Райкісі Кавасіма: Гроші не повинні турбуватися про реальну samurai

Коли Риокіші Кавасіма виповнилося 94, він виїхав на японський парламент і використовував власні траурні заощадження як виборчий внесок. Незважаючи на свої найкращі зусилля, він втратив і втратив всі свої гроші. Але він не був у всіх зборах. Чому?

«Я шукав дебатів про вибори на телебаченні і був захоплений», – пояснює Риокішій Кавасіма, «на якій мірі ці люди далеко від реальності». Я знаю, що це час для мене, щоб піти в політику. й

Риокіші Кавасім живе окремо і повністю незалежно від зовнішньої допомоги. Він приводить себе і не зносить окуляри. Перед тим як повернути свою кандидатуру, він зібрав сімейну раду: запросив молодших братів (85 і 76 років), сестра (80 років) і дочка (62 років). Відноси підтримали своє рішення і висловили готовність допомогти, хоча дочка була нещасливою з прийняттям рішення про використання «фунерального» економії.

«Кавасіма Електрофонічний фонд» провів друк плакатів, листівок та прапорів, які просують свої ідеї: вони звертаються до одного з найпрестижніших питань цієї виборчої кампанії: Відносини Японії з Китаєм. У 94-річному походженні для мудрості та не загострювати конфлікт на спірних територіях. У своїх зверненнях він також торкнувся на іншу проблему, яка заподіяна Японії: він закликав відмовитися від ядерної енергії.

Попри кампанію Кавасіма не вдалося отримати необхідну кількість голосів і бути обраним до парламенту. Але колишній кандидат не шкодує про втрату грошей.

«Найважніше для мене є можливість висловити свою думку», - пояснив він. - І я отримав цю можливість. Гроші не повинні турбуватися про реальний самурай.

Якщо Кавасіма не в змозі зберегти на похорон, коли його час настає, він планує просто піти вмирати на схилі гори Фуджі "приблизити його там". Він не відчуває занепокоєння про це. Видання

Джерело: www.ageofhappiness.ru/archive/blog/ryokichi_kawashima/364/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное