709
Кране падіння в Санкт-Петербурзі
Санкт-Петербург. 27 лютого. ІХТЕРФАС Північно-Західний - Будівельний кран знизився на житловому будинку в Санкт-Петербурзі в вівторок вранці на вулиці Камишової. За словами «Інтерфаксу» представника інформаційного відділу EMERCOM Росії, у житловому будинку є руйнування, в одному з квартир загиблих двох осіб. Як повідомляється в Головному управлінні EMERCOM РФ в Санкт-Петербурзі, повідомлення про інцидент в будинку 2, корпус 2 на вулиці Камишова в Приморському районі міста було отримано 10.31 МСК.
Вежа будівельний кран знизився на 12-поверховому житловому будинку. В результаті три поверхи отримали дозволи, в одному з квартир загинув чоловіка і жінку.
В даний час завершено операцію рятувальних робіт. 3 челов. 5 квартир зруйновані.
Свідоцтва про оковітність:
Ви не вірите, але на в'їзді на годину тому, вежа кран знизилася з прилеглої будівельної ділянки.
Здавалося б, багато травм. Підлоги вирізаються від 12 до сьомого (в прямому ефірі на шостому). Будинок зшитий, не допускається в тому, що він відрізається від усіх комунікацій.
Я все ще в факультеті, я не бачив нічого, але моя мама була стояча на дворі крісельних заспокійливих хвилин.
Аліна ледь встигла залишити на класі. Ніяких травм, але жити в квартирі, очевидно, не можна.
Дад в Японії.
Один хлопчик отримав ногу. Ми не знаємо, що це неправильно.
У мене немає сліз і руки стружка.
Вежа будівельний кран знизився на 12-поверховому житловому будинку. В результаті три поверхи отримали дозволи, в одному з квартир загинув чоловіка і жінку.
В даний час завершено операцію рятувальних робіт. 3 челов. 5 квартир зруйновані.
Свідоцтва про оковітність:
Ви не вірите, але на в'їзді на годину тому, вежа кран знизилася з прилеглої будівельної ділянки.
Здавалося б, багато травм. Підлоги вирізаються від 12 до сьомого (в прямому ефірі на шостому). Будинок зшитий, не допускається в тому, що він відрізається від усіх комунікацій.
Я все ще в факультеті, я не бачив нічого, але моя мама була стояча на дворі крісельних заспокійливих хвилин.
Аліна ледь встигла залишити на класі. Ніяких травм, але жити в квартирі, очевидно, не можна.
Дад в Японії.
Один хлопчик отримав ногу. Ми не знаємо, що це неправильно.
У мене немає сліз і руки стружка.