5 хв Редакція Це не торкатися купівля

990 Р

На другий день я мав зробити кілька покупок, які я здався протягом тривалого часу. Як якщо заздалегідь вражати все це боредом, немає нічого дихати, то перетягнути разом з пакетами ... Але ви отримали І тоді я ходив, я думаю про це. Здійснення рішення «купу» легко. По-перше, це дає ілюзію вирішення проблеми, по-друге, це дає приємне почуття приходових змін, і по-третє, wow, вона збагачує список до-до іншого елемента, і до-до списку... добре, це окрема тема.

І не заглиблюючись в глибину аналізу, я зрозумів, що є 5 точок, де можна скасувати це рішення про купівлю, зупинитися. Ось точки і мої думки про це:

Коли ви думаєте про покупку щось. Найчастіше це не буває в плоскому місці. Ви читаєте щось, ви шукаєте, ви плануєте, а потім раптом у вас є гарна думка: «Чи можу я купити це?» Я використовував для цього багато, коли я дивився Instagram. Я бачив красиві профілі (і зберігає профілі!), красиві фотографії, короткі ребра відгуки про деякі речі або послуги, і мій «ваговий» відразу почав стерти мене. Для кого це відбувається з перегляду реклами або розмови з споживачами-орієнтованим другом, від невдовзі або дискомфорту в домашніх умовах, від загальної нестійкості в житті і прагнення до образу в щось. Потрібно сказати, що придбане, швидше за все, припинить будь-ласка практично відразу, і рішення складних життєвих ситуацій в 99% випадків не гарантується. Є відмінний інструмент для таких випадків - затриманий фішлист. Ви не купуєте його прямо зараз, ви кладете його на список і ви повертаєте до розчину протягом 30 днів.

Знижкові картки працюють на одному етапі. Коли вони завжди висять в своєму гаманці або в кишенях або в кишенях або в рукавного відсіку їх автомобіля, вони тихо вимикають: «Що про Вашу лояльність до нас, подивіться на нас, у нас є сюрприз, у вас є така знижка...» У мене є багато грошей, ніж дисконтні картки, економить їх відсутність :

Поблизу магазину. Якщо ви ходите в магазин і відскануйте пам'ять, і якщо вам потрібно щось тут, бо мені потрібно щось, тому що минулого тижня я просто пам'ятав, що потрібно купити щось тут. Ви думаєте, що я зустрінете, дивитеся навколо, можливо, пам'ятайте. Ви приїжджаєте, ви пам'ятаєте або не пам'ятаєте, але через півгодини ви знайдете себе на виїзді з кошиком повністю. Або це магазин, для нових заїздів якого ви стежите, звичайно, необхідно піти і «просто подивитися». І якщо є також знижки... Ми не будемо ходити в будь-яку точку. Ніщо не було грошей і дорогоцінного часу, це часто не обіцяє.

В магазині. Але якщо ви все ще прийшли, приїхали до касового реєстру з повним кошиком / приниження / пара речей, це не важливо, ви завжди можете зловити момент прямо перед касовим реєстром і викласти додатковий. Класика жанру: приїхати до Ікеи на пару стільців, підібрати свічки, квіти, ящики для зберігання, сковороду, пара чашок і інших «мілотів», а перед касовим реєстром пам'ятати, що він прийшов і залишити все зайвим. Для мене використовується дуже комфортний варіант, щоб зробити рішення купити, щоб дозволити собі купити щось, жити з ним протягом півгодини, поки ви прогуляєтеся цим достойним великим магазином, щоб мати ці речі, а потім відчувати велике визволення, взявши участь з ними, не з вашими грошима для них. Ви знаєте, що допомагає мені зберегти свою обізнаність про касовий реєстр? Чергова, якщо це (Я не хочу чекати, переглянути вибрані, знову зважити, чи потрібно це, і якщо не особливо, залишити і йти світло) і імпульсів товарів біля касового реєстру (вони практично завжди, їх завдання полягає в тому, щоб витягнути деякі більше грошей від покупця, збільшити перевірку, скориставшись тим, що покупець змушений чекати), що це, я дивлюся на ці маленькі речі, пам'ятайте, що магазин потребує моєї покупки набагато більше, ніж я зробити, то я шукаю на обраний і... добре, ви розумієте.

Я думав про інтернет-магазин. Після того, як ви йдете на одну або дві необхідні речі, то ви думаєте, що не отримайте двічі, купуйте це і це тут, а потім виходить, що ви не досягнете лише 500 рублів перед безкоштовною доставкою (не дивлячись на те, що доставка тільки 200) і купити ще тисячі доларів. І навіть після того, як ви розміщуєте замовлення, ви можете ще з менеджером по телефону, щоб встигнути скасувати більшість з них!

Головна після покупки. Ви можете повернути майже будь-яку покупку. Прийняти навіть без перевірки і повернення грошей. Але цей процес часто так виснажливий і іноді навіть приниження, що не всі вирішуються. Чому? Коли шарм покупки в домашніх умовах переходить, то стає зрозуміло, що душа захопила неправильні зміни, відіграла і досить! Я купив помаранчевий шерсть цієї осені і забув, щоб зняти ярлик. На наступний день я зрозумів, що я не хотів, що це дуже багато, три дні пізніше я прийшов по етикетці і думав, що я повинен принести мій паспорт наступного разу, і через тиждень, пізніше мій кишеню зламався, Бог сказав мені! :) але без видимих дефектів або негабаритних, тільки тому що покупка була імпульсом і ступеню, і гроші потрібні для іншого, ви завжди можете здійснювати ваші права.

Після закінчення часу. І буває, що здається, що час вже пройшов, і це все лежачи і лежачи свічку, відбувається, викликає очі, небезпечна. Але ви намагаєтеся не помітити його, ви думаєте, як виправдати покупку, ви обіцяєте себе, що ви почнете носити або використовувати, або подарувати йому комусь, і все не випадково, але гроші витрачаються, це боляче. У таких випадках я дуже відхилявся від того, що мої думки, сила, енергія продовжує потік до неправильного рішення, і якщо це заважає мені, ви знаєте, що я зроблю з ним! Немає покупки зараз зобов'язується її любити, похилого і похилого життя, незалежно від того, скільки грошей було витрачено на неї.

Що ви думаєте про те, коли ви купуєте, і Anya - це все про мінімалізм і свідоме споживання. Необов'язково сказати, що я просто видали більше товарів зі списку «необхідних» покупок, просто з необхідності :

Ви часто зупиняєте бажання купити щось? Чи не з'являється вам?

Автор: Анна Черних

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: annachernykh.ru/5-momentov-kogda-ne-pozdno-ostanovits/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное