Як наші альфа-інстинкти допомагають нам подолати наші страхи

Я виявив багато мужності, де я ніколи не хотів би взяти ризики до того, як я став більш впевненим, що не боятися спілкуватися з продавцями в магазинах, навчився сказати «не» іншим людям, пропущеним на моїй ліцензії і отримав за колесо автомобілів, навчився захистити свою точку зору і захистити себе. Я маю другу дитину вдома! Це шокувало всіх рідних. Я пам'ятаю про те, що така зміна у себе. Як? Де все це приходять з? Я завжди був непристойним, сором'язливим, не може підійти до себе, приховавшись, ухилявся, уникаючи конфліктів.

Все про альфа-інстинкти ...

Коли ми повинні взяти відповідальність за когось, коли ми стаємо батьками, наші альфа-інстинкти активуються. Це інстинкти для догляду, захисту, укриття, порятунку, свинцю, керівництва. Тепер ми самі, чи ми усвідомлюємо це чи ні, є в провідному положенні, і це може налаштувати свою власну тривогу. Альфа-інстинкти дають нам силу впоратися з раніше складними ситуаціями і, як це було, через них через нові способи.

Учні нейфельдського інституту про те, як їхні альфа-інстинкти допомогли їм подолати власні страхи.

Гале була просто зустріла про водіння на шосе. Як вона простежувала, де може статися цей страх, вона згадувала дитячу ситуацію, в якій вона переживала сильний тривожний стан, викликаний поділом. Він і його батьки пішли на похорон і всі втратили в сноуці. Не лякала батькам, що сталося, і вона не розуміла, що їм довелося піти на похорон, і це було розпочато снігописання. Але вона повинна мати справу з її страхом якось. Вона мала ідею, що вона могла піти на шосе, як хтось інший драйвер. З тих пір, як і раніше, вона надягає когось ще в своєму автомобілі, і їзда на цю дорогу. Займав альфа-інстинкти і страх відійшов.

- Памела завжди боїться копів, і в один день вона була оточена дітьми, поки бджоли летять навколо. Зовні вона була дуже спокійною.

Jacqueline каже, що чоловік завжди боїться літати до тих пір, поки він не мав комфорту своїх дітей на площині.

- Дебора був найстарішим з її чотирьох дробів. Моя мама завжди розповіла мені: "Подивитися свою сестру!" Так, альфа-інстинкти приймали корінь у дитини. Її сестра була 18 місяців молодша. Дебора був близько 3 років в часі. На суді з'явився такий випадок: сестра прийшла до неї в сльозах і скаржалась, що вона була занурена хлопчиком. Хлопчик був 7 років. Він був просто гігантом для Дебора. Але Дебора було визначено, щоб навчити його уроку. Вона вирішила пішов до нього, і сказав йому не торкнутися її сестра знову, або він не буде добре! Маленька дівчина трьох стоїть перед сім-літнім хлопчиком і загрожує його маленьким пальцем. Хлопець шокував. Тоді він визнав, що він просто захопив відвагу Дебора, а з тих пір він повинен захистити і захистити як від них на суді, тобто подбала його турботу.

Лекція Дебора Макнамара «Аларма», Інститут Ньюфельда

Приготований Юлії Твердохлебової

Джерело: alpha-parenting.ru