Про подарунки та любов

浜у 涓 蹇

Я студентка Інституту Нейфельд, і ми говорили нещодавно в майстер-класі з Гордоном Нейфельдом про хлопчика, який стелить в школі. Він стелить нерозривно і логічно, переважно тому, що необхідність контакту і інтимності не адекватно зустрінеться. У своїй в'язанні до своєї матері хлопчик на рівні приналежності, але не отримав адекватного задоволення від його потреби до любові, компенсує йому відповідним іншим людям речі.

Нейфельд запропонував, якщо мати може дати дитині більше любові на рівні, доступним для хлопчика, потрібно буде зникнути. Щоб подолати брак інтимності дитини, яка кріпиться через «досягнення», можна, наприклад, буквально дати йому учням деякі предмети, які нагадують його матері, щоб він мав щось триматися від неї. Ви можете надати йому речі, які здаються дорогою і цінними. Такі вирази любові, швидше за все, будуть доступні до цієї дитини і живлять його. Нейфельд сказав, що це такий досить примітивний, я маю на увазі, прозорий механізм у дітей, які кріпляться на належному рівні. Вони дають мені щось дорого і цінне, вони зберігають те, що я даю, тому вони люблять мене.

А потім вдарив мене. Я визнав цей хлопчик, як наш старший, Лев, який зараз 5 років. Ви не повинні вкрасти, тому що ви даєте йому. Схожість полягає в тому, що Лева часто висловлює свою любов через речі. Це дуже важливо для того, щоб дати мені всі свої ювелірні вироби, а не день йде тим, що він не сходить в коробку з золотом діамантами і сказати щось схоже: «Я знаю, що ви не можете, напевно, не, але що робити?» Що робити? Мама, подарує мені цей брош? Як правило, наш magpie тягнеться до будь-якого блискучого і великого, і це не дорого, і я даю йому "коштовний" з насолодою, ніж привести його до ecstasy. Щодня я отримав подарунок дорогоцінного каменю. Важливо, що камені дуже дорогі, тобто найдорожчі, він знаходить їх на вулиці, приносить повноцінні кишені будинку. Тоді він часто хоче побачити камені, які він дав мені, і це дуже важливо для нього, щоб побачити, що я ціную подарунки і тримати їх. Залишайтеся на нашому сайті!

По суті, Лова вже має безліч способів сприймати і висловлювати любов в його арсеналі: він відчуває себе коханим, коли ми чуємо його і вважаємо своєю думкою, а, навпаки, важливо почути наші думки про свої досягнення і заперечення - це прояви рівня значущості. Лева малює мене кораблі, ракети і гоночних автомобілів, повні серця, а іноді безпосередньо розповідає про свої почуття - це вираз рівня любові. І так, останнім часом з'явилися всі ці дорогоцінні подарунки, які я перекладав на першу чергу, як прояв рівня любові, адже, здається, приналежність – це вже три роки.

Але ні, вкладення може проходити через рівні. Дитина, яка вже здатна більш глибоких почуттів, раптом повертається до більш поверхневих рівнів, надійніше, відчутні прояви. Тексти пісень, а це означає: Поклоніння тепер його шлях відчуттів і показувати любов: важливо дати щось дорого до своєї матері, щоб мати його пам'ятав, що це з нього. І, навпаки, тримати в руці щось від матері, деякі докази її любові і лояльності.

І тепер він нарешті прийшов до мене, і Лева, його слід зазначити, що це блювотніє мене для ювелірних виробів протягом трьох тижнів, і я вже зумів думати про будь-які гендерні невідповідності, і я не здогадав про очевидні, найголовніше: що він хоче сказати мені цим? І діти, як завжди, все про одне, все про те, що саме: контакт і застрах. Це їх початок.

Наостанок гіраффа приймала те, що вони бажали. Я поклав його на ліжко вчора і скажу його дуже хочу подарувати йому особливий подарунок. Знаючи свою предикцію для каменів, я кажу, що хочу подарувати йому дорогоцінний камінь, який підійде тільки в руці, тобто незвичайно великий і цінний камінь. Лива шион з усіма променями, але все ще бажали бути впевненою, і сказав: «Чому ви хочете подарувати мені?» Тому я кажу, що ви мій дорогоцінний і улюблений людина, і це особливий камінь підходить вам, я хочу, щоб мати його і завжди нагадувати вам про свою любов для вас. Про нас Лео просто трансформується, я не бачив такої радості, такої повноти, такого ж реактивного щастя у людини тривалий час. Уранці він створює, незважаючи на відправлення його батька, все ще дуже повний, з часом він дивиться на мене хитро і сумнівно, і я не хотів йому, кажуть, що все відбудеться.

Я радий я розумію, що він очікував мене. Саме в контексті наших відносин, які вже в цілому хороші, це зерно сортів, нечуття, тільки епізод, але, незалежно від того, як скручуються, відносини формуються з епізодів. І в відносинах дуже важлива чутливість і здатність шукати речі з точки зору дитини. І якщо ви подивитеся на речі з точки зору дитини, ви розумієте, що це все про контакт і інтимність, або відсутність контакту. У дубіо про амор, коротко.

Автор: Анна Гощинська

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: alpha-parenting.ru