й Олена Шумілова
Коли я був у старшій школі, ми мали дивний хлопчик в класі. Спочатку був привидний хлопчик. Він був на списку, але він був дошкільним. Ми не побачили його або знаємо, хто він був. Я дивився, що він був і чому він не пішов до школи. У нас був ще один хлопчик в домашньомушколі, але він зрозумілий, що він мав проблеми з нирками. Я не знаю. За роки, це лише прізвище.
І пішов він. Він вийшов, щоб бути дивним. Я нічого не знаю про аутизм у часі. Не знаю. Я не знаю, що він був діагностований, я відчуваю, як Asperger сьогодні. Що таке аутизм з високою ефективністю. Він був дуже дивним. Ніколи не зробив контакт очей. Я розмовляв дивно, дуже незрозуміло. Я не говорив нікому. Я не сидю. Складання руху.
Він ніколи не просувався в класі, він відповів в письмовій формі. І це чудово.
І ми, як і всі діти, були жорстокими. Ми сміхалися на нього. Рідкісно. Навіть жарт був серед дівчат - якщо ви побачите погано, ви зберете його. Це шум прямо зараз. Ми просто не розуміли, що він не може бути Це щось сильніше, ніж він. У такому тілі, і всередині він так само, як нам. Що він не може говорити голосніше, більш правильно. Не можна шукати його в очах. Він не знає нас. Як виявилося, він хотів спілкуватися. Хлопець був дуже яскравим, розумним.
Я не знаю, де він, і як. Але коли я зрозумів, що сталося на мій злодий син, я відразу пам'ятав його. Відразу. І як це натискається в голову, ви не можете сміятися на людей.
І щось інше відбулося нещодавно. Відповідає мені цю історію. Одного разу в інтернеті з'явилася невелика боротьба - Я його свідків. Одна жінка, психолог, атакував батька особливої дитини. Я не пам'ятаю, що вона не схожа. Агресія була серйозною. «Чи не було вини, не було нічого щеплення». Це три роки тому. І сталося, щоб торкнутися на цю сторінку жінки онлайн. Де вона пише про те, що вона була особливою дитиною, і багато друзів відвернулася від неї.
Відчувається, коли ми судимо когось, ми не бачимо всю картину. Бог дає нам можливість побачити більше, щоб зрозуміти. З Амперсом в аналогічній ситуації. Займається тим же доріжком в тому ж локкасини. Щоб зрозуміти, хто ви судилися.
Він також сказав, що засуджуючи, ми беремо погану карма з людини і даємо йому нашу хорошу карма. Ці приклади переконують мене, що це працює.
І з цього особисто я бачу два висновки:
- Якщо вони атакують вас, не заплутайтеся всупереч. Я хочу захистити себе від несправедливості, я знаю. Хочу сказати, що це не вірно, криється. Або що людина не має права... Не витрачайте енергії. Тепер я знаю, що ми подбаємо. І наша справедливість, теж. Неважливо, як це відбувається, але все на Землі є точною як в аптеці. Всі дії підраховуються і винагороджуються. Ви будете подбати, захищені.
Історія. Одна дівчина, яка хоче приховати її гріх, вагітна і неодружена, зв'язана з батьком, що її дитина була від черниця. У монах жили біля с., променували і подаються.
Батько став загиблим, змушував монах взяти новонародженого малюка. І хоча він зрозумів, що він не був батьком дитини і не повинен підняти його, щоб батько дівчини був невірним, і дівчина лежала, він не протистояти. Місцеві жителі почали обходити мон і сміятися. Але він продовжував молитися, віривши, що Бог буде робити все.
Він виріс на рік після року. До того, як серце матері стояв і розкриває правду батькам, щоб відродити сина. Батько дівчини усвідомив, що гріх він зробив, таким чином, лякаючи невинну мону, впав на ноги і просить прощення довго. Але монах не був щасливим про цей предмет. Що сталося. Божа волю.
- Не судити інших.
Я знаю, що це важко, неможливий, нестерпний. Але чому б ви доповнили когось до іспитів? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Засуджуючи розлучення людей, ми ставимо нашу родину в небезпеку. Згода тих, хто не працює, ми ризикуємо втратити свій улюблений бізнес. І так далі. Ви хочете?
Ми часто бачимо тільки кінчик айсберга, не знаючи, що дійсно відбувається. Подруга шахти раптом стала похмурою і похмурою, хоча до цього він був веселим і веселим хлопчиком. Кожен, хто знає його, він завжди був. Я пам'ятаю його, коли його матір був живим. Що він був потім. Тексти пісень, а це означає: І коли вона ліва, його світ затіняє.
Ще один друг шахти розірвав. Я проти розлучення. Але я бачив її в новому шлюбі і зрозумів, що вона була реальною. Що минулого разу вона носила маску, вона спробувала бути кимось. Він був всім штучним і самовільним, тільки для двох, чоловік не хотів би дітей. І тепер вона щаслива мати сім'ї. Реальний. Іноді сміється, іноді сміється. Чи варто судити, щоб остаточно покинути і жити повноцінне і яскраве життя своєї справи?
Кожна людина має свої причини і фон, щоб бути певним чином. І до тих пір, поки ми їх знаємо, Щоб дізнатися і зрозуміти їх, ми повинні бути частиною цієї історії. Ви дійсно хочете бути героям тих оповідань, які ви говоримо про суд?
Будьте обережні. Повідомлень, думки. Оскільки ми страждають меншою від карми, ніж від стипендії. І через витривалість, ми збираємо стільки не дуже добре на нашу голову – з нашими засудженими, gosip, погані справи.
Життя вашого життя - це завжди право зробити. «Ніч, що відбувається навколо» і «нездатні і нелюдські люди». Живіть життя, змінити, стати краще, очищати життя, допомогти вашим близьким рости.
Що я хочу тебе! Видання
Автор: Ольга Валяєва глава з книги "Фрут-Беарінг". Про жіночу зрілість
Джерело: www.valyaeva.ru/sto-raz-podumajte-prezhde-chem-kogo-to-osudit-ili-posmeyatsya/