Щоб вдарити або не вдарити?

Щоб потрапити або не вдарити? Я часто запитав, чи можна використовувати фізичні покарання для освітніх цілей. "Ми б'ємо?" - сказав він. "Лупилі." Як сидять сидінь. Ніщо. Вирощування і отримання смартера. Привіт вдячний. Що говорять психологи?

Ви не можете потрапити. Не можна сплітати. Що? Він заливається клеєм в акваріум, і я пат його на голову для цього? Він приніс з школи, і я повинен купити його chupa-chups для цього? Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше. Або вони виростуть, щоб бути коронами, які розуміють тільки «не можна», але «не можна» не розуміти.

Добрий день Я збираю їх, які думаю, ви можете "споль", щоб навчити їх робити правильно. Деякі види семінару. "Повчання покарання." Ось ми йдемо. І батькам і мамами. Приходьте, сідайте в рядки. Я кажу (від стадії):

- Підніміть руки, якщо у вас є три або більше дітей.

Немає.

- Зніміть руки, якщо у вас є два діти.

Дві руки. І їх чоловіки чотирнадцять, я думаю. Ті, хто хоче дізнатися, як правильно говорити. Вчений спосіб.

- Зніміть руки, яка має одну дитину?

Більшість людей. Я кажу подякувати всім громадянам і запитати когось, щоб стати на сцені. Дунка Водокахкін підійшов.

до Мій батько, якщо все, збити мене з велосипедним насосом, він каже. Ну, ви знаєте, я дізнався багато з поганих речей. І я вдячний йому за це.

Всі запрошуються. Я чекав для кімнати, щоб заспокоїти і почати роз'яснення. Що таке просте поняття, як «морква і паличка». Іноді морква безпечніше. Іноді збивати. І як приклад, Дунк Водокачкіна - бам! - тріщина.

до Це, я кажу, це цілком можливо. Психологія, громадяни, що дозволяють, і не буде нічого неправильного з вашими дітьми, і вони дізнаються урок протягом тривалого часу.

пурпурпур Дунка, але вона мовчить. Тексти пісень, а це означає: Тоді я буду її в дупу! І коментар:

до Це, дорогі, краще, бо психологія не затверджує її. І ви повинні обмежити свою освіту. . й

А потім Водокахкіна перерває мене, кричущий вся зала:

до Що ви робите?

Моя слухачі стрибали, дивилися. Вони дивляться на Дунка, вони дивляться на мене. До Дунка, до мене. З закругленими очима.

- Я дивився! - Я теж дивився. - Ось тут, щоб обговорити що? Педагогіка б’є. Я повинен показати, ілюструвати.

Дунка манжети, очі запалити.

до Так, ви не можете це зробити? запитаний Данка.

- Я вже дорослий, Дунка оснащення.

- Ви можете мати дітей, тому що вони діти, правда?

Чоловік стрибав і сяйво,

до Так ви не можете бити дітей, це те, що ви сказали нам?

до Немає, я кажу, я хочу зрозуміти, чому я не вдарив тебе. Для педагогічних цілей. Що робити, згасити мене?

"Облік," людина відповідей.

до Що робити, якщо ви не подаєте звіт з обліку? Що ми робимо з вами? Чому б ви не були? Або велосипедний насос вниз хребта?

- «Ми не робимо дітей, поганяємо!». - Ми дорослі!

- Так що? Дитина приніс з школи, і ви його насос або тріщину. Припустимо, це допоможе йому вчитися краще. Можливо, ви повинні використовувати насос іноді. Або тріщина? Якщо ви хочете зробити свою роботу вчасно. Чи не це?

до Так вони відповіли, що неможливо, людина вирощує. Я не повинен слати її на голову.

- Чому ні? - Я подрібнити плечі. - Іноді, можливо, ви можете.

Номер зміщений рельєфом.

до Залишилося лише визначити, в яких випадках неможливо, і в яких випадках це можливо. Але ви повинні розуміти значення фізичного покарання. Чому це? Яка точка болить когось фізично?

до Не дозволяйте йому зробити це знову! Ні жінка потіла від аудиторії.

- Теплий Майже гаряча. Якщо ваша дитина намагається поставити шпильку в розетці, то спина голови допоможе йому відмовитися від цієї ідеї.

Іншими словами, фізичні покарання призначені для виключення шкідливого, особливо життєздатного поведінки. Парадоксально це те, як батьки оберігають відчай. Це найбільш важлива функція фізичного покарання. Що ще?

до Мій батько побити мене за кокси, зважений Дунка. - Щоб дізнатися краще.
- І для Турбовської гумки сказав, хто в аудиторії. - Виготовлений блок з ясен.
- Я для двох. І коли я погано, занадто...
до І приклеїв нам хвіст кота на підлогу.

Аудиторія сміється. Я пішов до чорної дошки і писав:

«Звісно і небажано – що потрібно і небажано?» - сказав він. - Що ви знаєте?

- Розкажіть. Але це дуже просто. Дуже просто.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина зробити щось, фізичне покарання виключено.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина не зробити щось, фізичне покарання не виключено.

Підійдіть, будь ласка, ті, хто покарає дитину на бідні сорти у школі.

Кілька людей отримали.

- Ти ідіот! Я сказав, а потім люди розросли в небезпекі. Як ви навчите дитину не погані позначки з його фістами?

Ви можете навчити дитину отримати хороші оцінки. І якщо ви хочете, щоб він отримувати їх, то фізичну покарання виключено. Сидіння (Я один в номері).

Я кажу це знову.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина зробити щось, фізичне покарання виключено.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина не зробити щось, фізичне покарання не виключено.

Тепер відповідь на питання. Якщо дитина не хоче їсти, варто зануритися на голову для профілактики?

до Виявляється не, людина відповів, подряпина голови.
до Виходить, що ні, луна Дунка Водокахкіна.

- Всі права. Що робити, якщо ви не зробили домашньої роботи?

- Ноп.
- Ноп.
- Нове!

- Добре. Я думаю, що ви зрозуміли зараз. Фізична покарання має функцію заборони. Не робити це, тому що це не робить. Період.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина зробити щось, фізична покарання не тільки безглуздий, але шкідливий. Про нас

- Я розумію! – задоволена аудиторія відповіла в хору, і диспергувала. Через хвилину вона повернулася до аудиторії. Дунка Водокахкіна, і вона відірвала.

- Чому ви запитали, хто має скільки дітей? Що робити з темою?

до Це дуже простий, я відповідь. Для дітей в сім'ях використовуються багато дітей. Якщо я не помилився, то в Росії на початку XX століття сім'я мала в середньому 13 дітей.

- Так що?

до Це те, що коли один з дітей винний і покарана, решта з них навчається важливим заняттям. Вони знають, що їх брат не буде робити, що він робить.

З іншого боку, освітній зміст покарання був адресований не так багато до винних братів.

Ці ж ціль переслідували громадські загибель (або виконання): «Не робіть це, однодумці, інакше ви будете страждати однаковою долею. й

Але сьогодні, коли сім'я, як правило, одна дитина, фізична покарання більше не вибачає.

У минулому, коли батько б'є дитину, він викладав інші заняття.

Сьогодні, коли батьки побачили дитину, він потрапив до дитини, і це все. В цьому будь-якому місці немає нічого освіченого або освіченого.

Автор: Віт Zeneve

Джерело: psyberia.ru/mindterritory/punishment