335
Живлення мазі від господарського мила
Я не буду сперечатися, в наших аптеках величезна кількість різноманітних препаратів і тим не менше не забувати про старі рецепти онуків. Ось мазь від господарського мила, який дуже ефективний при пустулкових запальних захворюваннях шкіри, вугрі, кип'ятіння, карбункули та інших спецій.
Що нам потрібно:
Господарське мило - 50г
Beeswax - 10г
Мед - 2 ст.л.
Прополіс - 10г
Mumie - 2г
Рослинна олія (сумка або льон) - 7-10 г.
Мило для дому повинно бути однаковим, темним і з певним запахом, ви знаєте. . й
З Мені потрібна мазь трохи, я буду робити половину дози.
Спочатку потрібно натерти мило і приготувати водяну баню. Ми плаваємо мило разом з прополісом і воском і медом, краще робити це під кришкою. При цьому в теплому маслі ми розчиняємо мумі таблетки і змішуємо з мольтеновою масою. Поки мазь прогріваємо, кладемо її в добре промивається ємність. За кімнатною температурою можна зберігати.
Як використовувати: ввечері наносите шар мазі на вогнище запалення, накрийте плівкою і закріпіть патчем. Зазвичай під час ніч кип'ятіння необхідно дозрівати і розбити. У 3-4 дні відбувається повне відновлення. Звичайні прищі можна просто змащувати цю мазь якомога частіше.
Головна Не застосовувати цю мазь для відкриття гнійних ран
Другий варіант мазі від кип'ят, його простий, немає навіть нічого варити - в рівних частинах змішують господарське мило, цукор і тертий цибулю. А деякі наполягають, що краще взяти цибулю запечена. Я не можу сказати нічого про це, я не перевіряв. Мазь також прокладається ввечері на кипіння і фіксується, вранці рана практично очищається.
Поговоримо про чистоту і свіжої шкіри. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Хімічне пілінг, ультразвукове очищення обличчя, вакуумне очищення - сьогодні ви можете вибрати все, що ви хочете, але якщо ви не любителя салонних процедур, ви можете піклуватися про вашу шкіру і в домашніх умовах. І звичайно, за допомогою мила!
Тут, наприклад, є акне очищувач. Натріть столову ложку мила, додайте трохи води і британу змочити в піну, додайте тут столову ложку дрібної солі і добре перемішайте. Ця суміш наноситься на вимитий обличчя і зліва на півгодини - це якщо ви закінчуєте, звичайно, так як він буде незрівняний для щілини! Промийте спочатку гарячою і потім холодною водою. Повторити процедуру потрібно.
І не забувайте про рецепт для лущення дивного дому - нанесіть шар піни, збитої з господарського мила на вологу шкіру, змочити ватний тампон з 5% або 10% розчином хлориду кальцію (навіть, що ви отримуєте у вашій аптеці) і протріть їх обличчя по лінії масажу. Дуже добре очищає забруднену, жирну і м'яку шкіру. Але цей варіант можна використовувати тільки якщо на шкірі немає пустул. Ефект супер гладкий і чистий обличчя приголомшливий!
Джерело: vk.com/feed?w=wall-6200377_205691