Свобода проти відносин

... Як кажуть:
«Це легко бути монахом у дикій дикій природі. й

Непросто швидко, коли немає спокус, легко залишатися свідомим, коли нічого не відволікає розум, легко бути, коли є абсолютно непристойним для страху. Нехай не буде правим словом. Але всі ці свідомі зміни помітно прості в реалізації в сутозі без людей, ніж інші речі, які рівні в тісному місті з по всьому світу, приходячи від скрізь, до того ж, якщо це мус є турботою про власну сім'ю. У вас є аналогічний ефект: перебування здорових, дивних і прийнятих в світі, занурених в цікаві заходи, при цьому перебування в контакті з вашим внутрішнім центром простіше, коли весь час, ресурси і енергія надаються вам. Визначним вакуумом є те, що ви можете чітко встановити свої правила і слідувати їх, змінюючи візерунки і форми вашого істоти в правильному напрямку.

Але інші люди, навіть найбільш бажані - улюблений супутник, діти, незмінно занурюються на цей світ. Крім того, вони змінять параметри. Стара реальність, індивідуальний вакуум, не буде існувати. Де є гарантія того, що буде достатньо внутрішньої міцності, щоб зберегти баланс, коли ви дивитесь так тісно в очі власної слабкості?

І тут ви зіткнулися з одним фундаментальним питанням: ви готові до життєвого контейнера для себе, в якому, безсумнівно, простіше тримати баланс, або ви будете йти на подальше покриття по товщині внутрішніх боїв?

Я не буду говорити всім, але для багатьох людей, самотність – це необхідний етап для першого внутрішнього кроку до самосвідомого, самовідомого, самовідомого. Ви можете знайти нитки з'єднання зі світом, щоб розкрити коріння своїх хронічних слизок і, головне, щоб зупинити страхування дуже внутрішнього отвору, який, через сліпість, ми намагаємось розбити іншу людину. Але шлях не закінчується.

Сольна гонка під банером «творити себе знову» як спосіб скинути і почати все з самого початку є важливою і необхідною стадією, але на цьому сегменті немає оздоблювальної стрічки.

Я пишу про мистецтво балансу в житті. До питання «Я можу розвивати всі сфери життя від нуля?» є наступні ілюстрації:

Візьміть 4 яблука. Середній розмір розміру легко тримати в руках.

Про це? Великий.

Тепер отримайте їх так, що жоден з них не падає на підлогу. Крім того, джунглі красиво, високі, вміло. Поставляючи все серце в процес. Ми тут для максимальної реалізації?

Важко заперечувати той факт, що є люди, які омолоджують чотири яблука легко і віртуоз, і вони можуть зробити десять. Так це можливо. І якщо це можливо, то ви можете. Чи?

Южний. прямо зараз. Ні впав.

Спостереження за тим, хто глухий працює у всіх сферах їх життя і намагаючись повторити його на ходу утопіан, особливо якщо вам потрібен капітальний ремонт у вашому житті, щоб залити новий фундамент. Вчимося в першу свідомо розвивати одну сферу - чи є це бізнес, тіло або відносини, а потім, отримавши трохи міцності в процесі свідомого життєво-зняття, додають нові яблука.

Щоб дізнатися, як половити одну, потім додати в неї другу, і так далі, і після оволодіння основами – кожен наступний яблук легше і простіше додати.

Зайдіть через асоціацію далі і ви побачите відповідь на своє питання. Що відбувається для тих, хто вже знає, як оплатити два яблука, якщо вони хочуть додати третій яблуко?

Уявіть.

Ви огірок двох яблук. Ви робите це прямо зараз. Ви робите великий. Яблука не падає. Практично майстер цього етапу. Але логічно ви хочете розвиватися далі, добре, що це двододатковий юнклер, чесно? Візьміть третій яблуко. Ви починаєте закрутку. І?

Якщо ви знаєте, як добре охопити два яблука, дізнавшись, щоб зберегти баланс, коли ви додаєте нове яблуко, ваш дизайн буде повністю згорнути. Яблуні припадуть до підлоги. Вони падають більше одного разу. Законодавство про перехід на наступний рівень. Ваш ритм буде вимкнено. Але якщо ви не боїтеся, але просто підійти і спробувати далі - то в певній точці ви будете адаптуватися, більш майстерність вже була розроблена, і тон буде відновлено: ви зараз майстерно спините три яблука. Без скидання нічого. Це справа часу і вміння.

Іншими словами, ви посилите, як страшно і, в принципі, ці страхи виправдані. Ви не тільки боїтеся розпускати ваші інтереси і залежність від іншої людини знову, ви підсвідомо розумієте, що ви майже гарантовано отримаєте в неї, ритм буде виходити неправильно. Але цей час у вас є самозбереження та самовіддачі інструменти, які ви отримуєте прямо зараз. З ними ви повернетесь до тону. Якщо у вас є бажання, звичайно.

