Cameron Diaz: Закон голоду, наука міцності, і інші способи, щоб любити ваш дивовижний тіло

42-річна Голлівудська зірка, відома своєю тонкою спортивною фігурою, ділиться інформацією про те, чому вона шкідлива для сидіння на дієтах, і чому так важливо здійснювати.

Насправді, книга Камерона, Книга тіла: Закон голоду, наука міцності та інші способи, щоб любити вашу дивовижне тіло, вийшов рік тому, але тепер доступний російською мовою.

У своїй книзі актриса, яка почала свою кар’єру як модель, ділиться з читачами її секретами і відкриттями, які допоможуть кожному знайти гармонію і здоров’я.

Камерон припускає, що з дитинства вона була дуже тонкою, і не замислювалася про те, що вона їсть, і як її зберегти. Вперше вона зустрілася з серйозною фізичною активністю на множині фільму Чарлі Ангели - спеціально запрошений інструктор вичавив всі соки з виконавців. А потім діаз і дізнався, що креп є найкращим другом. «Напруження, які ми перевели, але водночас перетворили нас фізично, емоційно і духовно. Я дізнався про своє тіло. Я зроблю все, що я міг з нього. Я дізнався, що біль є тимчасовим і міцним. Я зумів перекачувати владу мій тіло завжди мріяв, Камерон згадується.

Це стало щотижня, якщо не щодня, рутину. Камерон також вивчав багато джерел для здорового харчування. І тепер він щедро ділиться тим, що він навчився з іншими. Ось деякі поради, які вона дає у своїй книзі:

Здійсніть контроль здоров’я Якщо ви відчуваєте втомлений день після дня, це може означати, що ви не отримуєте достатньо сну, поїсти погано, пити невелику воду, або не перемістити достатньо. Повне нічне сон з відповідним харчуванням та фізичним навантаженням повинно забезпечити вам заряд бадьорості протягом усього дня.

- Плануйте свій раціон! Перейти до магазину для товарів зі списком. Коли мислити про план їжі на тиждень, подумайте про те, як воно буде стресовим. Ви тільки збираєтеся здійснювати 2-3 рази або щодня? Залежно від цього, купуйте більш-менш поживні продукти. Найкраще провести пару годин в неділю, підготувати основну страву заздалегідь і викласти її в контейнери.

Зробіть свій пріоритет! Багато людей сидять на соцмережах і інших непотрібних речей, але скаржаться, що вони не встигають навчатися. Потрібні тренування, які відбуваються в розкладі - після всього, ваше тіло і здоров'я є однаковими! Після того, як ви хочете провести час.

до Не втрачайте на вагу. Ви не повинні зачісувати фунти, але для відмінного здоров'я, міцності і тонкості, і відповідно побудувати свій тренінг і харчування. А номери на вагах вторинні.

Стоп порівняти себе з іншими! «Коли ви порівняли себе на когось, ви відчуваєте, що ви не достатньо, і це гасіння негативної енергії», - пише Камерон. Для чого потрібна енергія. Головне, щоб прийняти ваше тіло і зупинити його розщеплення. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: fitfixed.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное