Ошібку дозвіл. 3 Нестерпабельності якості

Ви помітили, як іноді в голові, здається, поворот на стрічку. Після того, як ми робимо те, що ми розглядаємо помилку, помилки.

Це як хтось натискає кнопку і... Як я можу? Чи не ви зробили щось інше? Я повинен мати хоча б припинений і думав. Довгий час Я не приступав. І не ступить. Або степид? Вимкнено її шпилькою. Я повинен зробити це по-різному. Ми повинні чекати (до цього швидше, не на всіх). . . "

І це м'який варіант.

Це на, і це на! Протоколи, години та час Стрічка не зупиняється. Наша увага зосереджена на наданні послуг, які тривалий час були в минулому. До того моменту, що не можна повернути, не можна змінити.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зберігайте його інтенсивним, лікуючим і відштовхуючим, не захоплюючим і виведеним!

Де виникає увага, є енергія. І виходить, що всі наші енергії зливаються, починаючись з часу машини, і до дня. Нехай весна буде навколо. І дайте нам реальність. І давайте коханим, дітям, колегам з любов'ю, нам потрібні проекти. Але ми не з ними. Ми вже пішли, зникли, випаровуються. Ми в цьому, з нашими чуйниками і самозніманням. Так виходить, що життя, реальне життя - зі сходами, заходами, прогулянками в дощі, новими завданнями і можливостями, ніжними поцілунками і веселими зборами - проходить.

І це час, щоб зупинитися і подивитися на свою непереносимість. Що ми бачимо?

1,1 км Непереносимість, самозабезпечення є ознакою неповненого почуття самодостатності. Це як би людина була говоряча, я є ідеальним. Я не можу зробити помилки або пропустити. Інші можуть. Але не мене! Це неприпустимо мені. Я завжди маю на увазі! Період! А коли це відбувається (і це відбувається знову і знову) починається марафон: «Покарати себе важче і вичерпувати себе на виснаження. й

2,2 км Непереносимість - знак ігнорування реальності та невідповідності до життя. Реальність полягає в тому, що люди не ідеальні. Помилки і помилки є досвідом, які можуть стати стимулом, щоб отримати краще. Що таке досконалість, щоб бути затребуваним не в результаті, але в процесі. Що життя розвивається і поліпшується через помилки програми. Після того, як навіть мутації, які призвели до еволюційних змін, є «податками» та програмними збої.

3. У Непереносимість і самовизначення є ознакою незрілої душі. Тільки дитина може вірити в його неспроможність і неспроможність. Він прагне бути захоплюючим і сердитися, коли він не досягне успіху, коли він щось не так, як він хотів би. Тільки дитина боїться судом і судом - батьківський, вчитель, застрахувати однолітків і друзів. Тільки дитина відчуває яскраві емоції про це і наступного разу страшно повторити помилку, помилитися. Дуже легко робити нічого.

Якщо це сталося з вами, то вам потрібна дуже важлива точка – дозвіл на помилку.

Уявіть, що ви перебуваєте у вашій дитячій кімнаті. Так, в той же кімнаті, де ви провели свій дитинства.

Уявіть, що ви шукаєте батьків. І з них Або один з них. Першим запам'ятався той, хто запам'ятався.

Чекаємо на вас. Якось трапиться гонна. Дуже важливо для вас.

І раптом, мама або тато починає щось розповісти. Послухайте. Ви навіть не розумієте слів. Але поступово слова починають з'являтися і звук.

«Діти, пам'ятати щось. Дуже важливо. Ви не знаєте багато речей. Ви починаєте щось, киньте щось, зайдіть до кінця в щось, відключіть шлях десь. І ви зробите помилки. Я буду. Зробимо помилки. Ви навіть зашкодуєте інших людей. Це відбудеться. Що це життя.

Ви можете зробити помилки. Ви можете бути неправильними. Це нормально. Що відбувається для всіх. Я люблю тебе завжди. Що б не сталося. Пам'ятайте, що коли ви неправильно.

І пам'ятайте, що важливо не помилитися самому, а не помилитися самому. Це те, що ви робите після. Будь-яка помилка може навчити вас щось. Будь-яка помилка збагатить ваш досвід. Будь ласка, ви робите, що болить когось іншого, зробить вас життєздатним. Це не те, що ви неправильно. Невірно. Що таке те, що ви робите після.

Як виростає ваша душа. Ось як вирости. Хоча для мене, ви завжди будете маленькі діти я люблю нічого. Не для хорошої поведінки і відсутності поганих сортів. Не для тесту, написаного ідеально. Я люблю тебе безумовно. І це завжди буде.

Дозволяти, що голосне кільце всередині вас в довгий ехо на заході. Давайте йому народжувати дивні образи і тихі мелодії.

Нехай життя говорить вам через це. Хто не хоче бути ідеальною. Вона не очікує нічого від вас. Це витік. У свій спосіб і в власних ритмах. Поза ілюзією і очікуваннями. За межами вимог і обсягу.

І якщо щось йде неправильно, якщо ви помилитеся, зайдіть в цей потік. Добровільний. Залиште минуле до минулого. Не подумайте про те, що ви можете зробити інакше. Після того, як поліпшення не означає «витратити ідеальний результат». Це означає "Ох!" Я зробив краще сьогодні, ніж вчора. Це означає, що пристрасть до процесу і задоволення від помилок. Вони роблять наші душі зрілими і мудрими. Видання

Автор: Альона Олешко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Soulсезони.ca/Article/2437/6