Як втратити 50 кг і почати нове життя з двома простими звичаями

Історія його неймовірної трансформації Народний розповів 67-річний ілюзіоніст Пенн Гіллетт:

Я зважився 150 кг. У 60-му госпіталізували високий артеріальний тиск. Я був одним кроком від удару. Лікарі дали мені шість дуже потужних препаратів, тому я б не загинув.

Ось як я був:

Потім лікар раджу зробити все можливе і неможливим для того, щоб схуднути - хоча 20-30 кг. Я почав міняти, оскільки я не мав іншого вибору.

Але в процесі трансформації я повністю змінив ставлення до життя. Ви можете сказати, що на 60 років я просто почав жити.

Спочатку я змінив свою дієту різко. Ви можете сказати радикально. Я влаштував все, щоб їсти не більше 1000 калорій на добу. Це дозволило мені втратити 900 грам чистої ваги на добу!

В цілому 50 кілограмів зайвої ваги, які мій лікар не хотів так багато, пішли буквально два місяці.

Що відбулося далі? Я дав твердий (або навіть жорстокий) калорійність і переключився до дієти з поживними речовинами Dr. Fuhrman. Це означає, що я більше не їсть тваринних продуктів, не їсти нічого, що виготовляється з оброблених зернових (солодових бункерів, наприклад, і хліб в цілому), і ніколи не додавати цукор і сіль на їжу.

Тепер я їсть ДУЖЕ велику кількість їжі, але тільки дуже, дуже здоровий. І змінив своє життя в найбільш радикальний спосіб!

Не зазвичай їсти сніданок. Я знаю, що це погано, але я ніколи не позбавлявся від цього старого звички. Для обіду я їсть величезну порцію салату з доданим оцтом. Для вечері з'їсти щось схоже на коричневий рис з рослинною рагою. У десертах теж я не заперечую себе: головне, що вони на основі фруктів. Моє улюблене десерт - це суміш великої кількості чорниці і какао-порошку. Так, немає солі в моєму раціоні, але активно використовують різні соуси - наприклад, tabasco. Моє щоденне харчування - 3 кілограми їжі. Це набагато більше, ніж будь-яка жирова особа їсть в день. Що таке не те, скільки ви їсти, але що ви їсти.

Я міг, ймовірно, дозволити великий стейк або шматок торта кожні пару тижнів. Але я просто не відчуваю себе їсти їх. По-перше, я не думаю, що це смачно. Наші смакові переваги є результатом наших звичок. Після того, як ви звикли до овочів, вони починають смакувати краще, ніж будь-яке м'ясо.

Я пам'ятаю, як поганий я відчував, коли я був 60. Я знаю, як я відчуваю зараз, сім років пізніше. Відмінність величезна. Якщо ви були, щоб випробувати щось, як це, ви, безумовно, не будете спокусити, щоб почати вживати щось жирне або солодке знову.

Я не навчаюся, але я тримаю себе, щоб зробити короткі 7 хвилин вправи щодня. Я запевняю вас, що достатньо! Часом, пара разів на місяць, я їзда велосипедом або жилетом тільки тому, що це дає мені неприпустимо задоволення. Навчання весело. Головне - знайти оптимальний режим навчання і не переробити. У мене є величезна кількість енергії. Тексти пісень, а це означає: Я буквально ніде, щоб покласти її! Я ніколи не відчував себе, як я на 30 років! Я просто щасливий!

У мене є 49-річна дружина і два діти. Всім помітили, що у мене сто разів більше енергії! Хоча я все ще не вірю, щоб дати м'ясо. Це океї. Вони розуміють.

Все, що вам потрібно зробити, це розвивати дві звички. Першим є здорова їжа. Для стартерів, просто віддаємо все, що містить тонн цукру і солі. По-друге, починайте з ранку. Просто за сім хвилин. Ви не знаєте, що ваше життя буде схожим на те, що ви слухаєте мене. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: ліфтинг.com.ua/Kak-sbrosit-50-kg-i-nachat-novuyu-gizn-za-schet-dvuh-prostih-privichek #31413