Dave Favier: Які люди дійсно виглядають подібно

р.

Я працюю в якості масажиста протягом багатьох років. Люди вже давно роздягаються перед мною. Я знаю, що ви будете виглядати як під вашим одягом: Я просто хочу познайомитись з нами.

Для початку, ніхто не схожий на картинку з журналу або кадру з фільму. Навіть моделі. Небо. То ж люди виглядають трохи боні, є щось незакінчене про них, і це дуже привабливо. Але вони не мають красивих округлих грудей і гладких округлих алетак.

Якщо у вас є красиві круглі груди і ас, ви будете мати гарну круглу мумію і округлі стегна. Немає іншого способу. (І це дуже привабливо.)

Жінки мають целюліт. Всі Ці прищі дуже милі. Не дефект, не проблема здоров'я. Це природний наслідок не будучи Photoshopped.

Чоловіки веселі алетакі. Звичайно, більшість моїх клієнтів є жінки, але іноді я бачу чоловіка перед мною, і я дивую, що це? Вони дуже тонкі і пухкі, ви повинні покласти тиск на них більш ніжно, інакше люди неприємні.

Дорослий шприел. Неважливо, як атлетика ви. З кожним проходженим декадентом ви трохи усадите. Всі ваші тканини провисають. З'являються зморшки. Я не знаю, хто починав іржі, що тільки старі люди зморшок. Як тільки ви стаєте дорослим, зморшки починають з'являтися, і це відбувається швидше з віком. Ми хочемо, щоб ви жити довго?

Кожна на масажному столі красива. Не існує виняток цього правила. Після першого важкого дихання, після першої думки: "Дуже можна зупинити утримування штампа, я сейф", - людина починає світитися, блиск. Після декількох хвилин весь організм випромінює світло. Заповнює приміщення, прогріває його, заповнює масажний терапевт.

Я думаю, що вони, як доглядати за іншими, і ми зазвичай дуже чутливі. Але дайте мені сказати вам секрет: Я роблю масажу для цього променю.

Я скажу вам, що люди дійсно виглядають: вони люблять язики вогню. Або зірки у чистому нічному небі над диким степом.

Дайв Фауер, масажист.

Джерело: vk.com/intuitivniy_massaggg?w=wall-47391312_207%2Fall