Метод Штаб-квартири: Як видалити бампи на ногах

Так сталося, що кістки на ногах, або бамперах, є чисто жіночою проблемою. У чоловіків на ногах не ростуть, бо м'язи ніг чоловіків є більш потужними і більш живими.

Коні на ногах - причини появиМоя мама останнім часом пішла до лікарні з цією проблемою. Бомби на ногах стали настільки болючими, що вона кладе там на добу, але спочатку відхиляла всі мої рецепти повністю, тому що вона була «люда старої освіти і довіряє лікарів». Він сказав, що її кісточки були спадковими, що вона повинна їсти менше солі, призначила мазь «террібно дорогий» і замовила її прогулятися більш так, щоб бамки на ногах не привели її маму до остеоартрозу. Звісно, вона не купила мазі, але вона згубно допускається, щоб поділитися своїми «коновими рецептами».

Поговорити про рецепти, які допомагають видалити бампи, потрібно зрозуміти, що ці бампи є. І це нічого, крім найпоширеніших солей, які завдяки нашому спокійному способу життя і неналежному харчуванню, потрапила в тіло і благополучно вкладено в ноги. Тому не можна прибрати конуси на ногах з будь-якою мазі - всі мазі тільки пропалюють біль, безпосередньо впливають на салінові відкладення практично без ефекту. Нам потрібні інші заходи, простіше, дешевше і ефективніше.

У інтернеті і книги на народній медицині існує безліч рецептів, таких як видалення бамп на ногах. Вони консультують різні речі - компреси від матері-і-кропом, листя лопуха з індином або йодними сітками, але це, на мій погляд, схоже на мертву поултику, оскільки заходи досить профілактичні, проблема не рішуча.

Як зняти бампи на ногах в домашніх умовах Так можна зняти бампи на ногах? Ви можете, і перший ефективний спосіб - використання жовчі вихованців або птахів, які продаються в аптеках. З якоїсь причини, вважається, що жовчі птахів ефективніше, можливо, я не сперечався. Купивши жовч, змащуйте протрудующих кісточок, бамперів на ногах, а поступово його активні ферменти почнуть розчинятися відкладені солі. Іноді ефекти швидше, якщо ви чергуєте використання жовчі з оцтом-іодинною настоєм (5 крапель йоду на чайну ложку оцту).

Ось рецепт, який прийшов з Байкала. Місцеві жителі стверджують, що дуже добре кісточки, боки на ногах знімають шматочки свіжої річкової риби, і важливо, щоб вона не заморожена. Шматочок рибки кріпиться до конуса вночі, і так для семи ночей, і на наступні сім ночей, ялицеве масло втирають в заспокійливе місце.

Добре знімають біль, розчиняють конуси на ніжках солі ванни. Не існує особливого рецепта тут - візьміть ручну сіль, скільки впилювати в долоню своєї руки, залийте в таз, і залийте понтазою гарячої води. Коли вода охолоджується до температури тіла, знижуючи хворі ноги там і спокійно сидіти протягом п'ятнадцять хвилин. Щоб видалити бампи, лазні роблять два тижні, після чого через тиждень перерву і другий курс, тільки 4 курси.

Як видалити бампери на ногах - метод ШтабуЄ ще більш радикальний спосіб. Для тих, хто потребує вирішення проблеми великих кісток на ногах, терміново і радикально. Метод був запропонований в газеті охорони здоров'я (10-2002) і отримав ім'я способу штату, після імені автора. Він радить змішати сіль з снігом в однаковій пропорції і нанести на заспокійливе місце, конус на 2-7 хвилин, відповідно до чутливості шкіри, після чого суміш знімається, швидко змочувати вологу, обернути заспокійливий суглоб бинтом, зверху бинтом паперу, а зверху ноги щось тепле, шарф, шаль. Такий теплий компрес слід зберігати від 3 годин до всього дня.

Моя мама спробувала цей метод. Вночі нога була дуже болючою, а вранці, коли ми знімали компрес, виявилося, що в місці, де наноситься суміш солі і снігу, досить сильний опік і навіть бульбашки. Згідно з рецептом Штабу, ми змащуємо все це з маслом обліпихи і в наступні дні весь світ обробляємо не конус, але опік. І сталося диво - близько десяти днів пізніше, коли опік відійшов, ми побачили, що бам на нозі стало помітно меншим і, відповідно до моєї матері, практично припинили боляче.

Як ми пізніше навчилися, цей метод може позбутися від не тільки бамів на ногах, але і інших проблем, де відбувається відкладення солі. Як я розумію, активна щітка крові і лімфи надходить на місце опіку, завдяки більш високій температурі, грудочки солі починають зламатися, відбувається швидке регенерування і відновлення тканин.

Якщо ви будете використовувати метод Штаб-квартир, щоб усунути пучки на нозі, радимо вибрати відповідний час для цього, коли у вас є кілька вільних днів, або не довести шкіру до стану сильного опіку, інакше це буде дуже важко прогулятися. Якщо у вас немає часу, краще розтягувати процес, знімаючи бампу з ноги не сумішшю солі і снігу, але з льодом, виготовленим в морозильній камері дуже солоної води. Зберігайте її на соєвій кістці до розтоплення куба льоду. Люди кажуть, що це добре допомагає.

Автор: Катерина Красива

Valentina, огляд на тему bumps на ногах Ми можемо сказати, що проблема є сім'єю - і мати мати їх, і я робити. Виконували багато способів видалення конусів і прийшли до висновку, що «домашні методи» можна тільки на початкових стадіях, після чого зняти вже кристалізований в щільний приплив неможливий, крім хірургічного втручання. Тому я консультую всіх, хто помітить зовнішній вигляд бамів на ногах, не соромтесь вирішувати питання. Я хочу відзначити, що найкращий спосіб я вважаю мікробурою, який описаний тут як метод Штабу - болить, але дійсно допомагає.

Джерело: www.arabio.ru/zdo/schischki_na_nogah.htm