Як доглядати за зубами – досвід предків

28190

Більшість слов'янських предків мали здорові і красиві зуби. Серед «секретів»: щітки зубів крейдою або глинистим порошком, відбілюючи деревною зочкою, обробіть зубний біль з відваром насіння акації, промиваючи солодкі з несолодкими напоями. Сучасні нездорові звички, і, скажуть, фторовані зубні пасти (якщо фтор досить для вашого тіла) може викликати шкоду.

З нездоровими зубами розвивається багато захворювань людини, зменшуючи його життєві ресурси. Адвертовані гігієнічні та лікувально-профілактичні пастки для захисту зубів від пародонтальної хвороби, карієсу та інших захворювань не дають бажаного результату. Крім того, сьогодні всюди рекламують пасту з фтором, але це галогенна стоянка в першому ряду Менделєєва таблиці, і один з найбільш активних. Отримання в рот з пастою, фтором утворює фтор, або фторову кислоту, яка, вічно, розчиняє скло. Але скло, як і емаль наших зубів, складається з кремнієвих матеріалів, які роджуються цією кислотою. Таким чином, фторид знищує кісткову тканину зуба, з тієї ж причини начинки швидше випадають.

І я пам'ятав знайомого діда. Він провів весь життя щіткою зубів зі звичайною сіллю, подрібнюється в металевому розчині і просіюється через часті сито, іноді додаючи дрібну золи з печі. У той час, особливо в с., не було зубних щіток. У дрібній солі занурився чистий пальчик і щітнув зуби і ясна (у сучасних разів він зробив масаж). Тексти пісень, а це означає: Його зуби були білі і красиві і ніколи не боляче. І здоров'я він був відмінним: він пішов в інший світ у віці близько 100 років, до кінця його днів він займався селянським землеробством.

Після відображення на здавалося б крій мого діда я дізнався, як доглядати за зубами. Він зробив регулювання на сучасність. Тепер пензляю зуби зубною щіткою, зануривши її невеликою і обов'язковою морською сіллю, очистивши 1-2 хвилини, промиваючи рот, це всі турботи. З'явилася неприємний запах, зуби стали білими, зміцнені і ясна і зуби, не відчувають хворобливих симптомів. Одного разу я вирішив чистити зуби з регулярною зубною пастою, і вони консервували. Я знала, щоб очистити їх з морською сіллю.

Крім чистого ефекту зубів і ротової порожнини, морської солі (якщо це природний, випаровується з морської води), збагачує слину мікроелементами, які надходять в організм людини через слизову оболонку. Крім того, морська сіль має бактерицидні властивості. Вчені неодноразово довели лікувальний ефект морської води.

Говорячи про це.

Сучасна стоматологія не виключає застосування морської солі, особливо для миття посуду, так як доведено корисність морської солі для зубів і слизових оболонок. Можна посипати (подрібнити) зубну пасту навіть з звичайною сіллю. Ви можете чистити зуби безпосередньо з морською сіллю для видалення стійких відкладень на зубах. У будь-якому випадку рекомендується змішати з рослинною олією, бажано оливковою, в співвідношенні 1: 1. Дерево золи можна додати в суміш для кращого відбілювання. Але не варто його зловживати.

Стародавній східний рецепт відбілюючої пасти: бананова шкірка добре сушена і встановлюється на вогонь. Отриману зою перемішують з морською сіллю 1: 1 і розбавляють оливковою олією.

Синя глиняна щітка зубів добре.

Суміш щіпки меленого перцю і чверть чайної ложки звичайної солі - кращий порошок зуба. Його щоденне використання запобігає карієсу, усуненню запаху дихання, кровотечі з ясен, біль в яснах і зубах. Засіб лікує підвищену чутливість зубів.

Ще одна думка.
Коли я був на моєму шляху до землі, я хотів з'їсти траву. Ну, я забрав молоду пшеницю, я ходжу і рагу - солодкий, бракіш і смак попареного молока, як я пам'ятаю його з дитинства.
Через десять хвилин жування трава перетворилася на дрібні замочені целюлози. Але кожен клітковина настільки класний, як щітка очищає зуби! Крім того, травний сік має лужну реакцію!
Після ряду випробувань я дізнався, що майже всі злакові трави мають таку властивість добре очищати зуби: пшениця, жито, овес, пшениця, крупи, м'ята, тимофеївка, вівсяна і т.д.
Крім того, для того, щоб дати це необхідні лікувальні властивості і запах, досить додати до злаків листя ярусу, м'яти, звіробу святого Івана, орегано, чебрець ... або філія золи, верби, вишня, ірга ... Будь-яка рослина вашого вибору і здоров'я! Про нас
Я намагався з гельвудою, але це для любителів абсинтету.

Тепер зрозуміло, чому ця галузь Colgates і Blendamedes стала затребуваною - в містах на асфальтовій траві не росте! І в домашніх грунтах завжди під рукою, і не складно висихати на зиму! Давайте відроджуємо російську традицію виброподібної трави! Видання Автор: Олександр Данов П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/wall-70586978?own=1&w=wall-70586978_94