324
Питання та відповіді
Чому компанія не прийняла пропозицію?
Чому я можу найняти тебе і не хтось інший?
Якщо ви думаєте, що це відносини буде нам?
Де приходять діти?
Матери... Іноді вони абсолютно нешкідливі. Тексти пісень, а це означає: І іноді вони роблять наші серця фунт і ми затерти.
Як людські засоби, які здатні просувати. Це навичка, яка передбачає можливість своєчасно приймати коментарі, а також відповісти на складні та несподівані питання.
Люди запитують такі питання, щоб отримати інформацію, але часто виникають інші причини, що стосуються їх питань. Іноді вони хочуть знати про своє ставлення до конкретного предмету і подивитися, як спокійно і впевнено виглядати.
Уміння відповісти на складні питання ґрунтується на двох принципах:
Необхідно мати достатні знання, які надають необхідну інформацію; необхідно мати можливість спілкуватися з цією інформацією впевнено і спокійно. Коли хтось просить нас складне питання, ми спробуємо відповісти на нього відразу. Ми боїмося, що навіть короткий момент тиші буде розглядатися як зцілення або як бажання евакуювати відповідь
Навіть кілька додаткових наносекундів дозволить вашому мозку обробляти більш детальну інформацію, а потім сформувати його в правих словах Відповідайте, що ви не скажете, навряд чи можете бути кращими відповідь, а пізніше, коли ви думаєте про це, ви обов'язково пошкодуєте його поспішаючи. Щоб поліпшити якість відповідей на складні питання, потрібно дати вам більше часу думати про відповіді.
Навіть кілька додаткових наносекундів дозволить вашому мозку обробляти більш детальну інформацію, а потім сформувати його в правих словах.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не заповнювати ці паузи з усіма сортами «Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух». Вони зроблять вас байдужими. Ви також можете повторити питання перед відповіддю, що також дасть вам додаткові секунди.
Існує інші способи купити час, щоб подумати. Найефективніший - уточнити питання (і, по суті, отримати нове питання) до відповіді на це. Є кілька способів отримати ваш супротивник, щоб дати вам кращий і менш складний варіант питання:
Задайте мені повторити питання.Люди часто хочуть пропагувати своє питання, оскільки вони не люблять спосіб його сформульовано. Так дайте їм шанс зробити це. Можливо, їх «двомісний» буде коротшим і чітким.
«Чи можна повторити питання? Я хочу, щоб переконатися, що я дійсно отримати це прямо. й
Запитайте для уточнення.Якщо питання занадто ваговий, відповідайте його з колегою, яка повинна уточнити і визначити, що супротивник намагається досягти.
«Це кілька видів страхування. Який один з них реальний інтерес?
«Мотивація – це широка концепція. Чи потрібна консультація щодо конкретного аспекту?
І особливо ефективно вкажіть питання, яке може бути поставлене перед вибором:
Про продаж в 2012 або 2014?
Запит на визначенняНавіть коли люди використовують однакові слова, вони можуть означати абсолютно різні речі. Для того, щоб не говорити про різні речі, попросіть опонента сформувати ключові поняття його питання:
До того, як я відповіла, ви можете сказати мені, що ви означає недбалість?
Я готовий обговорити це з вами, але перед тим, як ми починаємо, що слово «офіційне знайомство» означає вам?
Визначте свою мету.Як отримати більше контролю над взаємодією, щоб реформувати питання, щоб вона стала частиною вашої відповіді:
«Чому ти думаєш про те, що компанія була відмовою?» Я не думаю. Так, ви не підписали цю угоду, але ви встановили дружні відносини і тепер відкриті для майбутніх проектів. й
Питання та відповідіІноді питання чіткі, але неприпустимо, і для різних причин, які ви не хочете відповісти на них в повному обсязі. Тоді ви будете уникати прямої відповіді.
Уникнення прямих відповідей має дуже сумнівну репутацію, оскільки він передбачає нездужання і маніпуляції. Але іноді ви дійсно не можете давати відповіді на те, що ця інформація є конфіденційною, доторкнувшись до дуже чутливих тем, або просто не призначено для цієї аудиторії. Ось методи, які рекомендують використовувати для того, щоб успішно надати евазійні відповіді.
Відповідайте лише одну частину питання.Якщо питання є складним і є кілька аспектів, які ви не хочете торкнутися, і є хоча б один аспект, який не викликає проблем, рекомендується орієнтуватися на нього:
- Я почую, що незабаром буде ще один тур. Я також чув, що розрахунок заробітної плати вважається. І я помітив, що вільна сода зникла з ладу. Чи є це через зниження прибутку компанії?
- Я можу запевнити вас, що в найближчі шість місяців не буде відкладень. Я не знаю, що ви чули, але компанія досить міцна, і наш дохід є чверть вище очікувань.
- Як ваша нова робота? Скільки ви платите?
