-різному до болю коханої людини, що неможливо віддавати. Ви бачите, не всі люди знають, як висловити свої почуття, а не всі люди знають, як дати підтримку, а не всі здатні вчасно знайти правильні слова, а не всі здатні бути комфортним. Іноді люди, що неподалік, так бояться болю коханої людини, що вони воліють закривати її, починають заперечувати проблему і виводити реакції з серії: «Не хвилюватися, це все неспроможність, нехай навіть думає про це, нехай буде весело» :) Такий же варіант, звичайно, але не для всіх випадків підходить. Несвідоме визнання проблеми – це тип оборонної відповіді (іноді свідомий – хороший тип лікувальної роботи з ситуаціями, але вимагає певних навичок і можливостей). Також буває, що людина ніколи не зіткнулася з такими обставинами до того, що він не знає, наскільки важко це для вас в цій точці, тому що часто до тих пір, поки ви не зустрінете себе, ви не розумієте і приблизно те, що інший людина може відчувати себе. Так ви думаєте, що хтось перезаражає ваші новини про проблеми на роботі, зв'язках та інших сферах життя. Нерідко діти відроджують своїх батьків за «поганим вихованням», і починають переосмислити свої стосунки тільки при наявності дітей. Посуди звикли чоловікам нечутливості і неприпустимості, хоча буває, що людина просто не належним чином навчається на забезпеченні підтримки, він робить його самостійно, і не завжди виходить гладко і тепло, як, наприклад, друг. Чоловіки роздратовані дружинами, які вони не вірять в них або постійно радять відкрити серце і поговорити з серцем : Жінки роблять це тільки тому, що вони думають, що якщо це полегшить розмову, вона повинна допомогти чоловікові. В житті багато речей. Намагатися бути більш толерантними до інших людей, намагатися любити наших близьких більше, ніж дії, які вони роблять. «Поранений ранок, загоєний лік.» Якщо хтось не любить вас, що ви хочете, це тому, що ніхто не любив їх, як вони хотіли б зробити? Намагатися бути уважним для іншого світу людини, навчавшись почути, навчатися співпрацювати, любов, підтримка і нескінченно пробачити є чудовими практиками свідомості, і я впевнено рекомендую перевірити це на вашому власному житті. Видання
Джерело: www.mudrayavesta.ru/article/90/386/