280
Про батьків, менеджерів, дитячих садків і великогабаритних
Про батьків, менеджерів, дитячих садків і великогабаритних
У мене є син, який пішов до дитячого садка 4 місяці тому.
Ну, слово "гот" не дуже застосовно, тому що тут ніколи не було такої речі, що Микита кинеться вранці, що ходила до туалету, виконувала ранкові процедури, одягнені енергійно і весело пішли на сад. НЕ РА-ЗУ. Я не пощастив з цим.
Окремо варто відзначити, що дорослі, які проживають на одній території з Микитою, мають власний графік, їх робоче навантаження, їх плани і, як часто буває, знаходяться в стані часу. Вранці мій син і я не те ж. Навпаки він не поспішає і показує його з усіма зовнішніми виглядами, і я завжди поспішаю і нервую.
До того, як я став тренером і бізнес-динаміком, я був топ-менеджером. Люди, які знаходились, і мали право його використовувати. Наприклад, в прямій порядку, щоб дати прямий порядок працівнику, не виходячи з деталей і без пояснення причин. Як виявилося пізніше, прямий метод управління при взаємодії з сином не працює на всіх (право, як це не працює в управлінні співробітниками)! Що таке, що розповідає Нікіта: «Ком на, мити!» не пройде. Або слова «Нікіта» не особливо мотивує дитину виконувати це суперімпортантне і термінове завдання. Ж
Бо мені важливо, і він отримав ранкову щітку на барабані.
Працівники виконують завдання таким же чином, якщо вони сповіщали в авторитарному порядку і без емпатії.
Так, після того, як завжди є винятки і, звичайно, в будь-якій команді є застраховані люди, які, з страху, які будуть загартовані, будуть швидко працювати і виконувати завдання лідера з життєдіяльності. Але я б не хотів би будь-якого з менеджерів, які їх завдання будуть здійснюватися їх людьми. Картина, написана натхненним художником, буде дуже відрізняється від живопису, створеного художньою художницею. Навіть якщо вони малюють те ж саме.
І я не хочу, щоб мати неправдиву дитину, і все ще хочу зробити завдання.
Наполегливість «сумка, плаття, плаття, плаття» не працює.
Інтимізація як «Для того, щоб їсти всі ваші каші» не працюють.
Припустимо, щоб змінити відповідальність, такі як «Ви повинні зробити все самостійно» не працює.
Про дисципліну не працює.
І якщо ви піднімете свій голос, ви можете витягти свій мобільний телефон і перепланувати свою першу зустріч пізніше.
Окремо варто відзначити, що все добре в саду: є друзі, класні освічені і цікаві класи. Іноді проблема протилежна: ввечері ви не будете брати його додому з саду.
В цілому, моя проблема зрозуміла: Хочу зробити дитину в дитячому садочку з натхненням і робити це. І дії одночасно не відрізняються від тих, які менеджер повинен виконувати, коли він повинен привести до цілей і завдань, що стоять перед компанією, його люди.
Для них потрібні люди, які беруть участь і створюють чудові умови!
І дивовижна річ, коли ви починаєте шукати проблему з цього кута, рішення починають приходити до свого розуму. Не відразу, не швидко, але вони приходять. А потім, як очікується, дива трапляються і співробітники проходять до яскравого майбутнього, і дитина щасливо йде до дитячого садка.
За останні 2 тижні, Микита і у мене є:
Зіграно "теплий"-"холодний" при пошуках свого шарфа, який був в саду.
Вони пішли, слухаючи в своїх кулаках, щоб дати їх серцефел любов до вчителя.
Ми відсвяткували Всесвітній день доброго походу і добрих справ.
Увімкніть роботу і натискайте на неї кнопки «роздягання», «погладжування» і так далі.
Ми змагалися з хвилею на годинник, щоб перезапустити його і бігти до дитячого садка швидше, ніж він покаже потрібний час.
Я взяв мій да (тобто мене) до дитячого садка і вніс його до персоналу.
Зіграно протилежну гру, тобто все, що сказав, але навпаки.
Вони шукали сурцес, який перетворив сина в примний хлопчик.
Вони приховали піратські паси в шафі-купе і знайшли їх вранці.
І я купив його. Він пообіцяв новий іграшка і урочисто повернув його на ніч.
Але шлях до "купу" працював найгіршим, і дуже короткостроковим. На наступний день був майже затребуваний від мого сина. Як в житті. Навчитися надихнутим працівникам з мотивацією матеріалів завжди закінчуючи пошуком місць, де вони можуть бути оплачені ще більше. Чому? Самі навчалися!
Я знаю за те, що надихнула людей набагато ефективніше, ніж люди з вищими відсотковими ставками. Більш ефективніше.
Багато хто скаже, що це вважаю, що я навчаю дитину до таких ігор, тому що цей спосіб він звикне і нічого не зробить без створення творчої атмосфери. Але зараз я переглядаю його, щоб зробити речі з великим задоволенням і дивно навчатися бути незалежним швидше.
Таким чином, працівники, які працюють в прохолодній та здоровій атмосфері, починають створювати не тільки результати, але й ідеї для розвитку, дружніх колективів та унікальних культур.
ЗАМОВЛЕННЯ, в той же час, є найбільш неефективним. Люди близькі, відроджують, загиблими і чекають на момент помсти проти вас.
Дивитися фільм 12 років слов'яни, він показує образ лідера, який намагається вирішити все в найпростішому, прямому, авторитетному способу. Після перегляду цього фільму моя дружина сказала, що вона ніколи не покарає дитину силою. Легко наносити зусилля тим, хто ослабший, ніж ви (читати: нижче в ранзі).
Натхнення і створення навколишнього середовища, де люди відчувають себе, як герої складно.
Це те, що потрібно лідерам і батькам. Чи не це?
Автор: Максим Батирев
Джерело: batyrevmaxim.livejournal.com/75420.html