Поколение Селфі

Я відкрита Instagram, я бачу мої повідомлення, я бачу незліченність власних обличчя. У різних місцях, в різні часи, в різному одязі – однакова особа. Я дивився в дзеркалі і дійсно, мій обличчя. Це виглядає так іншим. Це свого роду, але це приємно... Я щасливий тут. . й

Чому ми всі необхідні ці гігабайти власних обличчя? Слово selfie став настільки популярним у 2013 році, що він був включений до Оксфордського англійського словника. Офіційно. Коли така популярність надходить до слова, лежак розповість про моду. Психіатри говорять про хворобу. Психоаналітик розповість про симптом.

Симптом є компроміс між бажаним і можливим. Що таке компроміс? Фотографія – наше відображення. Перша рефлексія ми знайдемо в дзеркалі протягом 6 місяців. Від 6 до 18 місяців, ми намагаємося відтворити ідеальний образ, який ми бачимо в дзеркалі. Дитина заморожує, він бачить себе більш вільними, руки і ноги не струшувати, мати посміхається на образі в дзеркалі, вона любить нас. І цей образ відобразився в наших головах назавжди. Ми прагнемо до цього, і ми ніколи не досягнемо цього, бо це тільки відбиття.

Кожен робить те ж саме з камерами на своїх телефонах. Ми робимо обличчя, вибираємо найбільш успішні, на нашу думку, кут і візьміть малюнок. Ми захоплюємо ідеальний себе назавжди, а потім знову і знову. Це ідеальне зображення, це мій.

Симптом – це спроба молодих людей переоцінити ранній етап зростання, переобирати себе з сенсом, перебудувати своє тіло в рефлексії. Ця спроба допущена до збою заздалегідь, тому що любий вигляд не можна замінити камерою, подобами і репостами. Любов може бути отриманий тільки шляхом надання. І подарувати сучасну людину практично нічого. Ось недійсний всередині.

Коли я шукав матеріал для цієї статті, я прийшов через деякі жовті преси з порадами про те, як зробити себе більш цікавим. Ми даємо себе до рефлексії, придуманого інтернет-світом, де наші самовідношення - богиня - жити гарним життям для нас, і інтернет-журнали дають нашим привидам поради про те, що робити своїми майстрами - рабами, щоб вони, самовідомості, виглядають більш привабливими ... для кого?

Сценарій Dulafim

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: psyfactor.org/lib/selfie.htm