Хлопці, які не повинні бути пояснені, що це подібно для бути a людина

У нас є собаки, які ми рухаємось вперед. Дон Кіксот.

Я пам'ятаю, коли я був дитиною, я мріяв стати астронатом. Або героя. Хлопці, вони люблять, вони намальовуються на маскулінність. Здрастуйте! Що з костюма висівають до шауту «Чи йдете!», коли під вами тонн розчісної суміші вибухнуть, долаючи родючість землі, яка з серця, щоб обрубати голови міфічних ядр. Дуже красиво.

Але ми виросли і стали тим, що ми стали.

Дякуемо! Покажіть руки для тих, хто мріяв, він стане банком? Менеджер з логістики Спеціаліст з управлінського обліку? Програміст?

Що таке вибро про оплату за вогні, вакуумування, запозичення автомобіля? Миття приміщення.

Стійка в середині модного гіпермаркета, неспішно наповнювати кошик з підгузками, періммоном і чим ще є (дивитися в список), і ви думаєте, це те, що я повинен прийти до?

Є банери емансипації та фемінізму. Ми, підняті жінками, дивимося на неї з великою повагою. Він також правий на підтримку слабкого сексу і прощення їх маленьких слабких сторін і хобі, прямо?

Але не залишає відчуття, що «зловживання невірно».

Я запитав питання нещодавно. Що означає бути справжнім чоловіком в сучасному світі? Ні, не схожий на це. Що означає бути справжнім чоловіком? Про нас Де знаходиться місце для реальної людини?

Я бачу, що я нічого не придумав, ніж софісти відповідь. Як, будучи чоловіком для сучасної людини є подяка. Це рецепт!

Дуже логіка розвитку суспільства передбачає зменшення допустимого рівня тестостерону. Коли люди почали розблокувати великі населені пункти, альфа-чоловіки, здатні з рівною легкістю збити мамонти і племена, щоб розбити голову, ставати якось непопулярним. Оскільки вони небезпечні. Це люди, які не можуть обходитися. Вони дуже добре. Доо активний. Занадто агресивний. Що робити з альфа в розвиненому суспільстві? У кращому випадку буде офіцер поліції або військовий офіцер. У найгіршому злочині.

І так, жінки люблять їх. Не було скасовано. «Жінки люблять шкіру, тільки вони залишають здорові нащадки. й

Але вони зазвичай не мають сімей. Що означає, що вони не розмножуються. Це означає, що вони менше і менше.

Ми залишатися, по-домашньому і затишним, як зношені тапочки. Визначені, зрозумілі, люблячі діти і коти.

Якщо ви можете очікувати, що ми додаємо до серенаду під вікном і світлом, такий соціально прийнятний, акуратний божевільний, це тільки в цукерці і букетному періоді. Спочатку. Ну, виграти якось.

А потім зарплата, заздалегідь, полк на ніготь... Як ви проявляється? Як показати свою другу половинку і себе, що ви людина і не ламка?

Нема пам'яток.

Багато хто був написаний про спадщина війни, яка, здається, закінчилася сімдесяти років тому, але генетична пам'ять залишається. Людина є рідкісним значенням, він повинен бути захищений. Вечірній крок і коса. І я втомився.

Недавній минулий, як ідеальну маскулінність, запропоновані тільки варіанти, як солдат, герої-ліберт. Або будівельник комунізму, героя соціальної праці. Чи є альтернативою системі, дисідентом, політично активним інтелектом, апогеєм якого було залишити країну.

З більш давніх-давен – дворян з чітким кодом честі, стражданням про «долю Росії» (головно пасивний), або сильна людина, фізично сильний, працьовитий.

Добре, це важко з ідеалами. І якщо немає пам'яток, починаються спотворення.

Намагаючись довести себе і людям, які ми проводимо Y хромосом, ми робимо деякі дуже дивні речі.

Наприклад, ми купуємо великі червоні автомобілі, дорогі телефони, стильні костюми та інші фальшиві символи.

Ми працюємо з жінками. Багато жінок. Коли все, Lovelace, Дон Юань і Артур Пирогков є все мачо, прямо?

Ми навмисно жорстокі. Ми димаємо, ми сплітаємо, жарт непристойно і рідко чуємо. Ми пишу багато. Мій друг, приємний інтелект, один раз поділився своїми успіхами в реалізації свого роду. «Я не можу пити пляшки коньяку ввечері. І тепер я можу.

Ми вбиваємо себе спортом. Мойси жили під барбеллом або захоплено ламаються суглоби на футбольному полі.

І звичайно, ми йдемо на війну кожну ніч. Танки. Старі та молоді.

До речі, воїн – найяскравіший прояв маскулінності. Але поки немає війни, спасибі Богу, реальний вибір між міліцією, професійним військовим і, можливо, пожежники.

Мисливець також є хорошою роллю. Я знаю когось, хто в ньому. І за перший раз в житті, загинув когось. На щастя, кролик. До цього два роки відверта гірка на капюшоні вазіки. Це крутий випадок!

Культура шивальської пресупції, крім здатності їздити на конях в кані і грати в шахи, леді серця, ім'я якого повинна бути славленою з експлуатацією. Послухайте образ романтичного героя. Добре виглядає, досить. Але це болісно небажано. На додаток до віршів, пісень і квітів я також хочу їсти. Так ви не повинні страждати, але заробляти гроші.

А людина з соха, плугман - великим, не зовсім. Якщо ви заробите гроші для вашої сім'ї, не означає, що ви лікуєте, як людина. Нерідко потрібно щось схоже на хорошу корову з високою врожайністю.

У цьому цільному масі і плутанні ще видно два яскраві зображення.

По-перше, люди багаті і тому незалежні. Так багато любові до дорогих іграшок і підвищеного споживання.

По-друге, людина з хорошим здоров'ям, який дуже багато спостереження за цим здоров'ям. Починаючи з тренажерного залу і правильного харчування і закінчуючи сонячним і манікюром. «Ви можете бути гарною людиною...»

Обидва зображення зовнішні, як яскраві броні середньовічного лицаря з перами на блискучому шоломі.

Але ми намагаємось. Всередині є хлопчики, які ніколи не сказали, що це подобається бути людиною. Бо батько не міг це зробити. І мами, вчителями і вчителями, через гендер не вдалося.

Ми навчаємо.

Два речі важливі.

Професіонал і територія.

І насправді в руках.

Майстер своєї справи завжди міцний, незалежний і успішний. І матеріально і психічно. Наші фахівці завжди користуються попитом. Чи можна ви ліпити зубні протези або плитку у ванній кімнаті не точка. Залишилося лише вдосконалювати свій бізнес.

Ваша територія є власністю. Відокремити і доторкнутися. Ваша квартира, ваш будинок, ваш бізнес, ваш відділ на фірмі, після усього. Позиція власника дуже важлива для чоловіка.

Що таке доброта. Не забудьте її. Саме так проявляється справжня внутрішня сила. У недбалості, прощення, догляд, захист і тепло.

Так, чоловіки, сміливі! Жінки, почекайте, що прийде незабаром! Видання

Автор: Олександр Зантович

Фото: леді.tut.by/news/mensblog/431071.html