Ми працюємо над будь-якою сферою життя. Це область, де з’являється інша людина з думками, звичаями та страхами. Ви можете створити себе стільки, скільки вам подобається і прогресувати в питаннях тіла або знежирення, але відносини не можуть бути вирішені в вакуумі. Ви просто повинні вийти в поле відкритого типу і витягнути баби в процесі цих відносин. Це єдиний район, який не працює особисто. Тільки через процес взаємодії.

Взаємовідносини, особливо глибокі довірчі відносини на основі любові, завжди є зв'язком з іншою особою. Це просто питання про поінформацію. У сліпому стані вона стає деструктивною неконтрольованої залежності, а в чіткому розумі вона бере форму духовного і бодільного з'єднання, що відчувається різними людьми в різному ступені інтенсивності, залежно від чутливості до проявів цього світу. Але в будь-якому випадку, відносини завжди ризикують без страхування і гарантій. Коли ви любите і відкрийте, ви підключені до іншої особи, і ви не можете в односторонньому режимі контролювати її. І ваш баланс, так, може бути затінений кимось поза. Ви можете зашкодити. Вони зробили це в минулому. Ви вразливі. І найдраматичніша всього, ви знаєте, що.

У минулі два способи: запекли в минулому, просто закрийте себе від любові (навіть бути коханим більше, ніж ви, даруйте перевагу «зручним» відносинам без особливих почуттів або навіть відмовляючи від цих «ніжок») або зробіть ризик любові на повній потужності, не дивлячись на страхи і минулий досвід. Довірте свого партнера. Разом. Дозволити себе бути вразливим, таким чином, відмовляти страх.

Але в той же час, вивчіть тримати свій внутрішній баланс – закрутіть яблука своїх окупацій (навіть якщо спочатку вони потрапили), дозволяючи вашому супутнику зробити те ж саме – мати свої інтереси. Відчуйте свій центр, але при цьому не менше проявляється з'єднання з коханою людиною.

Юлію, ви, ймовірно, хотіли б поговорити про м'ясо або напівприховане вправи. Це буде більш специфічним. Але я не маю багато сказати. Коріння ваших сумнівів досить різні – історія твоїду як спосіб роботи з страхами допоможе вам набагато більше, ніж обговорення того, чи може жити вегетаріанський і неегетаріанський. На додаток, для запису, вегетаріанські чоловіки існують і роблять вправи разом вранці, це задоволення, і коли ви одягнете з дітьми, нехай буде найбільшим компромісом у вашому житті. Питання про вашу внутрішню готовність. Так само займіть крок далі, щоб почати з вашого розуму, дозволяйте собі дізнатися, яка вірна довіра і інтимність є, і повністю прийняти іншу людину, але, щоб зробити так, що ви повинні будете йти через більш глибокі страхи, можливо, опалити повторно.

Що, в кінці, ми робимо з нашими страхами?1) Дозволяти їх

Замість того, щоб знайти спосіб позбутися від вашого сплутування або послухати їх «обґрунтовані» аргументи, спробуйте просто відпустити їх. Холодний, бізнес-подібний: "Чому тут?" Всі права, перебування. Про нас Жива до тих пір, поки ви хочете. Я маю інші речі, щоб зробити себе. й

Фурси такої невідповідності. І вони починають помітно усаджувати за розміром. Вони тільки виростають, коли ви страхуєте їх. Варто допускати їх – і вони вже не менше двох разів менше.

2) Слідувати страхам

Верхній рейс і його роботи. Я коли-небудь чув. Якщо у першому випадку страхи знижуються і не менше зупиняються, то якщо ви приступите до руху на них, вони відступають.

Я не говорю, що у мене є інструменти. Наприклад, я боїться до парашуту, і я не зроблю це, навіть якщо це сто разів добре для моєї свідомості, але з іншого боку, що страх не страшний мені день і день, інший питання, коли мова йде про те, щоб залишити, кинути, змінити все, створення, виявлення, запуску, прийняття ризиків, любляча - Я просто робити те, що я боїся. Це його. Це страшно на початку. Я не намагаюся вилікувати їх, я не намагаюся викорінити їх, Я просто це робив. На свій власний ризик.

Що потрібно робити і бути тим, що буде.

Створюючи себе новий не просто підтримувати чіткість розуму і тіла самостійно, це можливість продовжити його далі – спочатку до вашої сім'ї, друзів, а потім, якщо у вас є достатня внутрішня ємність, і в усьому світі.

Олеся Новікова

Джерело: re-self.ru/page/10