Карма і життя в простих словах

Я запитав багато питань про долю і карма. Правове питання вже містить відповідь. Так я починаю з найсвіжіших питань: «У вас не боїться карма?

Як можна боятися життя? Можливо, для того, хто, karma є покараним мечем, неминуче покарання, очікування якого є тероризмом. Необхідно знищити абсурдний страх, і найголовніше, розбити вогнище запалювання, інакше ще один кармічний вузлик буде зав'язувати, перетягування вже і дати відповідь.

Карма – це комплексне з’єднання між проявами істоти та свідомості. Його різноманітність може розглядатися на прикладі глибокого енергетичного аналізу щось просте і, на перший погляд, добре відомо.

Стародавня, мудра робота рукоділля, вишивка на тканині - ніж не ілюстраційний приклад. В результаті ми використовуємо його у вигляді картини на стіні, прикраса деталей одягу або просто кут наволочки, але ми можемо відкинути її в притулок, розбираючи його непридатними. Це пов'язано з вже виконаною причиною - якістю вишивки, а також новою причиною додано - наш смак і практичне мислення. На перший погляд є три картонні нитки: виробник, вишивка і споживач. Кармічний збір цих людей в одному плексі, їх рішення, сам процес і, крім того, результат взаємодії. У будь-якому вузлику кармічних з'єднань можна побачити принцип семи свічників - один з законів будівництва істоти. Пам'ятайте, 7 забігів, 7 підрейок, 7 нот, 7 днів тижня, 7 кольорів веселки, 7 тіла у людини, 7 основних капелярів в енергобудуванні.

Аналогічно, в кармічних вузлах ми знайдемо 7 центрів, 7 ниток підшипника 7 відтінків що сталося і 7 шарів вирішення задач. Кожна з семи причин має 7 підкаусів, кожен з 7 варіантів розслідування, має 7 причин зміни. Як ви можете побачити, у нас є величезна сфера діяльності при зміні, будівництві та роботі з карма. Головне, при розв’язанні проблеми незворотних кармічних вузлів, полягає в правильно розподілі зон впливу, впливу і відповідальності між усіма сімями.

Повернемося до нашого прикладу вишивки. Ось сім причин її долі:

1 - якість вишивки

2 - значення малюнка

3 - виробник 4 - споживач

5 - мода, тобто громадська думка

6 - значення готового виробу

7 - Натуральні катаклізми

Тепер розглянемо, позбавляючи в 7 полки одна з причин - "якість вишивки". Ось сім причин, які впливають на її:

1 - технічна якість вихідних матеріалів

2 якість приладу, що використовується для виробництва

3 - професіоналізм майстра вишивки

4- настрій рукоділля під час роботи

5 - енергетичний клімат при виготовленні

6 - умови зберігання готового виробу

7 - часовий цикл

Навіть зустріч мотів з вишивкою викликається і впливає на наслідки.

При роботі з клієнтом також необхідно враховувати принцип сьомої свічники. Необхідно знайти сім аспектів проблеми, дізнатися сім причин кожного посилання, і працювати на сім способів усунення проблеми одночасно. Наприклад, важливо працювати з біоенергією, кармічною спадковістю, змінюючи суспільні умови (середовище життя і життя), харчування, духовний розвиток, вплив чарівно і, нарешті, не виключає традиційної медичної допомоги. Принцип кармічної багатомовності працює в усіх напрямках часу і простору, в усіх проявах життя. Ми народжуються з причини і для чогось. Питання полягає в тому, що ви розумієте структуру і принцип життєвих циклів нескінченності, піднімаючись над тим, що відбувається і споглядає ззовні, проникаючи в глибину? Якщо так, ви можете створити за межі карми. Ви навчитесь «як» змінити карму. Ми живемо своїми законами, створюємо її свідомістю та поведінкою кожного друга. Як побудувати плідну ланцюг? Тільки побачивши 7 кроків вгору, вниз, в усіх напрямках, по ширині і глибині, за змістом і завданнями, зберігаючи основне право Ахімів – «Не шкодити!»

Безлімітний світ бублінг з багатогранним життям. Потрібно прийняти його і зрозуміти його, розчинити в ній і стати його. А потім мудро переплетені нитки Карми стануть сіткою нашого очей. Космічне бачення! Більше не буде ніякої різниці між просторами та об'єктом. Відкрито вільний доступ до будь-якого «використання» і стає можливим для впливу «ефекту». Якщо є нитка, стати гаком і переплетіть свій візерунок, принаймні дізнайтесь, щоб читати цей візерунок як книгу.

