10 Кращі Скази від Steve Jobs

362174р.

За 33 роки я шукаю в дзеркалі щодня і попросивши себе, "Якщо сьогодні був останній день мого життя, хочу зробити те, що я збираюся зробити сьогодні?" І як тільки відповідь не за кілька днів поспіль я знав, що потрібно змінити.

Не дозволяйте шуму чужих думок, перекручуючи свій внутрішній голос.

Якщо я мав можливість повернутися в час і дати поради себе на 25, я б сказав: "Не поселитися на idiotic інтерв'ю - ви не встигли за філософську нецензію!"

Ваш час обмежений, не витрачаючи його на життя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви не прийшли до цього, почекайте. Не кинути себе.

Я один з небагатьох людей, які знають, що це подобається втратити чверть мільярдів доларів на рік. Він формує особистість дуже добре.

Звісно, є люди, для кого гроші над усім іншим. Це люди, які ніколи не стануть багатими. Тільки він затримує багатство, який талановитий, щасливий, і не постійно думає про гроші.

Коли ви молодий, і ви дивитеся телевізором, ви думаєте, що телевізійні компанії захотіли зробити людей міцними. А потім ви зростите і ви розумієте, що люди хочуть. І це набагато більш страшна думка.

Ви повинні знайти те, що ви любите. І це правда для роботи, як це для відносин. Я зателефоную компанії Apple, якщо по 5 годину ви не пропонуємо нічого краще!

Джерело: stati.socratify.net/10-luchshikh-vyskazyvanii-stiva-dzhobsa