до Це дійсно добре. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що п'ятниця ми закінчуємо роботу рано, пити пиво і грати в софтбол. Ви граєте багато цієї весни?
(Відповідаючи відповідь на зустріч з колегами, допоможе перенести розмову з питання, яке ви не хочете відповісти.)
Рефакс питанняЯкщо є частина питання, що ви не хочете говорити про те, що фокус не є проблемою. Це може бути зроблено, якщо ви берете одну фразу з питання (що, як правило, не головна тема цього питання), і привертайте максимум уваги до неї.
- Чи розглядають мене на цю позицію? Я відчуваю, що я продемонстрував достатню впевненість в інтерв’ю.
- Право. Френк сказав, що він був дуже вражений своєю впевненістю і рівнем навчання.
(Він, ви фокусуєте на впевненості в собі аспект і відійти від питання про роботу.)
- Чому ви думаєте, що я не рухається вперед? Я відчуваю, що мій бос просто не цінує мене. Я не хочу звучати, але я дуже розумний.
- Так, ви дійсно розумна людина. І коли ви використовуєте ваш розум, як це призначено, ви дійсно досягнете успіху. Чи існують будь-які способи, які ви можете зробити більш послідовно? (Застосувати інші недоліки людини, ви фокусуєте свою увагу на тому, що вони дійсно смузіться, таким чином, позиціонуючи свою відповідь на позитивний спосіб.)
Дискусії питання.Іноді здається, що люди шукають конкретну відповідь на питання, але насправді вони просто хочуть їх питання обговорювалися. Вони хочуть почути різні точки зору про свою ідею, або вони просто хочуть знати, що ви думаєте про це, щоб зрозуміти, що їх питання є те, що ви думаєте важко. У більшості випадків такі питання краще відповісти, що містить спробу краще зрозуміти тему:
- Чому не є шкільною дошкою, щоб досягти більшої аудиторії, так що відгуки від батьків учнів краще?
до Ми працюємо з людьми більше, ніж ви думаєте. Відправляємо повідомлення до 500 сімей. Але ситуація ускладнена: батьки старших дітей не хочуть тих же речей, які батьки малюків хочуть. Ми ретельно розглянемо всі думки і варіанти і намагаємось знайти шляхи компромісу.
- Чому наші відносини не роблять вас щасливими?
до Що ви думаєте, що я нещастя?
Побудувати міст.За допомогою цієї техніки ви будуєте міст з даного питання, до чого ви дійсно хочете поговорити. Цей метод схожий на техніку переорієнтації питань, але різницю між змістом питання і темою вашої відповіді набагато більш значним.
Якщо ви коли-небудь дивилися політики дебатів на телебаченні, цей метод знайомий. Політиці просять про свою позицію на війні, до якої він відповідав: «Війна, безумовно, важлива проблема, яку необхідно вирішити. Але що я дійсно хочу поговорити про це проблема підвищення податків, які мій опонент поставив. й
Відповідь, побудована на схемі «місто», може приводити супротивника з себе. Так не рекомендується використовувати цю техніку, щоб evade дійсно важливі питання.
Використовуйте воронку.За допомогою мостової техніки можна повністю відходити від питань на головній темі. Але іноді вам просто потрібно звужувати дискусію і заохочувати своїх супротивників, щоб запитати питання, що стосуються одного аспекту. Використовуйте воронку, щоб відмовитися від великої проблеми, а потім направляючи увагу аудиторії до частини цієї проблеми, яку ви хочете зосередитися.
до Який досвід роботи дає вам хороший кандидат на посаду?
- У мене є досвід роботи в індустрії гостинності, досвід роботи в службі клієнтів, але кращий досвід, який відповідає більш ніж п'ять років в управлінні соціальними медіа, і я працював на одному з ваших конкурентів.
до Ви вже плануєте, як ви будете виконувати цей проект?
- Так, і найважливішим кроком буде забезпечення фінансування. Ми вже отримали половину грошей.
Іноді безпосередність - найкращий варіант: мистецтво зйомки від стегнаІноді найкращий спосіб відповісти на складне питання, щоб відповісти його безпосередньо. Подібна безпосередність може стерти і розірвати супротивника. Тепер деякі з вас можуть бути мислення, "Ви завжди повинні стріляти від стегна." Реальний чоловік не соромиться від прямих відповідей!
Не завжди працює. Щодня ми уникаємо різноманітних відповідей. І коли хтось запитує, "Як ти?" ми скажемо, "Чому я мав трохи боротися з дружиною вчора, і мій автомобіль потребує нових гальмів." Ми робимо все, щоб відповіді на питання, які ми запитуємо.
У мистецтві імпровізації найголовніше знати, як і що реагувати на обставини, які варіюватися широко. Видання
Джерело: www.factroom.ru/lifehacks/how-to-answer-difficult-questions