403
7 звичок, які негативно впливають на наше серце
Людина є однією з найважливіших і виконує свою функцію. Серце є фундаментальним органом, порушенням його роботи може призвести до серйозних наслідків. Саме тому важливо подбати про здоров’я серця і постійно стежити за його станом. У нашій статті ми розповімо, які звички негативно впливають на роботу серця і які фактори повинні захистити здоров'я.
Які звички негативно впливають на здоров’я серця? Серце є одним з основних органів нашого організму, відповідальних за здійснення кровообігу і доставку поживних речовин до всіх систем організму. Однак існує ряд чинників, які значно погіршують функціонування серця, особливо якщо ми не дбаємо про своє здоров’я. Стрес і хвилювання, прискорення частоти серцевих скорочень, шкідливої їжі, знищення серцево-судинної системи тощо. Щоб захистити себе і близьких від раптового інфаркту, інфаркту та інших серйозних захворювань, потрібно знати, які звички небезпечні для нашого серця. Детальніше про це.
1,1 км Ви вже здогадували, що буде обговорюватися. Незважаючи на те, що населення Землі відомо про негативні наслідки солі на тілі, люди продовжують споживати його в необмеженій кількості. Чому? Вона проста: сіль дає аромат до їжі, і це один з найпопулярніших спецій у світі. Однак варто знати, що сіль провокує розвиток гіпертонії, підвищує артеріальний тиск і поступово перетворюється в бомбу часу, який один день буде працювати абсолютно несподівано. Чи варто поставити серце в таку небезпеку? Звісно! Витрата солі, відмова від напівфабрикатів і швидкого харчування, а також солоних закусок і закусок.2. Стрес і втома впливають як жінки, так і чоловіки, хоча ефекти можуть відрізнятися. На чоловічому тілі стрес має короткочасний негативний ефект, в той час як жіночий організм прагне накопичувати втому, який потім провокує розвиток різних захворювань. Варто відзначити, що один з серйозних наслідків фізичного і емоційного втоми для жінки може стати захворюванням, що відомий як кардіоміопатія стресу або «кровий синдром серця», пов'язаний з гострою серцевою недостатністю. Вчитися впоратися з стресом, негативними емоціями і втомою і знайти можливості для повноцінного фізичного і емоційного відпочинку. 3. За словами експертів, хвороба XXI століття – седентний спосіб життя, неправильне харчування та споживання насиченого жиру. Все це, разом з ожирінням і гіпертонічною хворобою, викликає серйозні серцево-судинні проблеми. Важливо стежити за тим, що щороку вік пацієнтів з такими симптомами стає молодшим. Не забудьте про щоденну ходьбу, вправи і активний спосіб життя, а також організувати життя дитини в адекватному режимі – необмежений час, проведений на відеоігри, комп'ютерах і телевізорі, є основною причиною проблем зі здоров'ям у дітей.
4. У Це явище, яке стало популярним предметом наукових досліджень за останні роки. Щоб надати вам приклад, ми йдемо додому після важкого дня, і замість того, щоб зробити зусилля, щоб приготувати здоровий збалансований обід, ми подивимося на щось, щоб їсти, швидко задовольнить голод і знімає стрес. Снаки, піца, картопляні напої, солодощі ... не роблять правильний раціон. У цій ситуації ми їсти, заспокоїти наші нерви і економити час. Безсумнівно, напівфабрикати і готові продукти харчування полегшують життя, так як їм потрібно тільки прогріти в мікрохвильовій печі. Але! Немає нічого шкідливого для здоров'я. Пам'ятайте, харчування необхідно для організму не тільки наситити і задовольняти голод, але і поповнювати надходження поживних речовин, енергії, води, важливої для активного і повноцінного життя.
5. Умань Коли справа доходить до холестерину, ми також говоримо про гіпертонічну хворобу та «силентні» захворювання, які є безсимптомним. Ми часто нехтуємо регулярною медичною експертизою та медичною діагностикою. Але не лікувати здоров'я злегка - рівень холестерину є важливим показником стану організму. На стінах артерій і вен, створюючи небезпечні накопичення і перешкоди для кровотоку, провокуючи розвиток інфаркту. Контроль рівнів холестерину з природними засобами і методами і регулярно проходять медичні огляди.
6. Жнівень Ідеально підходить для здоров'я вважається сім- або восьмигодинним соном. Ми знаємо про це, але ми все ще скорочуємо час сну, віддаляючи його для перегляду телевізора, комп'ютерних ігор, розмовляючи по телефону, смартфонів і гаджетів. Пам'ятайте про негативний вплив електроприладів, випромінювання яких посилює втому і провокує безсоння. В той же час здоровий і повний сон необхідний для організму для проведення біологічних процесів: наприклад, детоксикація лімфатичної системи, печінки та ін. Дефіцит сну призводить до гормональних порушень, які безпосередньо впливають на здоров'я серця.
7. Про нас Якщо ви належите до групи курців, ми хочемо запитати: чи знаєте ви про наслідки шкідливої звички на Вашому здоров’ї? Куріння збільшує пульс, провокує порушення ритму серця і серйозні ішемічні захворювання. І це тільки негативний ефект, який він має на серцево-судинній системі. Що робити, якщо ви додаєте шкоду куріння на всі системи тіла? Без сумніву, надаючи сигарети, стануть найкращим подарунком для вашого здоров'я, продовження життя і поліпшення його якості. Настав час зупинитися і приймати цей рішучий крок, це не так?
Джерело: steptohealth.ru/