332
П'ять законів любові
П'ять законів любові: Уроки з елементів води Коли ми говоримо слово «Любов,» збиток зображень, що обертаються через наші голови. Від ніжних слів до пристрасних конфесій. Від повного значення тиші до поділу. Від смішних секретних прізвищ до першої посмішки першої дитини. Любов заповнює наше життя.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Вирощується, росте, цвітає і вносить плоди.
Ми чекаємо на неї. Сад без неї. Ми сумуємо, коли вона залишає.
Тексти пісень, а це означає: І вона чарівна, перетворюючи повну незнайомцю в найважливіше, найцінніше.
Любов зберігає з'єднання живим. Долі, які приїхали до нас,
Любов створює підключення. До нас не існує: з нашими близькими, з ким переплітаються наші долі.
Любов продовжує зв'язок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Потік життя триває невизначено.
Ми можемо сказати, що наше життя щасливе. Ми відчуваємо себе підключеним. Ми самі робимо.
Для цього необхідно знати закони любові. Бо любов - природа. Він також має свої природні закони. Ми не знаємо про них. І якщо вони зламаються, то зламаний,
Щоб доторкнутися до законів любові, просто візьміть чашку Ace від таро. Взяти погляд на це, з керовим почуттям того, як ви відповіли на цей чудовий архетип душі. Він - корінь елемента води. Це символ любові і створення його просторів. Він містить секрет, як відбувається спілкування з нескінченним струмом!
П'ять законів любові
Уроки з кореня води 1. Закон про внесення
Ми отримуємо від наших батьків. Немає причин. Ні. І в цьому просторі ми навчимося мудрості, які люблять подарунок. Вам не потрібно нічого подарувати. Ви не повинні працювати. Ми не будемо нічого! Ми отримуємо все інше. І ми просто повинні прийняти його. І скажеш: "Дяку тебе."
Ми не можемо прийняти будь-яку любов.
Якщо ви ще не відмовляєтеся від батьків (бо чи одного), якщо у вас є скарги на них, якщо ви відчуваєте себе про них, або повинні відповідати іншим вимогам. Якщо ви постійно дивитеся на те, що зараз називається «травмою дози». Якщо ви не знаєте, що це важко сказати, «Мої або Татусь» Я так само, як ви. Якщо простір ваших відносин з батьками не є безкоштовним і простим "Дякую вам". У цьому випадку ви порушили закон про прийняття. Ви не можете прийняти любов з будь-якого іншого. Ви можете відчувати себе, як ви приймаєте його. Але ви завжди будете мати язик (або явний) почуття, що ви привітаєте когось щось для своєї любові.
2. Закон самопізнання
Ми навчимося, коли ми виростимо і створюємо нашу гру на життя. Ми навчимося бачити себе в рамках цього прекрасного світу. Ми бачимо світ добре. І ми добре, теж. Ми тонкі. Ми гарантуємо безпеку.
Ми можемо бути невірними, тому що ми не ідеальні. Так, ми можемо зробити потворні речі. Але помилки стають найціннішим досвідом. І ми можемо виправити потворні речі. Але в самому серці нашої природи ми процвітаємо і добре.
Якщо це право порушується в нашому житті, ми будемо шукати безкінечно для відшкодування та підтвердження любові.
Якщо вам складно легко, вільно і з інтересами розповісти про те, що ви любите себе, цінуйте і повагу. Якщо ви захочете себе багато. Якщо ви часто підозрите, що вони не люблять вас. Якщо ви схильні до ревнощів і недовіри. У цьому випадку ви порушили закон про любов до себе. І ви не можете бачити в коханій вільній і окремій істоті. Вам буде потрібно, як кицька, так і за підтримки. Для того, щоб у вас була робота. І за нього, в кінці, буде нестерпним тягаром.
3. У Законодавство Гівінг
Знаходимо в моментах геносисті. Коли хтось торкається нашої душі, ми не знаємо чого. Ми хочемо зробити щось для цієї людини. Немає причин. Не чекаючи нічого в поверненні. Ми хочемо, щоб він почував себе добре. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Якщо це право порушується в нашому житті, ми не можемо відповісти на любов. Ми не можемо дарувати любов. Якщо у нас є внутрішня зустріч, яку ми повинні повернутися.
Якщо ви знаєте, що «Я закоханий перед тим, як зупинитися!» Нехай вони люблять мене зараз! Якщо у вас є довгий список вимог, «Що варто бути тим, що я буду любити?» Якщо вибрати чоловіка як товар. Тоді ви порушили закон Гівінга. І ви не можете бути у вільному, безперешкодному, постійному обміні любові з коханою людиною. І буде складно назвати його улюбленим. До того ж, за час, ваш список вимог буде більшим і міцним. Що часто закінчуються фінальною лінією, «Добра людина передається. й
4. Прямий запит
Ми розуміємо цей Закон, коли ми зрозуміли, що нам потрібні інші. Так, нам потрібно відчуватися, щоб відчути себе. А коли ми усвідомлюємо, що інші люди не є нашими батьками. Вони не повинні знати, що нам потрібно. Щоб дізнатися їх. Іноді, відкрито і відкрито запитати про допомогу.
Якщо ви виявите, що це важко запитати інших. Якщо ви не знаєте ваших близьких, які ви хочете сказати. Або що вам не подобається, що вам не подобається. Якщо ви думаєте, що вони самі повинні вгадати все і побачити ваші приховані бажання. Якщо ви думаєте, що ви не повинні тягнути їх з вашими запитами, і ви можете впоратися самостійно. Якщо ви не хочете бути тягаром до них. У цьому випадку ви порушили закон про прямий запит. І це буде важко для ваших близьких не отримувати сигнали від вас про їх потребу. Вони не відчувають, що вони важливі для вас і необхідні для вас. Тексти пісень, а це означає: І ви будете кінець почуття незадоволений і сердитися, тому що ніхто не в світі може здогадувати всі речі, які ми хочемо і потрібно. Навіть якщо це здається для нас.
5. Умань Закон про поважну відмову
Цей Закон розуміється, що ми не хочемо прийняти. Або коли любов нашого партнера все ще живий і сильний. А потім нам необхідно зв'язатися з конфіденційно, «Я шкодую, але я не буду (або не буде) брати його більше». Я не маю нічого, щоб дати вам в поверненні. І якщо я попередив, що я, я буду лежати.
Якщо ви виявите, що важко сказати «No». Якщо ви не можете відмовитися. Якщо ви відчуваєте себе шкода для вашого партнера (або кого, хто любить вас) і думаєте, "Як бідний він збирається вижити це?" Якщо ви схильні відчувати винність. Якщо це частий гість і практично фон. Тоді ви порушили закон про поважну відмову. Ваше життя буде наповнене крилом. Зробіть себе і іншим. І лежачи - це антитез любові. Вони живуть в місцях, де приходить любов.
Ці п'ять законів є фундаментальними. Вони підтримують чистий і яскравий джерело любові. Вони роблять вільний потік. Навіть коли відносини закінчуються.
Вони свіжі джерела для нашої душі. Поміряйте себе в цих законах знову. Подивіться на глибину красиву чашку. Це мудрість століть, вічність символів і знаків. Що таке супутньою душею жінки.
Чи можливо ваше джерело Елементів Вода дасть вам визнання справжньої любові!
Автор: Альона Олешко
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: Soulсезони.ca/Article/2436/4