Ви також можете використовувати excuse “Я не маю грошей на це”?

A рік тому він став для мене, що ця заява приховує лаціна. Так, я часто не маю достатньо грошей, і я іноді мріяв про краще «доморожувати» коли настає «правий момент». Але все раптово я втомився від грошей, і я почав шукати вихід, і я знайшов вільні рішення — як зробити те, що я люблю.

Запуск не вимагає грошей. Вхід до лісу або стадіону безкоштовно! Для тих, хто потребує компанії та допомога тренера, є купаж безкоштовних програм з такими опціями. Nike+, miCoach, My ASICS, Endomondo, RunKeeper. Похід по будинку-робочому маршруту економить гроші на подорожі (не кажучи про переваги руху). Коли настала холодна зовні, я не по-іншому купуючи зимовий одяг, але переніс навчання до входу: 30 хвилин вгору і вниз від першого поверху до нитого поверху і назад - велике навантаження. До речі, я бачив цю ідею в Instagram :. Мій велосипед тема цього літа: Я орендував велосипед, але це ще вигідно запитати друзів за ним. Спасибі Андрію, я приніс всю серпень. Дуже дякую!

До речі, так! Зареєструватися В хорошому і доброму вигляді, звичайно! Запропонуйте їм допомогу і допомогти собі. Це свого роду взаємовигідного співробітництва. Останнім часом я попросив друзів на перехресних лижах.

Якщо ви хочете відвідати захід, знайти однодумців. Вхід до багатьох зустрічей є безкоштовним, якщо ви не тільки вийшли, але з друзями. Я недавно хотів би прийняти перший курс допомоги. Це дослідження в Пермі займає 1-2 рази на рік і витрати 5000 рублів. У всіх можливих способах (в основному через соціальні мережі), я збираю групу близько десяти осіб і отримав бонус на навчання безкоштовно. Я також зумів зареєструватися і був серед двадцяти людей, які відвідали майстер-клас з виготовлення кави в Турку з Red Cup безкоштовно. Щиро вітаємо Вас з Новим роком!

Вивчайте мову можна безкоштовно. Я дуже вдячний їм за це! Минулого року я дізнався про акцію на сайті LingvaLeo і купив річний доступ за 1000 рублів. день моєї підготовки вартість близько трьох рублів. Цього року я отримав одну і ту ж підписку, як постійний клієнт за 800 рублів! З кожним днем я відкрив цей додаток і дізнався (або повторити) слова в будь-який вільний момент (в лінії, в транспорті...). Недавні друзі ввели мене до англомовного іноземця, який живе в Пермі і готовий спілкуватися безкоштовно. Тепер ми зустрічаємось один раз на тиждень, і я хвилююсь, щоб зрозуміти і поговорити. Я також переключив комп’ютер на англійську мову. Я підписую свої повідомлення англійською мовою. В цілому вона створила середовище, яке підтримує і мотивує використання мови.

Не боятися говорити про те, що ви робите, і що ви пристрасно. Всесвіт слухає і відправляє нам правих людей і правих заходів. У неділю я хочу подивитися фільми англійською мовою на Клубі Горького Бібліотека. Після перегляду фільму ми обговорюємо його. Цей клуб безкоштовно!

Я зроблю подарунки своїми руками. Звичайно, якщо ви хочете і встигли. Якщо ми говоримо про подарунки для мене, я не соромлюся розповісти друзям, що мені дійсно потрібно - він зберігає їх від винахідливості, що подарувати мені, і я від непотрібних речей.

Не витрачайте гроші – витрачайте енергію на мотивацію. Це покращує настрій, підвищує впевненість в собі.

Автор: Анна Нікітіна

Джерело: interesno.co/myself/fdf9536e93a8