Життєві жінки і чоловіки...без шляху

Солдат Джейн, режисер Ridley Scott

Коли жінки вирішили контролювати все, закон полярності навчає їх бути хлопчиками, не чоловіками. У той же час у чоловіків, які здатні виконати своє чоловіче завдання - самостійно піти.

Пам'ятайте, як представлені символічні чоловіки і жінки. Чоловічий символ МАРС – коло з стрілою. Жіночий символ дзеркала - коло з хрестом. У здорових відносинах людина веде, і жінка сяє, де він веде, милуючись своїми якостями і відображає його захоплення. У сучасних разів все перевернулося: жінки під керівництвом і чоловіка втратили свій шлях.

У сучасному суспільстві вірять, що жінка має право бути швидкою і примхливою. Це насправді чоловіча якість. Це якість альфа-чоловічих – успішних чоловіків (команди, науковці, спортсмени, бізнесмени, мандрівники тощо). У той же час не варто забувати, що успішна людина є дуже суб'єктивною концепцією для різних жінок з різним вихованням, життєвим досвідом, соціальним статусом і різними віковими групами – той же людина може бути як «за успішною» так і «перевагою». Ми часто втілюємо вимоги чоловіків, як примхливі.

Жіноча примхливість має фундаментально різну природу: фізіологічний, жіночий-пропріетний і грайливий-mercantile (... Я перевіряю це, можливо, я буду отримати ще більше відхилень, компліментів, уваги, подарунків і т.д.). Розумні чоловіки розрізняють всі три підтипи примхливості та лікують їх відповідно до різних рівнів толерантності, можливостей та внутрішнього виховання.

Ще один приклад спотворених відносин, коли жінка бачить її стосунки як проект. Нерідко ця ідея продається в тренінгах на тему «Як одружитися?». Жінки просять писати якості людини, які хочуть бачити поруч з ними. У результаті люди з жіночими органами збираються і розробляють стратегічний план, щоб перемогти противника.

У сучасному світі часто виникають такі відносини, коли «контролюючі» жінки роблять успішні кар’єри і стають фінансово незалежними, а потім закохуються в любові з поганими хлопцями (мені без шляху). Вони падають в любов, щиро і починають продавати їх ідеї відносин.

Як і чоловіки, які отримують ніс від. На жаль, тепер наші чоловіки підняті переважно мамами і бабусями. Жінки позбавляють хлопця контакту з його бажанням, намагаючись на них значення сім'ї як ідеї: Подумайте про маму! Все для сім'ї! Навіть якщо це не через суворі покарання, але з обструктивними лекціями: "Як можна боротися в школі?" Будьте приємними! Що буде вашим сусідам / родичам? Він також сказав: «Якщо ви думаєте про себе, ваша мама, ваші друзі будуть погані» (Я не розумію, чому друзі будуть погано?).

Ось як хлопчик зробив дівчину. Зростаючи, він більше не зможе жити своїм життям, піти на експедиції, робити наукові дослідження. Тоді сім'я постраждає. Нерідко для таких хлопчиків все в житті дається і проводиться батьками:

Купити освіту, квартиру, автомобіль. Але замість того, щоб зібрати свій власний спосіб, він сидить в комп'ютерних іграх, оскільки принаймні тут він є героя і може досягти чогось принаймні в комп'ютерних іграх.

Якщо людина не стежить за доріжкою, свого роду не отримує енергії духу. опублікований

Автор: Наталія Валицька

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: valitskaya.com/wp/