Карма не так багато покарання або винагорода за минуле як процес матеріалізації висновків від нашої діяльності. Нерідко щось відбувається в «завдяки», що є причиною плідної зміни карми. Тому відповідь на питання «Чому?» не завжди замінює питання «Чому?». І тут важливо не пропустити свого шансу, не зав'язувати важку сучку недбалості і відходів. Робота з кармою бере на інший вимір простору, часу і свідомості.

До речі, наша зустріч не випадково. Є багато причин, чому ви читаєте цю книгу і я написав її в цих словах. Біблії, з його прийняттями і пристойками, навчає нас, як уникнути складних кармічних хитрощів, які заважають нашому основним призначенням бути на цій планеті і життя в цілому. Я вже сказав, що Земля тепер в дуже складному кармічному вебі, а найсвіжіші вузли прив’язані до людей, які мешкають планету. Опанувавши потужні знання, манкінд залишився сліпим і незадоволеним. За останні 100 років ми знищили все живим і дорогоцінним днем. Як і паразити, які розселилися в тілі, ковтати її і зіпсували її, не думаючи, що ми ріжемо гілки, на яку ми сидимо.

Вони намагаються зупинити нас! Хвороби століття - рак і СНІД, численні нові віруси, які не можуть лікуватися людьми. Руйнування песських комах, які п'ють кров (варі землі) нагадує мені про це «кінець світу». Тексти пісень, а це означає: Чи буде ми роздяки цей вузол? Чи достатня сила відкритої свідомості колективного розуму, щоб відновити чистоту відносин між людиною та природою? Я не збираюся навчати всіх, як поводитися в очікуванні останнього судочинства і остаточного відкликання, але я вірю, що цей суд довго збирався і ніколи не був підвішений, навіть за короткий прорив. Офіціант Анжели, що складаються з трьох, постійно стежать за думками і діями, надягаючи їх в книзі індивідуального життя, тим самим змінюючи долю. Як працює Карма. Кожна хвилина ми зіткнулися з вибором чого сказати. Це єдиний момент безкоштовного вибору, все інше визначається в залежності від прийняття рішення. Вибираємо тільки доріжку готової дороги. Точно.

Я пам'ятаю один раз, що має аборт під наркозом. Відчув я з мого тіла. На додаток до операційної кімнати я бачив величезну білу хмару, в якій був потоплений квадратний стіл з білою скатертини. На столі сісти красива, але дуже строга "жінка", а з боків злегка зігнута, стояв два ангели з крилами. Всі вони були в білому і напівпрозорому, слабо падаючих робах. Жінка писала щось з величезною ручкою в ячмінній книзі. Вони говорять тихо серед себе, але мій голосний серцебиття не завадило мене від слуху все. Олену і слово «закриваємо» Я не говорю з ними. Я пам'ятаю, що я зробив. Якби вони не хотіли бачити мене, знаючи, що я бачив їх. Я зрозумів, що я зробив щось дуже неправильно і позбавив себе щось дуже важливо. Болить відчай, бо нічого не можна зафіксувати. Я закрив мене. Тепер він буде різним. Що це і як це буде? Я не знаю, але я нарешті зрозумів, що кожна дія відстежується і доля регулюється.

Я живу під мікроскопом. Я завжди відчуває себе як мікрофон, і все, що я кажу або навіть думаю, що слухаються і навіть записані. Основні докази і підстави для моєї покарання записані. Оригінал. І коли я не знаю, що робити, Я запитую вашу допомогу. Я не пам'ятаю в інтенсивному догляді, коли я був прагнути вирішити складне завдання виживання, я мав бачення. Незаймана посміхнула торкнутися і дуже затвердження. Дуже важливо, що вона виявила мені просту правду: Я людина, яка має право зробити помилки і слабкі сторони. Людина спочатку не може знати все, тому що іноді він не знає, що він робить, крім того, він слабкий і не може зробити все самому. Тому, в момент згубства, розпаду або згубності, він має сакральне право запитати про Верховну допомогу Небесного Отця. Як молодий дитина, збудував замок, але не в змозі поставити дах на власній будівлі, і вже готовий знищити все, з словами, що я не досягне успіху, раптом чує маму - Чи не плаче, але просто запитати мене за допомогою. І міцні руки батька економлять ситуацію. Я був рятувальний багато разів! Завжди, в часи сумнівів або небезпеки я пам'ятаю слова Богородиці і запитаю про допомогу. Все оселилося і простягається.

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що благовірний Бог. Ось чому так радісно в душі, як дитина, яка оцінилася батьками. Я хочу, щоб випробувати це знову і знову. І я не хочу бути винним, щоб не відчувати покарання на власній шкірі. Ті, хто любить його, будуть навчатися бути веселим. Видання

Надія Хілтон, Діалог в силосі

Джерело: www.b17.ru/article/104/